Windows 10: Έχετε ακόμα ευκαιρία για δωρεάν αναβάθμιση

Αν και ο διαθέσιμος χρόνος για τη δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 ήταν 12 ολόκληροι μήνες, αν και η καταληκτική ημερομηνία πέρασε, έχετε ακόμα τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε δωρεάν αναβάθμιση.

Η προσφορά της δωρεάν αναβάθμισης έληξε την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 29 Ιουλίου, αλλά ακόμα και αν δεν καταφέρατε να αποφασίσετε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η Microsoft συνεχίζει τη προσφορά της για δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 για όσους χρησιμοποιούν υποστηρικτικές τεχνολογίες (Assistive Technologies).

Εδώ να σημειώσουμε ότι η Microsoft δεν ελέγχει με κάποιο τρόπο το σύστημα σας για το αν στα αλήθεια χρησιμοποιείτε τέτοιες τεχνολογίες και βασίζεται απλά στον λόγο σας. Αν και απορίες γεννώνται για αυτή τη στάση της Microsoft, να αναφέρουμε ότι η έκδοση των Windows 10 που είναι διαθέσιμη σήμερα δεν έχει πλήρως λειτουργικό το σύνολο των υποστηρικτικών χαρακτηριστικών, οπότε και είναι πιθανόν η εταιρεία να θέλει να δώσει, σιωπηρά, την ευκαιρία σε εκείνους που τα χρειάζονται να αναβαθμιστούν όταν αυτά γίνουν πλήρως διαθέσιμα.

Τώρα για το πόσο θα διαρκέσει αυτή η έμμεση παράταση δεν το γνωρίζουμε, επίσημα όμως το Anniversary Update για τα Windows 10 το οποίο το περιμένουμε από ώρα σε ώρα, θα διαθέτει το πλήθος αυτών των χαρακτηριστικών.

Για όλους εσάς λοιπόν που θέλετε να εκμεταλλευτείτε αυτή την προσφορά της Microsoft δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα στο website της Microsoft και να επιλέξετε το Upgrade Now.

Windows 10, Windows 10: Έχετε ακόμα ευκαιρία για δωρεάν αναβάθμιση

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kapios

…να και το ελληνικό link!
https://www.microsoft.com/el-gr/accessibility/windows10upgrade

d4rknite

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

panos

Συμφωνω ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟ

Γιάννης

Όποιος δεν τα έβαλε σημαίνει οτι δεν τα ήθελε.Έλεος πιά.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ που λένε και οι φίλοι απο πάνω.

Darth

Οχου ποια με το ζόρι ρε από παντού σπροχνουν

Agnostos13

Βαλτε τα επι πληρωμη να ησυχασουμε…
Δεν θελουμε αλλες “προσφορες”!
Μας φτανει η παρακολουθηση απο τη google…δεν θελουμε να εχουμε και τη microsoft τωρα.

θωμάς

Στο 2016 δεν μπορείς να μιλάς για παρακολουθηση. ειναι δεδομένο just deal with it. αν είσαι κανένας εγκληματίας τότε έχεις πρόβλημα κ βάλε κανα λινουχ 😛 πέρα από αυτό που είναι χαζό να μην τα βαζεις για αυτον τον λογο ειναι το πιο γρήγορο με τα περισσότερα features λειτουργικο που εχει βγει. γτ να τα βαλει καποιος? 1ον πιο γρήγορο απ τα προηγούμενα λειτουργικά (ειδικα απ τα 7ρια) 2ον κατι μπαγκιες στα 7 που ελεγες δεν ειναι τπτ κ δεν εδινες σημασια δεν υπαρχουν καν. 3ον καλύτερη εμπειρία σαν χρήστης κ κάνεις πιο ευέλικτα κ γρήγορα τις δουλείες σου 4ον θα υπαρχει για πολλαααα χρονια, δεν θα βγουν καινουργια, θα εξελισσονται αυτα με μεγαλα updates. 5oν θα σε αναγκασουν να τα βαλεις γτ οπως οι καινουργοι cpu της ιντελ θα υποστιριζονται μονο απο win 10 ετσι θα γινει κ με προγραμματα 6ον πειρατικα παιχνιδια παιζουν που πολυ νομιζουν πως οχι, αν αλλαξει αυτο στο μέλλον γυρνάμε σε παλιότερη έκδοση που δεν το κοβω να γινεται συμπέρασμα, δεν υπάρχουν αρνητικά γτ κλαμα κ μισος? κοστίζουν 100-150 ευρο κ στα δινουν δωρεαν, γτ να μην τα βαλεις κ να αναγκαστεις να τα σπασεις ή να τα αγορασεις αν δεν εχεις ιδεα απο… Συνέχεια »

Agnostos13

Δεν λεω για παρακολουθηση των κρατικων υπηρεσιων… Και δεν χρειαζομαι linux που δεν υποστηριζουν τα περισσοτερα προγραμματα.
-Στις επιδοσεις εχει ελαχιστες διαφορες απο τα 7
-Στα 7 εχω χρονια να δω bug…στα 10αρια ειδα πολλα (και σε διαφορετικους υπολογιστες)
-Η καλυτερη εμπειρια ειναι αν ειχες 8/8.1 γιατι τωρα τα 10 θυμιζουν περισσοτερο 7
-Δεν ληγουν ουτος η αλλως τα λειτουργικα
-Οι επεξεργαστες που υποστηριζουν 10 και πανω θα κανουν αρκετα χρονια να κυκλοφορησουν
-Υπομονη και σε λιγο δεν θα παιζει τιποτα που δεν εχει αγοραστει (απο το Store)

Δεν θα χρειαστει να τα πληρωσουμε γιατι δεν τα θελουμε…

θωμάς

@Agnostos13 δεκτή η άποψη σου, διαφορετικές εμπειρίες με πισι ο καθένας. Αυτο με το store εχεις point αλλα ειναι πολυ νωρις δεν μπορουμε να ξερουμε, πολλα εχουν υποθει κ δεν εχουν γινει ποτε.Η MS διχνει πως παίρνει feedback για τα 10ρια, πραγματικο feedback (γτ σε άλλες περιπτώσεις απλα κανει πως παίρνει) κ δεν νομιζω να κανει καποια τετοια κίνηση. Το μόνο που δεν μπορω να δεκτω ειναι οι ιδιες επιδόσεις. Δεν ειναι για κανενα λογο. Αυτο για το αν λιγουν δεν το πιασα, δεν ειπα κατι τετοιο. Αυτο που λεω ειναι να τα δοκιμάσει ο κοσμος γτ αξίζουν (για μενα τουλάχιστον που δεν παιζω μονο games, που ακομα κ κει directx12) και οσο προλαβαινουν για να τα εχουν νόμιμα στην κατοχη τους αν δεν τους αρεσουν ξανα γυρνάνε πισω, τα 10ρια θα εχουν συνδεθει με το μαιλ ή το αναγνωριστικο προιοντος που εχουν τωρα κ το hardware τους αν τα βαλουν μια φορα. σε ενα χρονο απο τρ θα εχουν εξελιχθει πολυ περισσότερο κ μπορει να θελουν να τα ξανα περασουν

xristos

Βασικά δεν έχω πειστεί ότι τα windows 10 είναι ποίο εύχρηστα από τα windows 7. Έχω κατεβάσει τα 10 στο pc του γραφείου και μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από την λειτουργικότητα τους και την ευχρηστία τους, πολλές εφαρμογές όπως το Bsplayer υπολειτουργούν…. και για αυτό το λόγω δεν προχώρησα σε αναβάθμιση και στο προσωπικό μου λάπτοπ (το οποίο το έχω τα τελευταία 5 χρόνια).
Εν κατακλείδι θεωρώ πως η αναβάθμιση σε windows 10 από την στιγμή που δεν μπορώ να επιστρέψω με ένα format πίσω στα 7 (όποτε θέλω και όχι στην διάρκεια ενός μήνα μόνο) δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα , οπότε παραμένω στην ασφάλεια τον windows 7.
όποιος έχει κάτι επιπλέον να μου πει για να με πείσει, θα τον ακούσω με προσοχή…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Software featured Microsoft Windows 10

Η Microsoft θα αρχίσει να χρεώνει για ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, στις 29 Ιουλίου 2015, και ο κύκλος ζωής τους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Software Microsoft Windows 10 Windows 11

Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Oι χρήστες των Windows 10 και 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα που εμποδίζει την εκκίνηση του Outlook και άλλων εφαρμογών.

Software Android Windows 10

Google Play Games beta: Τα Android games έρχονται στο PC

H υπηρεσία Google Play Games για τα Windows βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία σε επιλεγμένες αγορές στον κόσμο.