Windows 10: Δεν θα πάρουν όλοι το update από την πρώτη μέρα

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι τα Windows 10 θα κυκλοφορήσουν στις 29 Ιουλίου όπως είχε ανακοινώσει η Microsoft, αλλά από ότι φαίνεται κάποιοι θα χρειαστούν να περιμένουν λίγο παραπάνω. Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι το update θα έρθει στους χρήστες κατά κύματα, ώστε να έχει την δυνατότητα να ελέγξει αν όλα πηγαίνουν καλά.

Η πρόθεσή της είναι να σιγουρέψει ότι τα Windows 10 έχουν καλή απόκριση και τρέχουν ομαλά στα εκατομμύρια διαφορετικών συστημάτων που θα εγκατασταθούν. Για την ακρίβεια η Microsoft θα είναι σε αυξημένη ετοιμότητα ώστε να “μπαλώσει” οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Οπότε από τις 29 Ιουλίου που θα κυκλοφορήσουν και μέχρι κάποιος χρήστης να τα λάβει υπάρχει η περίπτωση να υπάρχουν ήδη κάποια update.

Η Microsoft αναφέρει ότι η πλειοψηφία των συστημάτων που τρέχουν Windows 7 και Windows 8 θα είναι πλήρως συμβατή με Windows 10. Οι Windows Insider φαίνεται ότι θα λάβουν πρώτοι το update στις 29 Ιουλίου, θα ακολουθήσου αυτοί που είχαν κάνει την διαδικασία της κράτησης, η διαθεσιμότητα των Windows 10 Pro θα ξεκινήσει επίσης 29 Ιουλίου, Windows 10 Enterprise και Windows 10 Education θα ξεκινήσουν λίγες μέρες αργότερα, 1η Αυγούστου.

Windows 10: Δεν θα πάρουν όλοι το update από την πρώτη μέρα, Windows 10: Δεν θα πάρουν όλοι το update από την πρώτη μέρα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

Ναι….. ειμαι Windows Insider

Spyros

Επειδή έχω windows 7 και έχω κάνει κράτηση για τα 10, γνωρίζει κανείς να μου πει αν με την αναβάθμιση θα χάσω αρχεία και τίποτα γενικότερα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

NZ

@Spyros, καλό είναι να πάρεις backup πριν προχωρήσεις στην αναβάθμιση. Αν το κάνουν όπως το Mac OS, δε θα έχεις πρόβλημα πιστεύω.
Λογικό το βρίσκω από μεριά MS για να μην κρασάρουν οι server τους από τα downloads!

Denis

έχω γνήσια windows 8.1 pro. Θα αναβαθμιστώ στα pro ή στα απλά;

nick

@Denis στα Pro θα αναβαθμιστείς φίλε και εγώ τα 8.1 Pro έχω

Alex

@Spyros

Εγώ έβαλα την preview στον βασικό μου υπολογιστή και είχα βάλει δεδομένα σε φλασάκι, μπας και..
αλλά τα πάντα μείνανε στον υπολογιστή και όταν λέω τα πάντα, εννοώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
Βέβαια τον αναβάθμισα απο 8.1 αλλά και πάλι, τα windows στις αναβαθμίσεις κρατάνε τα αρχεία σου (με το W8 το πρωτοείδα αυτο).

Οπότε καλού κακού κράτα σε ένα φλασάκι/σκληρό δισκο τα πιο σημαντικά αρχεία σου άμα πάει κάτι στραβά (που είναι αρκετά απίθανο)
Επίσης το update ολοκληρώνεται σε περίπου 2-3 ώρες και δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά updates.. Απο την στιγμή που αρχίζει, μέχρι να τελειώσει, δεν έχεις να κάνεις απολύτως τίποτα!

bill12312354678

αφου η technical preview δεν εχει bios menu πως μπορω να κανω κατι για την ταχυτητα του ανεμηστηρα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Software featured Microsoft Windows 10

Η Microsoft θα αρχίσει να χρεώνει για ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, στις 29 Ιουλίου 2015, και ο κύκλος ζωής τους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Internet Microsoft Samsung Windows

To Samsung Internet έρχεται στα Windows

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Samsung Internet είναι πλέον διαθέσιμο ως αυτόνομη εφαρμογή Windows από το Microsoft Store.