Κυριακή
16/11/2014

WhatsApp, επιτρέπει την απενεργοποίηση του πότε διαβάστηκε το μήνυμα

Πριν από περίπου δέκα μέρες το δημοφιλές WhatsApp έφερε ένα νέο feature με το οποίο σου επιτρέπει να δεις πότε διαβάστηκε το μήνυμα που έστειλες σε κάποιον κάνοντας τα δυο γκρι check marks δίπλα στο μήνυμα, μπλε. Τελικά όμως όπως φαίνεται δεν έμειναν όλοι οι χρήστες του ευχαριστημένοι από τη νέα αλλαγή και αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα απενεργοποίησής του.

Μέσα από το website του WhatsApp δίνεται ένα νέο update, το 2.11.444, στους Android χρήστες οι οποίοι θα μπορούν να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν τα Read Receipts. Όμως, στην περίπτωση που απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα να δουν οι φίλοι σας πότε διαβάστηκε το μήνυμα, δεν θα μπορείτε ούτε εσείς να δείτε των υπολοίπων. Επίσης, τα μπλε check marks δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν για τα group messages, από τη στιγμή που διαβάζουν όλοι το μήνυμα τα check marks θα γίνονται μπλε.

Προς το παρόν το update είναι διαθέσιμο μόνο από το WhatsApp website για Android συσκευές αλλά λογικά θα ακολουθήσουν και οι iOS συσκευές.

whatsapp-570

whatsapp-logo-570

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

  1. Ο/Η efriend.gr λέει:

    Παιδια δεν εχω καταλαβει, το πρωτο τσεκ ειναι οτι εσταλη το μυνημα, το δευτερο τσεκ δεν ηταν οτι διαβαστηκε το μυνημα; Τι χανω εδω; Αρα το μπλε τι νοημα εχει

  2. Ο/Η kosmas λέει:

    Πρωτο τσεκ οτι σταλθηκε, δευτερο οτι παραδοθηκε, μπλε οτι διαβαστηκε.

  3. Ο/Η efriend.gr λέει:

    A μαλιστα, οκ τι να πω μεγαλη κουταμαρα του wup οταν λεμε οτι το μυνημα εσταλη ενοουμε οτι παραδοθηκε αλλιως πως εσταλη. Οπως ισχυει και τα sms, α ρε wup

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.