Vodafone Tap and Pay, Σε συνεργασία με Alpha Bank, Visa Europe και First Data

H Alpha Bank και η Vodafone σε συνεργασία με τη Visa Europe και τη First Data παρουσιάζουν το Tap ‘n’ Pay το νέο τρόπο πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου. Η επίσημη παρουσίαση της νέας mobile υπηρεσίας πληρωμών θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου όπου και θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι λειτουργίες του νέου τρόπου πληρωμών.

Από ότι μπορούμε να καταλάβουμε ο χρήστης NFC συμβατού Android smartphone – από μια έκδοση Android και άνω – θα μπορεί να πραγματοποιεί μικρο-συναλλαγές με το κινητό του χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Vodafone Tap and Pay, Vodafone Tap and Pay, Σε συνεργασία με Alpha Bank, Visa Europe και First Data

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nord

Επιτέλους…αν δεν βγάλει κατι παρόμοιο η cosmote άμεσα μάλλον αλλάζω εταιρία

Βασίλειος

Ποιος την έφτιαξε την μακετα και βαρέθηκε να ¨γεμίσει ” τα γράμματα???

Μη μου πείτε πως το έχουν κάνει επίτηδες…δεν θα το αντέξω.

Βασίλειος

Πάω πάσο.
Για το άρθρο, εκπληκτικό είναι.

Απλά πολλές παρόμοιες δουλειές κάνουν και κάτι γραφίστες που παίρνουν αρκετα 100αρικα και είπα μήπως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.