Windows 10 Mobile: Πληροφορίες για κυκλοφορία το Σεπτέμβριο

Η Microsoft έκανε ήδη την μεγάλη ανακοίνωση λέγοντας ότι 29 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει τα Windows 10 για PC και tablets αφήνοντας έξω την mobile πλατφόρμα χωρίς να δώσει ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο για Σεπτέμβριο μαζί με ανακοίνωση high-end hardware.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά, η Microsoft κατά τη διάρκεια παρουσίασης που έκανε για developers εμφάνισε ένα slide το οποίο ανέφερε “Windows Mobile SKUs will be available late next quarter”. Το “late next quarter” σημαίνει προς τον Σεπτέμβριο.

Τον Σεπτέμβριο περιμένουμε και την κυκλοφορία του iOS 9 μαζί με τα νέα iPhone 6s. Την ίδια περίοδο ξεκινά και η IFA και είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθούν δυο ναυαρχίδες από την Microsoft, τα Lumia 940 και Lumia 940XL, που θα είναι τα πρώτα με προ-εγκατεστημένο Windows 10 Mobile.

Προς το παρόν η ίδια η Microsoft δεν σχολιάζει τις παραπάνω πληροφορίες, αλλά σίγουρα περιμένουμε με ενδιαφέρον τα επόμενα βήματά της.

Windows 10 Mobile: Πληροφορίες για κυκλοφορία το Σεπτέμβριο, Windows 10 Mobile: Πληροφορίες για κυκλοφορία το Σεπτέμβριο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Junkermann

Μια χαρά είναι το λειτουργικό σύστημα.

Περιμένουμε επιτέλους και νέες συσκευές.

_Junkermann

Nickos

Ανυπομονουμε για το μεγαλο βημα απο την MS. Να ρωτησω, στο preview μεχρι στιγμη εχει κανενα bug? ayta που ειχε τον φεβρουαριο τα φτιαξανε? Επειδη τα ειχα βαλει κ μετα τα εβγαλα κ εβαλαξανα τα 8.1

hector

πρεπει να λες για τη πρωτη build #Nickos δε θυμαμαι αριθμο. Λογικα πιο σταθερο θα ειναι γιατι το πρωτο σε καποια κινητα ηταν πατατα μετα καπως το διορθωσε τωρα μενει να δουμε. Σαββατοκυριακο εχε το νου σου παντως βγαινει καινουρια (build) αναβαθμιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.