Windows 7, Οι τιμές στα notebooks πέφτουν καθώς εμφανίζονται ολοένα και περισσότερες Windows 8 ταμπλέτες

Αγαπάμε Windows 7 και δεν το κρύβουμε, αλλά δεν είναι και λίγοι όσοι μπαίνουν στον πειρασμό να ανανεώσουν και να πάρουν απευθείας μία από τις ταμπλέτες με Windows 8 που θα κυκλοφορήσουν από τα τέλη Οκτωβρίου και μετά. Στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τους Digitimes, έχει αρχίσει να παρατηρείται τάση πτώσης των τιμών σε notebooks με Windows 7 από μεγάλους κατασκευαστές.

Ισχύει και στην ελληνική αγορά η προσφορά του ότι μπορείς να αγοράσεις σήμερα έναν υπολογιστή με Windows 7 και να αναβαθμίσεις σε Windows 8 με κόστος που δεν θα ξεπερνά τα 15 ευρώ. Ταυτόχρονα οι μεγάλοι κατασκευαστές ετοιμάζονται για την Windows 8 εποχή με σειρά ταμπλετών που θα φέρουν το νέο λειτουργικό σύστημα.

Για ψαχτείτε Techbloggers… Εσείς που βρίσκεστε ήδη σε διαδικασία αναζήτησης laptop πώς τις βλέπετε τις τιμές; Έχουν πέσει καθόλου ενόψει της κυκλοφορίας των Windows 8;

, Windows 7, Οι τιμές στα notebooks πέφτουν καθώς εμφανίζονται ολοένα και περισσότερες Windows 8 ταμπλέτες

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Συγνωμη για το απλο’ι’κο μου σχολιο… Αλλα στην Ελλαδα ολα ανεβασμενα ειναι…. Παντως απ το expansys που εχω παρατηρησει υπαρχει μια πτωση, γυρω στα 100 ευρω… Εδω και μια, δυο βδομαδες….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 7

Windows 7: Η Microsoft δεν δίνει πλέον drivers με κάθε update

Η Microsoft σταματά σιγά-σιγά την υποστήριξη των Windows 7, καθώς δεν προσφέρει drivers για αυτά στα καθιερωμένα Updates.

Software featured Windows 7

Windows 7: 11 χρόνια μετά, τρέχουν σε τουλάχιστον 100 εκατ. PC

Παρά την ηλικία τους και το τέλος υποστήριξης, τα Windows 7 είναι εγκατεστημένα σε τουλάχιστον 100 εκατ. PC παγκοσμίως.

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Software featured Windows 7

Windows 7: Επιδιώκουν τη δημιουργία open source έκδοσης

Ξεκίνησε η συγκέντρωση υπογραφών, ώστε η Microsoft να μετατρέψει τα Windows 7 σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα, το οποίο θα παρέχει δωρεάν.