Windows 8, Κάντε ένα tour στο νέο Metro UI μέσα από ένα video

Το λειτουργικό σύστημα Windows 8 αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2012 και αυτή την περίοδο βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Smartphones με Windows Phone 7, υπολογιστές και tablets θα επικοινωνούν με άνεση μεταξύ τους και μέσα από ένα παρόμοιο user interface θα μπορούμε να μοιραζόμαστε περιεχόμενο και να αλληλεπιδρούμε. Φορητές συσκευές, σταθερές και cloud. Δείτε το βίντεο.

, Windows 8, Κάντε ένα tour στο νέο Metro UI μέσα από ένα video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavros

πολυ δυσχρηστο…

Iraklis

Looks laggy(aka απόκριση καγκελόπορτας)…
Θελω να ελπιζω πως είναι λόγω του πρωιμου της εκδοσης.

Δημητρης

Όμορφο

Ιωάννης Π.

Καλό, καθαρό design, μαθαίνεται εύκολα. έχει μέλλον πιστεύω

kostas

Πολύ όμορφο, πολύ ωραίο και σύγχρονο… κάτι διαφορετικό και καινούριο.Να κολλάει επίσης εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται! Πιστεύω έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Και το UI πολύ βολικό, το χω δουλέψει σε WP7 και μου χει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.Και το να έχει κάποιες ατέλειες λογικό είναι, ακομή σε δοκιμαστική έκδοση είναι…

teodore88

αυτη ειναι εξελιξη!!! καταφερε και ενοποιησε 2 UI.. και δεν ειναι δυσχρηστο οπως λεει ο stauros.. για φαντασου στο ipad οταν εισαι στο iOS με ενα swipe να βρησκεσαι μεσα στα OSX :O …θα ταν τελειο.. αλλα δεν.. αντε να δουμε και τα 8αρια στα smartphones 😉

Sotiris

Για tablets και για κινητα ας κανει οτι θελει ομως θα πρεπει τουλαχιστον στους
υπολογιστες να υπαρχει και η επιλογη να το διαγραγφεις η να μην το χειριζεσαι
το συγκεκριμενο UI το οποιο δεν μου αρεσει καθολου ..

Stavros

Αρκετα ασχημο λειτοργικο! Το χρησιμοποιησα στο del laptop μου με 17αρα μθλτιτοθψη οθονη.Ηταν δυσκολο να το μαθεις και πολυ δυσκολο για χρηση με πληκτρολογιο και ποντικι.Γενικα μου φανηκε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αντιπαραγωγικο os με κακη υλοποιηση multitasking και μια ενοποιηση που εγινε σε βαρος του desktop computing. Ελπιζω η μιψροσοφτ να δει το λαθος της και να αλλαξει ριζικα το λειτοργικο γιατι αλλιως ερχεται μεγαλυτερη αποτυχια και απο τα vista. Εγω παντως ηδη ξερογλυφομαι για το mission control to versions kai to auto save του mac που κανουν το pc πραγματικα εργαλειο και οχι παιχνιδακι με πλακακια.

Samo

Θα είναι εύχρηστο, αλλά ποιοι από εσάς έχετε υπολογιστή με capacitive οθόνη;

panos

εγω που εχω τον πρωτο hp touchsmart θα μπορουσα να το εγκαταστησω τωρα εχω windows7(απο αναβαθμιση που εχω κανει ) . και τι απαιτησεις θα εχουν αυτα τα windows?

panos

ααααα ωραια ευχαριστω!!!.!.!.!.!.! 🙂

thanassis

λειπουν πολυ τα windows απο την αγορα αυτη την στιγμη (smartphones,tablets) μακαρι με τα 8ρακια να μπουν δυναμικα..καλο θα ειναι σε ολους και κυριως στην τεχνολογια………

Giannis

Αίσχος δε μου αρέσουν καθόλου! Μα καλά τι πίνουν εκεί στην ms? δλδ θα ξεκινάει ο desktop μας με αυτο το έκτρωμα? α ρε τι κάνει η ms για να δείξει ότι το metro είναι σαν interface πετυχημένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows XP: Ξεπερνούν τα Windows 8 και χωρίς υποστήριξη από τη Microsoft

Πέρσι τέτοια εποχή, για την ακρίβεια 8 Απριλίου, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη των Windows XP και Office 2003, δηλαδή σταματά το λανσάρισμα των updates. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να πείσει τους χρήστες να φύγουν από τα XP και να πάνε στα νεότερα Windows 8 ή 8.1.

Tablets Windows 8

7ιντσο Windows 8.1 tablet με τιμή 65 δολάρια Αμερικής

Ανακοινώθηκε tablet με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και τιμή 65 δολάρια Αμερικής. Πρόκειται για το μοντέλο Emdoor EM-I8170 με οθόνη αφής 7 ιντσών ανάλυσης 1024×600 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστη Intel Z3735G (Bay Trail), μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB.