Windows 7 RC download

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση της έκδοσης Release Candidate (RC) του αναμενόμενου νέου λειτουργικού συστήματος Windows 7, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη στους συνδρομητές των υπηρεσιών MSDN και TechNet (για το ευρύ κοινό από 5 Μαΐου). Για το σχεδιασμό τους, τα Windows 7 RC βασίστηκαν στα σχόλια και τις παρατηρήσεις εκατομμυρίων πελατών και συνεργατών που χρησιμοποίησαν τα Windows 7 beta.

Update: Κατεβάστε τα αμέσως από εδώ https://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx
Happy downloading!

, Windows 7 RC download

Αξίζει να σημειωθεί, πως η RC έκδοση αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη διάθεση του τελικού προϊόντος, καθώς έμπρακτα υποδηλώνει πως το νέο λειτουργικό σύστημα βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάπτυξης του. Οι συνεργάτες της Microsoft έχουν πλέον τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τη νέα έκδοση, ξεκινώντας παράλληλα την ανάπτυξη νέων εφαρμογών, υπηρεσιών και drivers. Επιπρόσθετα, τα Windows 7 RC προσφέρουν την ευκαιρία στους επαγγελματίες της πληροφορικής να εξετάσουν και οι ίδιοι τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού συστήματος.

Σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα της Forrester Research, «Η beta έκδοση των Windows 7 περιλαμβάνει πολύ σημαντικές βελτιώσεις και τα στελέχη πληροφορικής προσμένουν την τελική της διάθεση». Στην ίδια έρευνα ο Ben Gray, εκπρόσωπος της Forrester Research, συμπληρώνει «ξεκινήστε να προετοιμάζεστε για τα Windows 7 από τώρα και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να εγκαταστήσετε Windows Vista, ώστε να ελέγξετε τη συμβατότητα των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε αλλά και του hardware με το λειτουργικό σύστημα».

Βασική προτεραιότητα στην ανάπτυξη του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, αποτέλεσε η επίτευξη της καλύτερης εφικτής συμβατότητας, με λογισμικό, εφαρμογές και συσκευές, που λειτουργούσαν με Windows Vista. Στα νέα χαρακτηριστικά των Windows 7 RC περιλαμβάνονται προηγμένες λειτουργίες όπως Remote Media Streaming, Windows XP Mode (beta), καθώς και Windows Virtual PC.

Για όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν και να βιώσουν την εμπειρία των Windows 7, η δοκιμαστική έκδοση Windows 7 RC θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Μαΐου στη διεύθυνση www.microsoft.com/windows7.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris Marizas

kapoio link na thn katevasoume kai emeis?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Software featured Windows

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.