Δυνατότητα εναλλαγής γλωσσών για χρήστες Vista Ultimate και Enterprise

, Δυνατότητα εναλλαγής γλωσσών για χρήστες Vista Ultimate και EnterpriseΗ Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση του ελληνικού πακέτου γλώσσας (language pack) για τους χρήστες των Windows Vista Ultimate και Enterprise. Χάρη στο Multi-Language User Interface που διαθέτουν, τα Windows Vista Ultimate και Enterprise επιτρέπουν στους χρήστες να εγκαθιστούν παράλληλα πολλαπλές γλώσσες στο λειτουργικό σύστημα και να τις εναλλάσσουν γρήγορα και εύκολα, με ένα απλό logout-login.

Σήμερα εκτός από τα Ελληνικά, το Multi-Language User Interface επιτρέπει τη χρήση 35 επιπλέον γλωσσών. Χρήστες που ζουν ή εργάζονται σε ένα πολυγλωσσικό περιβάλλον μπορούν να εγκαταστήσουν όσες από τις 36 γλώσσες θέλουν ταυτόχρονα και να χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα των Windows Vista Ultimate και Enterprise σε όποιες από αυτές επιθυμούν.

Πέρα από την αυξημένη λειτουργικότητα που παρέχει στους χρήστες, το Multi-Language User Interface απλουστεύει και τις υποδομές πληροφορικής για εταιρείες που επιθυμούν να διαθέτουν το λειτουργικό σύστημα των υπολογιστών τους σε περισσότερες από μία γλώσσες.

Η πρόσβαση στη νέα αυτή δυνατότητα των Windows Vista Ultimate και Enterprise παρέχεται μέσα από την υπηρεσία Windows Update.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκδόσεις Ultimate και Enterprise αποτελούν τις πιο ολοκληρωμένες εκδόσεις των Windows Vista και απευθύνονται σε πελάτες που απαιτούν τα καλύτερα εργαλεία και τα καλύτερα αποτελέσματα. Εκτός από το Multi-Language User Interface, διαθέτουν τον οδηγό κρυπτογράφησης Windows BitLocker, τη δυνατότητα να τρέξουν εφαρμογές UNIX. καθώς και 4 Virtual PCs στον υπολογιστή.

Δείτε επίσης:
> Τα προϊόντα της Apple στο e-shop.gr
> Έφτασε η έκδοση 7.10 του λειτουργικού Ubuntu
> EPSON: Νέοι φωτογραφικοί εκτυπωτές για φανατικούς

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

Το πακέτο έρχεται ξεχριστά; Η είνια ενσωματωμένο στα Vista; Επίσης μήπως ξέρουμε τιμούλα; Γιατί απ όσο γνωρίζω η Microsoft δεν δίνει και πολλά πράγματα free.

Dr Teddy

Αυτή τη λειτουργία το Mac OS X την έχει από την πρώτη του έκδοση, το 2001, και μάλιστα ενσωματωμένη στο λειτουργικό, όχι αγορασμένη εξτρά….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.