Viber, αναβαθμίζει το desktop app και μετρά 100 εκατ. χρήστες

Το viber διαθέτει νέο update για το desktop app σε Windows, OS X και Linux και παράλληλα ανακοίνωσε ότι πλέον μετρά 100 εκατομμύρια χρήστες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία του. Με το νέο update το Viber επικεντρώθηκε κυρίως στα stickers τα οποία ουσιαστικά είναι emoticons και μερικά από αυτά είναι free ενώ άλλα επί πληρωμή.

To νέο update επιτρέπει τη δημιουργία sticker menu στις συζητήσεις. Εκτός από τα stickers, αλλάζει και το design του viber αλλά και αναβαθμίζεται και η ποιότητα video. Επιπλέον, προστέθηκαν η Ισπανική και Πορτογαλική γλώσσα.

Το viber εξελίσσεται αρκετά γρήγορα και με σημαντικά βήματα και αυτό που επιχειρεί να κάνει είναι να συναγωνιστεί την κυριαρχία του Skype με υπηρεσίες όπως είναι το Viber Out. Οι messaging υπηρεσίες φαίνεται πως είναι ένας τομέας στον οποίο οι εταιρείες προσπαθούν να λάβουν τη μερίδα του λέοντος και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς πέρα από Viber και Skype, υπάρχουν τα BlackBerry Messenger, WhatsApp, Facebook, iMessage (το οποίο με το iOS 8 γίνεται πολύ πιο ανοιχτό) και Hangouts.

, Viber, αναβαθμίζει το desktop app και μετρά 100 εκατ. χρήστες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
christos

παιδια να κανω μια ερωτηση;; σε windows 7 σε pc , εχω εγκαταστησει δεκαδες φορες το viber ,μου εμφανιζονται εικονιδια ολα κανονικα αλλα η εφαρμογη δεν λειτουργει….καποιος βοηθεια παρακαλω;;;;

Manos

@Christos
Και εγώ το εγκατέστησα στο pc μου και δέν δουλεύει..μου γράφει όμως οτι πρέπει ΠΡΩΤΑ να το έχω εγκαταστήσει στο smartphone μου-που δέν έχω!!Αντ αυτού εγκατέστησα το OOVOO και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!!!:-))Δοκίμασε το!!!

Xperiakias

windows 8.1 δουλευει μια χαρα…

Δημητρης.L.A

@Christos εννοεις δεν ανοιγει καν? Αν δεν σου ανοιγει ενω υπαρχουν τα εικονίδια πήγαινε κατω δεξια στο ρολόι,βρες το εικονίδιο του viber κανε δεξι κλικ και ανοιξε το απο κει. Ελπιζω να βοήθησα.

Panos7GR

Δουλεύω την desktop εφαρμογή εδω κι ένα μήνα σε Windows 8.1 laptop και έχω να πω πως γενικά είμαι ευχαριστημένος. Μπορεί να θέλει πολυυυ δουλειά ακόμα, αλλά την δουλειά του την κάνει. Με έχει βολέψει. Οι περισσότεροι φίλοι μου το χρησιμοποιούν και έτσι με την desktop εφαρμογή μιλάω σαν το άλλοτε MSN, αλλά τα μηνύματα και οι κλήσεις μου πάνε στο κινητό τους. Καλό… Ντάξει δεν είναι κάτι το τρομερό, όλα τα σοβαρά messenger το έχουν, απλά το αναφέρω.

efriendgr

Το μονο κακο με το skype ειναι οτι δεν εχει popup. Ειναι και βαρυ για αργα κινητα. Αν ειχε popup θα συναγωνιζοταν καλυτερα ολα αυτα τα apps πιστευω

mary

Ειναι καλη εφαρμογη αλλα μερικες φορες βγαζει κατι εικονιδια και λεει: Η εφαρμογη viber δεν ανταποκρεινετε ή λεει δυστιχος η εφαρμογη viber εχει σταματησει.Και μ σπαει τα νευρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Viber

Το ψηφιακό πορτοφόλι του Viber έρχεται στην Ελλάδα

Η νέα λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες του Viber να στέλνουν εύκολα χρήματα ο ένας στον άλλον και να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό πορτοφόλι όπου θα αποθηκεύουν χρήματα -αρχικά Ευρώ.

Software Viber

Ο CEO του Viber καλεί τους χρήστες να εγκαταλείψουν το WhatsApp

Αγανακτισμένος με τη νέα πολιτική προσωπικών δεδομένων του WhatsApp, o CEO του Viber καλεί τους χρήστες να ψάξουν εναλλακτικές.

Internet featured Viber

To Viber διακόπτει κάθε επιχειρηματική σχέση με το Facebook

Οι παραβιάσεις δεδομένων από πλευράς Facebook και η αποτυχία του να αντιμετωπίσει τη βίαιη ρητορική οδήγησαν το Viber να διακόψει τη διαφημιστική δαπάνη.

Software Viber

Το Viber απέκτησε dark mode, δείτε πώς να το ενεργοποιήσετε

Σταδιακά οι εφαρμογές αποκτούν το πολυπόθητο dark mode. Το Viber ακολουθεί τις τάσεις, και πλέον διαθέτει το δικό του dark mode. Μάθε πως να το ενεργοποιήσεις.