WhatsApp: Από σήμερα φέρνει τις βιντεοκλήσεις για όλους

Οι βιντεοκλήσεις είναι ένα χαρακτηριστικό που περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό στο WhatsApp. Για αρκετό καιρό γίνονταν δοκιμές και η εφαρμογή επέτρεπε συγκεκριμένους χρήστες να κάνουν video calling. Τελικά όμως από σήμερα το χαρακτηριστικό ξεκίνησε να δίνεται σε όλους.

Η πραγματοποίηση βιντεοκλήσης στο WhatsApp δεν διαφέρει πολύ από μια κανονική κλήση. Πατώντας το εικονίδιο για τις κλήσεις θα σε ρωτήσει αν θέλεις να πραγματοποιήσεις φωνητική ή video κλήση. Μέχρι όμως να δοθεί το χαρακτηριστικό σε όλους τους χρήστες είναι πιθανό να μην μπορείς να πραγματοποιήσεις video κλήση. Θα πρέπει και το άτομο που θέλεις να καλέσεις, να έχει ενημερώσει την εφαρμογή.

Στην επίσημη ανακοίνωσή του η πιο δημοφιλής messaging εφαρμογή στον κόσμο με τους πάνω από 1 δισ. χρήστες α αναφέρει ότι φέρνει το νέο χαρακτηριστικό επειδή κάποιες φορές η φωνή και τα μηνύματα δεν είναι αρκετά. “There’s no substitute for watching your grandchild take her first steps, or seeing your daughter’s face while she’s studying abroad”.

Το video-calling feature έρχεται σε iOS, Android και Windows Phone. Όπως γίνεται συνήθως με apps τέτοιας εμβέλειας, η αναβάθμιση θα δίνεται σταδιακά, οπότε μπορεί να μην σας έρθει αμέσως.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες πλατφόρμες όπως Viber, Hangouts, Facebook Messenger διαθέτουν ήδη δυνατότητα βιντεοκλήσης.

WhatsApp video calling, WhatsApp: Από σήμερα φέρνει τις βιντεοκλήσεις για όλους

WhatsApp video calling, WhatsApp: Από σήμερα φέρνει τις βιντεοκλήσεις για όλους

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Να έχετε υπόψιν σας όσοι χρησιμοποιήτε ακόμα την εν λόγω εφαρμογή ότι παίρνει απο τον τηλεφωνικό σας κατάλογο τις επαφές σας που έχετε με φωτογραφία και τις ανεβάζει στους σέρβερ του ζουκενμπεργκ.Δηλαδή εγω για παράδειγμα που δεν θέλω να έχω προφίλ στο Facebook αλλά κάποιος φίλος μου με έχει στην συσκευή του με την φωτογραφία μου (επειδή είμαστε παιδικοί φίλοι…) Και δεχτεί αυτή την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής, που σε ρωτάει αλλα απο προεπιλογή το έχει τσεκαρισμένο να κάνεις αποδοχή, σου συγχρονίζει τις επαφές της συσκευής με το προφίλ σου στο facebook!!!
Μετά μιλάνε για προσωπικά δεδομένα και για συνομωσίες και τέτοια… εμείς δεχόμαστε και γινόμαστε κομμάτια στο τεράστιο παζλ τους! (Και τώρα βρήκαν τρόπο και για εμάς που δεν έχουμε προφίλ, αλλά καλώς η κακώς έχουμε φίλους που έχουν, να μας βάλουν και εμάς σε αυτό το παζλ!) Το λιγότερο που μπορώ να πω ειναι Προσοχή στις άδειες που δίνουν μερικοί με ελαφρά την καρδία…

Apostolos

Είδα και έπαθα να μάθω στη μάνα μου να με παίρνει τηλέφωνο, αντε τώρα να εξηγήσω στη μάνα μου αυτή την αλλαγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.