Windows 10, πάνω από 1 εκατ. οι χρήστες του Technical Preview

Τέλη Σεπτεμβρίου η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τα Windows 10 και αρχές του μήνα έδωσε στην κυκλοφορία το Windows 10 Technical Preview για τους χρήστες που θέλουν να το δοκιμάσουν. Όπως φαίνεται μετά τη δυσαρέσκεια των Windows 8, οι χρήστες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα Windows 10.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο αριθμός όσων δοκιμάζουν το Technical Preview έφτασε το 1 εκατομμύριο. Όπως επεσήμανε ο Joe Belfiore “Ο αριθμός που χρησιμοποιεί το Tecnhical Preview είναι εντυπωσιακός και επιπλέον σημαίνει ότι μας στέλνουν μεγάλο αριθμό αναφορών”. Πιο συγκεκριμένα η Microsoft έλαβε 200.000 ξεχωριστά feedback για την πρώιμη αυτή έκδοση των Windows 10. Πολλά από αυτά αφορούσαν στην αφαίρεση των νέων search and task view buttons καθώς και στην αλλαγή του animation στο Start Menu.

Σύμφωνα με τον Belfiore, το 64% των εγκαταστάσεων Windows 10 Technical Preview είναι σε κανονικά υπολογιστικά συστήματα και όχι ως Virtual Machines. Το 68% των χρηστών ανοίγουν πάνω από 7 εφαρμογές κάθε μέρα και 25% ανοίγουν πάνω από 26 εφαρμογές την μέρα, δηλαδή χρησιμοποιούν το Technical Preview ως το καθημερινό μηχάνημά τους.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα δοθεί νέο Windows 10 Technical Preview, αλλά σίγουρα έρχεται αρκετά σύντομα, σύμφωνα με τον Belfiore.

windows 10 technical preview 1 million, Windows 10, πάνω από 1 εκατ. οι χρήστες του Technical Preview

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Σιγά πια μ’αυτό το start button. Τόσο πολύ έλειψε? Αντί δηλαδή να ανοίγει full screen (όπως στα 8) τώρα θα ανοίγει σε μικρογραφία, εξάλλου με δεξί στο windows button όλα τα είχε.

diofar

Και με 5€ άπειρες επιλογές για εξαιρετικά StartMenu (StartIsBack the best!!!).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.