Τετάρτη
26/11/2014

Whistle Phone Finder, για να βρίσκεις το κινητό με ένα σφύριγμα

Το μόνιμο άγχος με το κινητό είναι μήπως το χάσεις και ειδικά όταν αυτό είναι ακριβό το άγχος είναι ακόμη μεγαλύτερο. Σε όλους όμως έχει συμβεί να το ξεχάσουμε ή να μας πέσει κάπου. Η λύση είναι να αρχίσεις να το ψάχνεις ή να το καλείς. Τι γίνεται όμως αν είναι στο αθόρυβο ή δεν έχεις δεύτερο κινητό και είσαι έξω;

Τη λύση έρχεται να δώσει το Whistle Phone Finder, που είναι μια εφαρμογή για Android smartphones και κάνει το κινητό σου να ανταποκρίνεται στο σφύριγμα. Το κινητό μπορεί να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο ή να παίξει έναν άλλο ήχο που θα οδηγήσει τον χρήστη του στο μέρος που το έχει αφήσει.

Μπορείς να επιλέξεις να παίζει όποιον ήχο θέλεις από τα αρχεία του κινητού ή από αυτούς που έχει ενσωματωμένους ενώ υπάρχει η επιλογή να ανάβει το flash της κάμερας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και διαθέσιμη από το Google Play.

whistle-phone-finder-02-570

whistle-phone-finder-01-570

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Ορέστης Γκιόκας λέει:

    αα τέλεια! οπότε ας δώσουμε 24ωρη πρόσβαση στο μικρόφωνο του κινητού μας φοβερή ιδέα!

  2. Ο/Η chris λέει:

    Υπήρχε εδώ και καιρό μια τέτοια εφαρμογή για android. Δεν είναι κάτι το νέο αυτό. Όπως είπες και ο @Ορέστης Γκιόκας η εφαρμογή αυτή ΔΕΝ είναι εμπιστεύσιμη διότι έχει πρόσβαση 24ωρη πρόσβαση στο μικρόφωνο και στην κάμερα αλλά και πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο.

    άσε που καίει και την μπαταρία τρελά…

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.