Windows 8, Τρέχουν σε laptop και screenshots από την εγκατάσταση

Δείτε την αναμενόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 8 (Developer Preview) σε ένα laptop Toshiba Portege R705 με επεξεργαστή Intel Core i3-350M 2.26GHz και σκληρό δίσκο 5400RPM. Δείτε το βίντεο και μερικές screenshots από τη διαδικασία εγκατάστασης. Όπως αναφέρει ο tester του λογισμικού “installation took about thirty minutes in all, during which time our machine restarted itself several times”.

Η έκδοση Developer Preview είναι πολύ πρώιμη και αναμένεται να ακολουθήσουν η beta και κάποιες release candidate έως την τελική εμπορική έκδοση που αναμένεται να διατεθεί μέσα στο 2012. Δείτε επίσης σε βίντεο το πως τρέχουν τα Windows 8 σε Tablet.

, Windows 8, Τρέχουν σε laptop και screenshots από την εγκατάσταση

, Windows 8, Τρέχουν σε laptop και screenshots από την εγκατάσταση

, Windows 8, Τρέχουν σε laptop και screenshots από την εγκατάσταση

, Windows 8, Τρέχουν σε laptop και screenshots από την εγκατάσταση

, Windows 8, Τρέχουν σε laptop και screenshots από την εγκατάσταση

, Windows 8, Τρέχουν σε laptop και screenshots από την εγκατάσταση

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Loukas

Κατα την γνώμη μ είναι πολυ καλα,φέρνει την πολυ καλή εμπειρία των wp7 σε συνδυασμό με τα παλιά w7!νέο ui και πολυ γρήγορο και απαλό δείχνει και είναι και develop edition!αν τρέχει τόσο άνετα σε έναν μεσαίο laptop φαντασου πως στο desktop i7 με 6gb ram και ένα mikro ssd!

Αντώνης

Aν θέλετε να κατεβάσετε τα Windows 8 Developer Preview μπορείτε από το site της Microsoft https://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516

manos

windows 8 32bit θα εχουμε Κωστα?

telephoner

Τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει, α ναι, η Apple δεν ηταν αυτη που εφερε χαρακτηριστικα από το iOS στο OS X? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ…..απο πισω τρεχει και η Microsoft

Σάκης

Όντος !
Αμα σκεφτειτε πως ειναι τα windows phone 7 ιδια ειναι περιπου!

Apostolos

το θέμα δεν είναι ποιος τρέχει πίσω από ποιον….και η Apple έβαλε notification bar όπως το Android και τι μ’ αυτό…σημασία έχει το καινούριο λειτουργικό της Microsoft να δουλεύει όπως πρέπει να δουλεύει….και αυτό θα φανεί…όσον αφορά το βίντεο εγώ δεν μπορώ να πω με ακρίβεια αν με άρεσε ή όχι…το να χρησιμοποιώ mouse σε μενού για touch screen είναι λίγο σαν να τρέχω πρόγραμμα σε emulator…αυτό με θυμίζει…Πάντως φαίνεται αρκετά responsive το σύστημα…αυτό όμως με τις πολλές επανεκινήσεις κατά την εγκατάσταση πότε θα το κόψουν…(ναι είμαι linux χρήστης :P)

Alex

Windows,καταδικασμένα να επιτύχουν.-

Mitsos_The_Great

Και 32bit θα βγουν και θα υποστιρίζονται ακόμα και σε Netbooks αφού έχουν τις ίδιες απαιτήσεις των Windows 7 & Vista 😉

xDante

Εμένα γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου όμως δεν μπορώ να καταλάβω την φιλοσοφία του λειτουργικού μοιας και μοιάζει σαν να κινείσαι σε ένα πλήρως περιορισμένο λειτουργικό περιβάλλον με 40 εικονίδια λες και περιηγείσαι σε κονσόλα ????

spyros

@xDante
ούτε εμένα με ενθουσιάζει ιδιαίτερα το νέο ui, μιας και ταιρίαζει περισσότερο για χρήση σε tablet & touch screens, αλλά ας μην το καταδικάσουμε απο τόσο νωρίς. Εξάλλου νομίζω πως η ms ανέφερε πως θα μπορούμε να έχουμε δύο ui, το κλασσικό που γνωρίζουμε & το καινούργιο που είδαμε στο βίντεο.

Τάσος

Κάτι από Lion OS μου θυμίζει…

Mitsos_The_Great
Lefteris

Παιδια υπάρχουν κι’ αλλες εταιρίες εκτος από την Apple που βγάζουν και πολυ καλύτερα προϊόντα! Αφού όλοι αντιγράφουν την Apple γιατι το 90 % των χρηστών Η/Υ χρησιμοποιουν Windows; Μήπως είναι η Apple που ακολουθεί; Ο Steve Jobs έχει κάνει καλή δουλεια στο να περάσει την υπεροψία του στους οπαδούς της εταιρίας του.

Alessio

Λοιπόν έτσι προχειρα που τα δοκίμασα & στα 2 μου Mac δηλώνω εντυπωσιασμένος *ΑΝ και επι τις παρουσης είναι RTM + το γεγονός ότι είναι “γυμνά” ΑΛΛΑ παραυτά έχει γίνει δουλίτσα καλή!
Y.Σ Ι Δοκιμασα(ζω!) την 64bit edition στο Mac Pro & 32bit edition στο Αir
Y.Σ ΙΙ Θα προτιμόυσα ίσως στην “Metro UI” κατάσταση να ΜΗΝ είναι 2Much complicated ,θεωρω πως ο μεσος χρήστης θα τα βρει …”αγγούρια” για αρκετό χρονικό διαστημα,λίγη απλοποιηση!?!

Windows 8 tested on :
1st.my Mac Pro (*home-Business)
(Specs :Two x 2.93GHz 6-Core Intel Xeon “Westmere” -12 cores,Ram12GB (6X2GB),+SSD,ATI Radeon HD 5870 1GB)
2nd. my Mac B.Air 11′ latest Version
(Specs :1.8GHz Dual-Core Intel Core i7,Ram 4GB,+SSD)

Φιλικά | Aléssio ✓

fotis

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ RTM ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ WINDOWS 8 ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ

Alessio

@fotis ..+σ’ευχαριστω που με διορθωσες;) *i simply forgot “ΔΕΝ” lol

mpampis

Mwlis ekana install ta windows 8 sto pc mou apla ta spane einai fovera… (sorry gia ta greekenglish den exei ellhnikh glwssa)

Michael

τα δοκιμασα τα Win8 Pre Beta, ασε τιποτα. το store δεν εχει τιποτα(λογικο), κανενα προγραμμα δεν δουλευει(τουλαχιστον τα MMORPGs που δοκιμασα) αλλα σαν εμφάνιση ειναι πολυ ωραια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows XP: Ξεπερνούν τα Windows 8 και χωρίς υποστήριξη από τη Microsoft

Πέρσι τέτοια εποχή, για την ακρίβεια 8 Απριλίου, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη των Windows XP και Office 2003, δηλαδή σταματά το λανσάρισμα των updates. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να πείσει τους χρήστες να φύγουν από τα XP και να πάνε στα νεότερα Windows 8 ή 8.1.

Tablets Windows 8

7ιντσο Windows 8.1 tablet με τιμή 65 δολάρια Αμερικής

Ανακοινώθηκε tablet με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και τιμή 65 δολάρια Αμερικής. Πρόκειται για το μοντέλο Emdoor EM-I8170 με οθόνη αφής 7 ιντσών ανάλυσης 1024×600 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστη Intel Z3735G (Bay Trail), μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB.