Viber, φέρνει βιντεοκλήσεις σε Android και iOS συσκευές

Το Viber, η δημοφιλής εφαρμογή mobile messaging που εξαγοράστηκε από την Ιαπωνική Rakuten έναντι 900 εκατομμυρίων δολαρίων τον Φεβρουαριο του 2014, αποφάσισε να φέρει αλλαγές. Μέχρι στιγμής έδινε τη δυνατότητα αποστολής γραπτών μηνυμάτων και πραγματοποίησης φωνητικών κλήσεων.

Με το νέο update που είναι ήδη διαθέσιμο προσθέτει και βιντεοκλήσεις για χρήστες Android και iOS.

Το Viber επέτρεπε τις βιντεοκλήσεις από το desktop αλλά μετά από 2 χρόνια δοκιμών έρχεται και στην mobile εφαρμογή. Ο CEO Talmon Marco αναφέρει ότι θα υποστηρίζει βιντεοκλήσεις ακόμη και στις πιο βασικές συνδέσεις δικτύου, όμως όχι στην ίδια ποιότητα.

Επιπλέον με το Viber 5.0 για Android και iOS θα μπορεις με την χρήση QR codes να μοιράζεσαι τις επαφες σου. Για παράδειγμα αν κάποιος χρειάζεται μια επαφή σου, εσύ απλά θα δείχνεις το QR code της επαφής και με ένα απλό σκανάρισμα θα την έχει και ο άλλος χρήστης.

viber video call, Viber, φέρνει βιντεοκλήσεις σε Android και iOS συσκευές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Enzo

Την θεωρώ εξαιρετική εφαρμογή. Ξεκινησε σαν εφαρμογή για να μιλάς τσάμπα με άτομα που ειναι στο εξωτερικό. Τώρα πλέον έχει αντικαταστήσει εντελώς τα sms (τουλάχιστον εγώ και ο κύκλος μου χρησιμοποιούμε μόνο viber).

Κάθε βελτιωση προς το καλύτερο, καλοδεχούμενη!

Dimos

Εγώ γιατί δεν βρίσκω την επιλογή? Που είναι ακριβώς?

anonymous

Γιατί βλέπω μόνο δυο λειτουργικά;

stef

Τρέμε Skype! Το οποίο για android είναι πολύ χάλια… κακός συγχρονισμός, δεν έρχονται μηνύματα, κα. Και θέλει η Microsoft να μας πείσει να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες της μετά βγάζοντας ελαττωματικες εφαρμογές για άλλες πλατφόρμες.

nikos

Πλέον είναι ισάξιο(για να μην πω ανώτερο) του skype και επιπλέον είναι πιο εύχρηστο αφού δεν χρειάζεται να κάνεις ούτε λογαριασμό ούτε τίποτα.Απλά γράφεις τον αριθμό σου όταν το κατεβάσεις και ΒΟΥ ΑΛΑ!Εχεις viber!Επιπλέον ο συγχρονισμός είναι πολύ καλύτερος απ’αυτόν του skype!Η μόνη ανώτερη εφαρμογή στο messaging είναι το whatsapp που όμως δεν έχει κλήσεις(μπορεί και να έχει δεν θυμάμαι,πάντως είχαν πει πως θα βάλουν)και φυσικά δεν έχει βιντεοκλήσεις που είναι το νέο μεγάλο ατού του viber!

GeorgeD

Συμπτωματικά σημερα το Hangouts για IOS ενημερώθηκε με τη δυνατοτητα να μπορουν να συνδεθουν χρηστες με google apps accounts χωρις προφιλ Google+ (κυριως ηταν προβλημα με τα enterprise accounts) και ενσωματωμένο πλεον το Google Voice.

djfapples

Πώς γίνεται η βιντεοκληση δεν μπορώ να το βρω

TOm

Οντως Stef πολυ χαλια το skype για τα android. Εγω πια το εχω σβησει τελειως. Viber εξαιρετικο βεβαια και καλυτερο και απο το whatsapp αν και το τελευταιο ειναι αρκετα σπαρτιατιοκο και ελαφρυ και μου αρεσουν αυτου του τυπου οι εφαρμογες.

Χαλια και το outlook για το android γενικα οι εφαρμογες που ειναι επισημες microsoft ειναι ισως επιτηδες κακες στο android. Cloudmagic εφαρμογη που γενικα δεν την ηξερα πριν την κατεβασω και ειναι τελειος email client πολυ καλυτερος απο το outlook (τον stock της samsung δεν τον χρησιμοποιω ποτε)

Κωστας

Εγω δεν αλλάζω το skype ειμαι ναυτικός και στο εξωτερικό ειναι το καλύτερο σε βίντεο τα έχω δοκιμάσει πολλά.

fotis

τελειο iphone 5s

Κωστας

Εγω ειμαι ευχαριστημένος με το skype αφού πιάνει με δυο γραμμές 3G μεσα σε πλοίο στο εξωτερικό ειναι καλό όταν φύγω θα δοκιμάσω και το viber γιατι εχει αλλάξει πολύ. Για να δούμε.

Αντωνης

Πάλι τον πουλο οι WP χρηστες.

Μιχάλης

Πως κάνουμε τελικά βιντεοκλήση σε android το δοκίμασε κανείς;

Αλέξανδρος

Πραγματικά ρε παιδιά γιατί τα wp πάλι στην απ’έξω; Κάτι πρέπει να κάνει η Ms επειγόντως γιατί δεν τη βλέπω καλά.

Αγγελος Τ.

Πραγματικα αυτο θα ειναι τελειο…μερικοι φιλοι μου δεν εχουν σκιπε και θα μπορω να τους μιλαω με βιντεοκληση!!!

Θέμης

Είναι απλή η βίντεο κλήση. Δεν υπάρχει εξαρχής σαν επιλογή. Απλά παίρνεις τηλ. τον φίλο σου και αφού το σηκώσει απλά πατάτε και οι 2 το κουμπάκι της κάμερας

nikmour

Σε wp ισχύει ακριβώς το αντίθετο το viber είναι χάλια και η χρήση του skype κορυφή.

Γιωργος

Φίλε @nikmour συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όσο αφορα τον @Κωστα και εγώ ναυτικός είμαι και όντως το Skype είναι το καλύτερο για videocall αλλά αν το viber εφαρμόσει την ίδια μηδαμινή ογκοκαταναλωση που χρησιμοποιουν οι servers της στην ομιλία και στην βιντεοκληση τότε θα είναι όχι απλά το καλύτερο αλλά και το φθηνότερο για έμας που χρησιμοποιούμε δορυφορικό ίντερνετ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Εμένα παιδιά στο note3 δουλεύουν και τα δύο άψογα. Τα έχω δοκιμάσει. Στης γυναίκας μου το lumia 925 δουλεύει καλύτερα το Skype. Γενικά τα wp στις εφαρμογές δουλεύουν αλλά έχουν κάποια προβλήματα όπως τα notifications που πολλές φορές έρχονται καθυστερημένα. Δεν γνωρίζω τι γίνεται στις συσκευές Android που έχουν μικρή ram και επεξεργαστή.

Δημητρης

Παιδια αν μπορει να βοηθησει καποιος, αγορασα προσφατα το Asus Memo Pad 8 και δεν εχω την επιλογη της βιντεοκληση. Σε καποια κινητα παρατηρησα πως ενω δεν εχουν τα πληρη χαρακτηριστικα που απαιτει το Viber (οπως μικροτερη RAM και χαμηλοτερης αναλυσης καμερα), μπορουν να εχουν βιντεοκληση κανονικα σε αντιθεση με εμενα που μου εχει ανενεργο το πληκτρο βιντεοκλησης. Αν γνωριζει καποιος και μπορει να με βοηθησει…..

E.T.

Όρους-προϋποθέσεις έχει διαβάσει κανείς σας;;; Σε τι προσωπικά σας στοιχεία δίνετε οικειοθελλώς πρόσβαση στην εταιρεία;; Τι ήταν οι δημιουργοί του viber πριν;;;
ΔΕΝ!! υπάρχει τίποτα δωρεάν σήμερα….

Βασιλική.

Γιατί δεν μου ανοίγει τις μπροστά κάμερα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.