Windows 10: Δωρεάν σε όσους δοκιμάζουν Insider Preview builds

Αν και υπήρξε κάποια σύγχυση για το εάν θα δώσει η Microsoft δωρεάν αναβάθμιση σε όσους έχουν πειρατικές εκδόσεις, σήμερα γίνεται πιο ξεκάθαρη σχετικά με το δωρεάν upgrade. Ήδη γνωρίζουμε ότι όσοι έχουν Windows 7 και Windows 8.1, θα αναβαθμιστούν δωρεάν στα Windows 10, αν τα εγκαταστήσουν μέσα σε ένα χρόνο από την ημερομηνία κυκλοφορίας τους, δηλαδή 29 Ιουλίου.

Παρόλα αυτά υπάρχει ένας ακόμη τρόπος να πάρεις τα Windows 10 χωρίς να τα πληρώσεις. Αν εγκαταστήσεις το τελευταίο Windows 10 Preview (build 10130) και χρησιμοποιήσεις έναν λογαριασμό Microsoft, ο οποίος είναι εγγεγραμμένος στο Windows Insider Program, τότε θα λάβεις τα Windows 10 δωρεάν. Τα Windows 10 μετά την τελική έκδοση θα παραμείνουν αυθεντικά στον υπολογιστή σου και θα τα έχεις χωρίς καμία χρέωση.

Οπότε όσοι έχουν κάποια παλιά έκδοση των Windows, όπως Windows XP και WIndows Vista, με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να αποκτήσουν δωρεάν άδεια για τα Windows 10.

Windows 10: Δωρεάν σε όσους δοκιμάζουν Insider Preview builds, Windows 10: Δωρεάν σε όσους δοκιμάζουν Insider Preview builds

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Μετά όμως θα πρέπει να γυρίσω στα Vista ή από εκεί θα πάρω update για την τελική έκδοση;

Prd

Μήπως μπορει να με βοηθήσει κάποιος γιατί δεν βρίσκω πουθενά τα βήματα που πρέπει να κάνω για τα vista

παναγιωτης

1.Θα πρέπει να έχεις εναν λογαριασμο insider ή να φτιάξεις έναν.
2.Κάνεις εγκατάσταση τα win 10 σε pc ή vmware (όπως εγώ) και μετά πρέπει αν συνδεθείς με τον λογαριασμό που έφτιαξες.
3.Όταν κυκλοφορήσουν τα 10αρια θα μπορείς να κάνεις “καθαρή” εγκατάσταση και όταν συνδεθείς με τον insider λογαριασμό σου αυτά θα ενεργοποιηθούν !!!

Πρώτη φορά θα έχω “νομιμα” windows !!! lol

Prd

Δλδ τωρα θα περασω την δοκιμαστική έκδοση και μετά θα μπει μόνη της η κανονική ;;;

George

‘Η μπορείς να τα εγκαταστήσεις σε ένα φλασάκι με το Rufus 2.2 επιλέγοντας “Windows to Go” (θες Win8 και πάνω για να γίνει).

Gvirginia

Παιδιά μη βιάζεστε, το θέμα είναι ακόμα ρευστό. Αν διαβάσετε σε φόρουμ, θα δείτε ότι το αρχικό κείμενο επεξεργάστηκε και αντί να λυθούν απορίες, δημιουργήθηκαν περισσότερες. Εγώ έκανα ότι και ο Παναγιώτης (virtual machine) και έκανα insider ένα λογαριασμό μπας και ισχύει τελικά και βάλω γνήσια στους γονείς. Αναμένω απαντήσεις στο twitter του υπεύθυνου γιατί αυτός απαντούσε στο προ επεξεργασίας κείμενο.

RigoMS

Αναμενόμενο….απλα τα τελικά 10αρια για τους insiders vista & πριν λογικά δε θα δοθούν 29 Ιουλίου….
Έχει περάσει κανεις την τελευταία Build για windows phone???
Πρόσθεσαν επιλογή να κλείνουν τα δεδομένα η ακόμα μόνιμα ανοιχτά είναι;;;

parlapirlas

ετσσσσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι……………………..

theomak

Το πήρανε πίσω, αναμενόμενο:
Getting the final release on July 29th
Windows Insiders running the Windows 10 Insider Preview (Home and Pro editions) with their registered MSA connected to their PC will receive the final release build of Windows 10 starting on July 29th. This will come as just another flight. I’ve gotten a lot of questions from Windows Insiders about how this will work if they clean installed from ISO. As long as you are running an Insider Preview build and connected with the MSA you used to register, you will receive the Windows 10 final release build. Once you have successfully installed this build, you will also be able to clean install on that PC from final media if you want to start over fresh. It’s important to note that only people running Genuine Windows 7 or Windows 8.1 can upgrade to Windows 10 as part of the free upgrade offer.* https://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/06/19/upcoming-changes-to-windows-10-insider-preview-builds/

Γιαννης

@RigoMS στο τελευταίο update 10136 νομίζω έχουν βάλει πολλά καλά πράγματα και ναι μπορείς να κλείσεις δεδομένα κανονικά…εγώ την χρησιμοποιώ και στο main phone μου 920 και δεν έχει πολλά bugs

Μιχάλης

Δηλαδή αν κάποιος έχει σπασμένα windows, με αυτή την διαδικασία θα έχει τα 10 αυθεντικά;;;;;

Φωτης

μακαρι αυτη την μοντα να μην την ακολουθησουν κι αλλοι.. Ακου εκει να πρεπει να εισαι preview insider για να σου δωσουν δωρεαν ενα προγραμμα!?!? Ακουω ολους αυτους που το εχουν βαλει να εχουν συνεχεια καποιο bug.. Δηλαδη η εταιρια σε πληρωνει (στην συγκεκριμενη περιπτωση 100-200 ευρω) για να εισαι tester της για ενα χρονο, δινοντας σου στο τελος το προγραμμα, ενω θα πληρωνε πολλα παραπανω αν το εδινε σε ειδικους, που ειναι η δουλεια τους, να το τεσταρουν!
Επισης δεν εχει γινει ακομα ξεκαθαρο… μηπως πρεπει και εμεις π εχουμε αυθεντικα windows 7 και μετα να γινουμε insiders? Εμενα απο χθες εξαφανιστηκε το εικονιδιο της microsoft απο κατω…..

Just passing by

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, πως ξέρει η Microsoft αν τα Windows που έχεις είναι πειρατικά (αν είναι ενεργοποιημένα).

Dimitris P

Χαίρεται, παιδιά που κάνω λογαριασμό για windows insider;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.