Windows 10 for Phones: Τα πρώτα screenshots

Στο τελευταίο press event και όχι μόνο, η Microsoft ήταν ξεκάθαρη ότι θέλει να ενοποιήσει τις πλατφόρμες της με τα πολλά υποσχόμενα Windows 10 αν και θα διατηρηθούν κάποιες μικρές διαφορές στην εμφάνιση ανάλογα με τη συσκευή. Ωστόσο, ουσιαστικά θα έχουν τον ίδιο “πυρήνα” και το ίδιο app store με τους developers να φτιάχνουν universal εφαρμογές πλέον.

Σήμερα το WMPU δημοσίευσε κάποια πρώτα screenshots τα οποία είναι από την technical preview έκδοση των Windows 10 for Phones. Βλέπουμε εκτός από universal tiled iterface, και ενοποιημένα Notifications όπου θα συγχρονίζονται οι ειδοποιήσεις από κινητό, tablet και laptop. Όταν σβήνεται μια ειδοποίηση τότε εξαφανίζεται απ όλες τις συσκευές. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο μενού υπάρχουν taps για GPS, silent mode και συντόμευση για το settings menu. Η νέα έκδοση των Windows 10 for Phones θα έχει full mobile εκδόσεις για Word, Excel και PowerPoint.

Τα live tiles συνεχίζουν να υπάρχουν με real-time πληροφορίες ενώ μπορείς να προσθέσεις ότι backgrounds θέλεις. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα έρθει Windows 10 for Phones technical preview, αλλά η Microsoft υπόσχεται σύντομα.

Διαβάστε επίσης: Windows 10, η Microsoft ανακοίνωσε mobile έκδοση

windows 10 for phones screenshots, Windows 10 for Phones: Τα πρώτα screenshots

windows 10 for phones screenshots, Windows 10 for Phones: Τα πρώτα screenshots

windows 10 for phones screenshots, Windows 10 for Phones: Τα πρώτα screenshots

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

την αλλαγή του menu ρυθμίσεων μονο εγώ τη βλέπω;; (και δυστυχώς δε μ αρεσει… σε τι χρειάζονται τα εικονιδιακια;)

forneverarrow

Υπέροχες προσθήκες! Ελπίζω να μην αργήσει και για όσους έχουμε preview for developers. Ειδικά η δυνατότητα της αλλαγής φόντου ειναι αναγκαία για όσους δεν έχουμε συσκευη με AMOLED. Το μαύρο φόντο μόνο μαύρο δεν ειναι, ενώ το άσπρο σε στραβώνει αν δεν εχει καλο φως στο χώρο.

Sot11

Επιτέλους έφτιαξαν ένα ωραίο μενού για τις ρυθμίσεις! Πιστεύω να κάνουν κι άλλες αλλαγές.

Genesis

ωραία πράγματα μου αρέσει το μενού και τα εικονίδια

να πω ότι επειδή δεν είναι preview for developers αλλά windows insider στο windows central που διαβάζω καλό θα ήταν να μην το κάνετε install αμέσως αν έχετε μόνο μια και main συσκευή. γιατί μπορεί να έχει κάποια σημαντικά bugs και να μην μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία τα κάνεις στην καθημερινότητα σου.

Οπότε περιμένετε πρώτα 2 εβδομάδες να δείτε πως είναι το preview τι bugs έχει και μετά βλέπετε αν θα ήταν καλό να το βάλετε.

koutsis

Μου αρέσουν πολύ αυτά που βλέπω!
Επιτέλους συμμαζεύτηκαν οι ρυθμίσεις που ήταν χύμα πεταμένες,και μπήκαν πολλά κουμπάκια στο notification center.
Ελπίζω και σε περισσότερες αλλαγές…

Τομ

Πολυ όμορφο. Σε συνδυασμό με ενα 930 θα ειναι killer.

Panos

Εχω το 930 εδω και 4+ μηνες….το καλυτερο απλα…περιμενω τα win10 πως και πως…το καλο ειναι οτι οποιος το εχει δηλωμενο ως developer παιρνει τα updates pio νωρις 😉 Συστηνω ανεπιφυλακτα!!!

Panagiotis GP

Ωραία τα εικονίδια στις ρυθμίσεις αν και κάπου είχα δει πως θα ήταν με την μορφή sweep left and right που πιστεύω θα ήταν ακόμη καλύτερα και ας έφερναν σε android.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.