Windows 10 for Phones: Το UI αποκαλύπτεται σε νέα screenshots

Εχθές πήραμε μια πρώτη αλλά πολύ μικρή γεύση από από το νέο ενοποιημένο Windows 10 for Phones, είδαμε το νέο notification center και quick toggles. Σήμερα διέρρευσαν νέα screenchots που μας δίνουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα από το πολλά υποσχόμενο OS της Microsoft και στο νέο UI που θα δούμε σε λίγο καιρό στα κινητά της.

Τα screenshots έρχονται από την Κίνα και μας δίνουν τη δυνατότητα να δούμε διάφορα κομμάτια του Interface όπως τις νέες επιλογές του keyboard, το νέο recording app αλλά και τη λίστα με τις εφαρμογές.

Να πούμε ότι όλες οι συσκευές με Windows Phone 8 θα αναβαθμιστούν σε Windows 10 ενώ το technical preview αναμένεται να είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

windows 10 for phones, Windows 10 for Phones: Το UI αποκαλύπτεται σε νέα screenshots

windows 10 for phones, Windows 10 for Phones: Το UI αποκαλύπτεται σε νέα screenshots

windows 10 for phones, Windows 10 for Phones: Το UI αποκαλύπτεται σε νέα screenshots

windows 10 for phones, Windows 10 for Phones: Το UI αποκαλύπτεται σε νέα screenshots

windows 10 for phones, Windows 10 for Phones: Το UI αποκαλύπτεται σε νέα screenshots

windows 10 for phones, Windows 10 for Phones: Το UI αποκαλύπτεται σε νέα screenshots

windows 10 for phones, Windows 10 for Phones: Το UI αποκαλύπτεται σε νέα screenshots

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Genesis

τα είδα και στο windows central και μάλιστα είπαν ότι μπορεί να βάλουν και rollback σε περίπτωση που δεν θες τα preview windows 10 να επαναφέρεις το κινητό σου στα 8.1

όσο για τα screenshots ωραία μου αρέσουν αυτά που βλέπω εκτός από της δεύτερες εικόνες όλες της άλλες της κατάλαβα από που είναι αλλά εκεί έχασα την μπάλα 😀

Nick

Πως νόμιζα ότι με τα Windows 10 θα γινόταν ενοποίηση στις συσκευές και το λειτουργικό θα προσαρμοζοταν ανάλογα

panakart

Δεν μου αρέσει καθολου αυτό που βλεπω. Εχω wp συσκευη από τα 7αρια και πρωτη φορα βλεπω να χανουν την ταυτοτητα τους. Επισης μονο εγω παρατηρω ανομοιογενεια? Αλλου θα είναι με εικονίδια αλλα android και αλλου λιτο και απλο όπως το action center? Υπαρχουν εταιριες μικρότερες που σε ένα χρονο εφτιαξαν ολοκληρο λειτουργικο με αισθητικη και μοναδικοτητα(Sailfish os, πρωιν Nokia) και δεν μπορει oλοκληρει Microsoft? Που είναι τα διαδραστικα tiles? οι ανθρωποι που απολυσαν εχουν φτιαξει Διαδραστικα live cards εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν του δικαιολογω πλεον. Φενεται ότι δεν εχουν φαντασια για κατι καλο.

Alex

Καλα top μου φαινεται οτι θα γινει!
Στο κομπιουτερακι εχουν βαλει επισης να μπορεις να κανεις οτι μεττατροπη θελεις!

Σαν καηλας εβαλα τις προηγουμενες φωτογραφιες των W10 (action center και settings) στο κινητο για να δω πως φαινονται σε σχεση με τα WP8.1 και απλα ειναι κλασεις ανωτερα.
Ελπιζω να ειναι το ιδιο smooth με τα WP8/8.1 και απο εκει και περα θα εχουμε ενα τελειο λογισμικο στα χερια μας..!
Ανυπομωνω το Technical Preview!

forneverarrow

Τώρα ξενέρωσα λίγο… Πραγματικά καμιά ένδειξη ότι θα γίνει ενιαίο οικοσύστημα με τα tablets/desktop. Μόνο προσθήκη περισσότερων δυνατοτήτων στο notification center, ένα φόντο στο background και συμμάζεμα των ρυθμίσεων. Μου μοιάζει με WP 8.5 παρά με 10. Δεν λέω, καλοδεχούμενες αλλαγές αλλά μάλλον βιαστήκαμε να χαρούμε στην παρουσίαση… Ελπίζω τουλάχιστον το office να ανανεωθεί για τα smartphones γιατί το τωρινό είναι χειρότερο από την έκδοση για iOS που βγήκε πρόσφατα!

TechnewzGR

Κωστα πιστευεις θα δουμε συντομα κανα νεο Nokia με Windows 10 , πχ στην MWC 205 ?

Genesis

technewzGR
θα απαντήσω στην ερώτηση σου

ένα κινέζικο site – WPDang είπε ότι η microsoft θα δείξει δυο συσκευές με windows 10 στο MWC 2015 ένα mid range και ένα low end.

koutsis

Μου αρέσει πολύ αυτό που έχω δει ως τώρα.
Το desktop πολύ όμορφο με το ενιαίο wallpaper και τα διάφανα tiles.
To action center με τα πολλά κουμπάκια πλέον πολύ χρήσιμο.
Το μενού ρυθμίσεων επιτέλους συμμαζεύτηκε και εχει μπει μία τάξη.
Πιστεύω πως θα υπάρχουν κι άλλες χρήσιμες αλλαγές που δεν ξέρουμε ακομα.
Περιμένω με ανυπομονησία το technical preview!

Δημήτρης

Τι κακό είναι αυτό πλέον σε κάθε post.μιρλα και βαρύγδουπες εκφράσεις.
Χαλαρώστε λίγο.Περα απ το οτι βλεπουμε βελτιωσεις στις photo και οχι το αντιθετο,Δεν είναι καν η κλασσικη preview for developers .Ειναι η πρωτη alpha έκδοση ενός λειτουργικού που θα κυκλοφορήσει τέλη του χρόνου .Τα windows 10 Για desktop έχουν μεγάλες αλλαγές από preview build σε preview build.Αν αρχισουμε να γκρινιάζουμε και για τις alpha εκδόσεις,κάπου την έχουμε χάσει τη μπάλα

Genesis

να πω ότι τα technical review 1st release δεν θα είναι για όλα τα 512ram αυτό είπε ο Gabriel Aul στο twitter. οπότε να μην το περιμένουμε σε όλα τα 512…

edd

Παιδιά, εμένα μου φαίνεται σαν υλοποίηση αυτών που έλεγε. Το Start είναι ήμι-διαφανές όπως στην έκδοση για desktop, το πληκτρολόγιο αλλάζει μέγεθος, τα μενού μπορούν να υποστηρίξουν μικρότερη γραμματοσειρά (πράγμα που μου αρέσει προσωπικά).
Φυσικά δεν έχουμε όλοι το ίδιο γούστο. Αλλά μέχρι τώρα η ms έχει δείξει ότι ακούει τον πελάτη (όχι γιατί τον αγαπάει, αλλά για να αυξήσει τα ποσοστά της).
Πιθανόν να τα κάνει λίγο customisable στην νέα έκδοση για να ικανοποιήσει περισσότερους.

@forneverarrow, ενοποιημένο σύστημα δε σημαίνει ότι θα τρέχουμε τα προγράμματα του PC στο κινητό. Ομοιογένια στο design, στην λειτουργία και την χρήση, στην υποστήριξη κοινών apps. Το τελευταίο φαντάζομαι θα εφαρμοστεί υποστηρίζοντας πολλαπλές αναλύσεις η κάθε εφαρμογή. Όπως περίπου με τις διαφορές που υπάρχουν στην ίδια εφαρμογή εγκατεστημένη σε android tablet vs phone αλλά πιο optimized/enhanced.

Προσωπικά οι εικόνες με αφήνουν χλιαρό.. Ίσως γιατί είναι μια γλώσσα που δε καταλαβαίνω και η επιλογή των χρωμάτων. Μου βγάζει μια φτήνια-κινεζιά.

Sot11

Παιδιά όσοι ενδιαφερεστε εδώ https://wmpoweruser.com/more-images-of-windows-10-for-phones-in-the-wild-on-the-internet/ έχει κι άλλες φωτό και ανανεώνεται συνέχεια με καινούργιες!

TechnewzGR

@Genesis Ευχαριστω για την πληροφορια, ελπιζω να δουμε και ενα high end μοντελο 🙂

Nickolas

Μια χαρά φαίνονται αλλά θα περιμένω την επίσημη παρουσίαση για να δούμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά.
Στο μεταξύ πιο άσχημο wallpaper δε μπορούσαν να βάλουν, σκέτο μαύρο να το άφηναν καλύτερα θα ήταν.

constantine

@Genesis εγω διαβαζω παντου (κυριως εδω) οτι ολα τα 8,1 θ παρουν τα 10 ακομα και αυτα με 512 λετε ν φαμε κανα ακυρο? λες ν ειναι τοσο ηλιθιοι εκει στην ms και την κανουν παλι την βλακεια ν αφησουν ξεκρεμαστα τα προηγουμενα μοντελα επειδη βγαζει νεο OS? κατοχος 630 (κριμα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με το συγκεκριμενο μοντελο και γενικα με ολο το OS)

Dimitris77

@constantine

Φιλε για το technical preview μιλαει ο Genesis, οχι για την τελικη εκδοση. Προσωπικα δε νομιζω να γινει κατι τετοιο, νομιζω πως θα προσαρμοσουνε το λογισμικο ωστε να τρεχει ανετα και σε μνημη 512. Διοτι αν γινει, θα μιλαμε για ανεπαναληπτη γκαφα. Μη ξεχναμε πως οι πωλησεις της Microsoft στα κινητα βασιζονται στις low end-mid range (και ποιοτικες ομολογουμενως) συσκευες που βγαζει. Οι 9/10 απο αυτες τις συσκευες λοιπον τρεχουνε σημερα με 512 RAM. Δε τη συμφερει να μεινει η συντριπτικη πλειοψηφια των πελατων της στην απ’εξω. Αν φτασουμε στο σημειο να χρειαζομαστε 8πυρηνα κινητα με 3 Giga RAM για να δουλευουμε απροβληματιστα, το γυρναμε σε android καλυτερα.

Απ’οσο ξερω ολα τα PC/laptop/tablet που τρεχουνε σημερα Windows 7, 7.5, 8 και 8.1 θα παρουνε την αναβαθμιση των Windows 10. Στα κινητα ολα οσα τρεχουνε σημερα Windows 8 και 8.1 θα παρουνε την αναβαθμιση επισης.

Genesis

constantine

κατάλαβες λάθος μιλάω για το το technical review που θα βγει αυτές της μέρες εγώ διάβασα ότι το πρώτο κύμα του technical δεν θα έρθει σε όλα τα 512 αλλά σε μερικά τώρα στο δεύτερο κύμα που θα έρθει ποιο μετά του update θα το πάρουν και τα υπόλοιπα απλά σε κάποια δεν θα έρθει αμέσως αυτό.

γενικά η τελική έκδοση θα έρθει σε όλα δεν υπάρχει θέμα για αυτό.

constantine

Nαι ναι βιαστικα μετα το ειδα οτι αναφερεσε στην technical review, οποιος βιαζετε σκονταφτει λεει ο “σοφος” λαος. 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.