Portico, η πρώτη αναβάθμιση των Windows Phone 8

Μπορεί το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 να είναι σχετικά φρέσκο στην αγορά, όμως η αναβάθμιση του φαίνεται να έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με έμπιστες πηγές της ιστοσελίδας wpcentral το επερχόμενο update θα έρθει με την ονομασία Portico και αναμένεται μέσα στις αρχές του επερχόμενου έτους. Δεν είναι γνωστό ακόμα τι θα περιλαμβάνει η εν λόγω αναβάθμιση, αν και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δε θα φέρει μεγάλες αλλαγές στο οικοσύστημα των συσκευών, αλλά θα διορθώνει κάποια από τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στους ερχόμενους μήνες, με τη φημολογία να θέλει τη Microsoft να κάνει τις ανάλογες ανακοινώσεις το Φεβρουάριο στην έκθεση MWC 2013 στη Βαρκελώνη. – Το Techblog θα είναι για μια ακόμα χρονιά εκεί!

, Portico, η πρώτη αναβάθμιση των Windows Phone 8

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης Κουνδής

Για να δούμε τι θα δούμε! Εγώ το περιμένω το κινητό μέχρι την άλλη Παρασκευή θα είναι εδώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.