Τρίτη
14/10/2014

Windows 10, πάνω από 1 εκατ. οι χρήστες του Technical Preview

Τέλη Σεπτεμβρίου η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τα Windows 10 και αρχές του μήνα έδωσε στην κυκλοφορία το Windows 10 Technical Preview για τους χρήστες που θέλουν να το δοκιμάσουν. Όπως φαίνεται μετά τη δυσαρέσκεια των Windows 8, οι χρήστες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα Windows 10.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο αριθμός όσων δοκιμάζουν το Technical Preview έφτασε το 1 εκατομμύριο. Όπως επεσήμανε ο Joe Belfiore «Ο αριθμός που χρησιμοποιεί το Tecnhical Preview είναι εντυπωσιακός και επιπλέον σημαίνει ότι μας στέλνουν μεγάλο αριθμό αναφορών». Πιο συγκεκριμένα η Microsoft έλαβε 200.000 ξεχωριστά feedback για την πρώιμη αυτή έκδοση των Windows 10. Πολλά από αυτά αφορούσαν στην αφαίρεση των νέων search and task view buttons καθώς και στην αλλαγή του animation στο Start Menu.

Σύμφωνα με τον Belfiore, το 64% των εγκαταστάσεων Windows 10 Technical Preview είναι σε κανονικά υπολογιστικά συστήματα και όχι ως Virtual Machines. Το 68% των χρηστών ανοίγουν πάνω από 7 εφαρμογές κάθε μέρα και 25% ανοίγουν πάνω από 26 εφαρμογές την μέρα, δηλαδή χρησιμοποιούν το Technical Preview ως το καθημερινό μηχάνημά τους.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα δοθεί νέο Windows 10 Technical Preview, αλλά σίγουρα έρχεται αρκετά σύντομα, σύμφωνα με τον Belfiore.

windows-10-revealed-02-570

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Nick λέει:

    Σιγά πια μ’αυτό το start button. Τόσο πολύ έλειψε? Αντί δηλαδή να ανοίγει full screen (όπως στα 8) τώρα θα ανοίγει σε μικρογραφία, εξάλλου με δεξί στο windows button όλα τα είχε.

  2. Ο/Η diofar λέει:

    Και με 5€ άπειρες επιλογές για εξαιρετικά StartMenu (StartIsBack the best!!!).

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.