Windows 8 Store, Screenshots και βίντεο

Στα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να διατεθεί δωρεάν η beta έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 8 και ταυτόχρονα θα ανοίξει και το Application Store (άμεσα διαθέσιμο και στη χώρα μας). Σήμερα, μέσα από το επίσημο blog της ομάδας ανάπτυξης των Windows 8 αναφέρονται αναλυτικά όλες οι παράμετροι του Windows Store με screenshots και βίντεο. Δείτε το παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας.

, Windows 8 Store, Screenshots και βίντεο

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TechviewGr (Iphonias)

απο που θα μπορεσω να την προμηθευτω?

alextrela

Μπορειτε οσοι θελετε να παρετε μια γευση απο windows 8 μεσα απο την windows developer preview που κυκλοφορησε τον Σεπτεμβριο που μας περασε,εγω τα δοκιμασα στο pc μου για ενα διαστημα και ετρεχαν μια χαρα.

GiannisWST

Ωραιο φαινεται το store

impro

πολύ καλό φαίνεται λές να είναι και ένας τρόπος να μειωθεί το πειρατικό software

md03582

νομιζω οτι μολις βγουν τα πρωτα ταμπλετ με windows 8 ολα τα υπολοιπα θα πανε περιπατο. τα ταμπλετ με windows 8 θα ειναι κανονικοι υπολογιστες, οχι κινητα με 10 ιντσες οθονη που παιζουν angry birds κ μπαινουν ιντερνετ

fallen angel

Σιγα ρε φιλε md03582…τα win8 ειναι windows και το android ειναι linux και ios περιπου linux ειναι.αρα δεν ειναι κινητα με 10αρα οθονη,αλλα φορητοι υπολογιστες χωρις φυσικο πληκτρολογιο!!!!
τα win8 σε tablet θα τους παρει 2 χρονια τουλαχιστον να φτασουν τα αλλα market
στην ουσια μολις βγουν θα ειναι απλα αχρηστα αφου δεν θα παιζουν παιχνιδια και εφαρμογες γιατι θα ειναι βασισμενα σε arm επεξεργαστες.και θα ειναι και πανακριβα,και με λιγοτερη μπαταρια απ τα android,ipad.Και το market μμμ αντιγραφη ειναι!!!!

md03582

fallen angel καλα ολα τα αλλα, για την λιγοτερη μπαταρια πως το συμπερανες? επισης ποσο ακριβοτερα μπορει να ειναι απο τα 500 ευρω του ipad και του samsung galaxy tab? τα windows 8 σε ταμπλετ θα τρεχουν ακριβως οπως στον υπολογιστη και αν τα win8 ειναι εξισου ομαλα και σταθερα με τα 7αρια θα πανε πολυ καλα. τα τωρινα ταμπλετ ειναι κατα την γνωμη μου απατη προς τον καταναλωτη. ειναι πανακριβα για αυτα που παρεχουν και δεν κανουν τιποτα παραπανω απο το smartphone μου των 4,3 ιντσων, ουτε μια λειτουργια παραπανω, απλα εχουν μεγαλυτερη οθονη.

md03582

και κατι τελευταιο, πιο μαρκετ ειναι αντιγραφη??? μπερδευεσαι μαλλον, το android market ειναι αντιγραφη του windows marketplace με ψιλο-metro στυλ

Voyager13

Μπορεί τα Android tablet να μην κάνουν αλλά το iPad σίγουρα κάνει πολλά παραπάνω που θα πρέπει να τα δεις για να καταλάβεις. Γιαυτό και οι εκατομμύρια πωλήσεις , μην απορριπτεις κάτι που δεν έχεις εμπειρία με αυτό.

md03582

ρε παναθα voyager13 εχω εμπειρια απο iphone 4 με ios5, απο ipad μικρη επαφη απο ενα φιλο. πες μου σε παρακαλω τι παραπανω κανει το ipad απο το iphone και αν σαν κατοχος iphone που εσκασες την 600αρα αξιζει να δωσεις και μια 500αρα για το ipad! οι πωλησεις δεν μου λενε τιποτα, και τα βραχιολακια με το μαγνητικο πεδιο πουλανε τρελα αλλα σαν ειναι αχρηστα. διαφημιση και υπερκαταναλωτισμος..

Tony Cool

Ειναι η πρωτη φορα που περιμενω να δω με ανυπομονησια καινουριο λογισμικο μετα απο πολλα χρονια(για την ακριβεια απο τοτε που εκανα τη μεταβαση απο dos σε win 3.1!).Και αυτο γιατι εχω την ελπιδα οτι η ms θα φτιαξει τα windows παλι απο την αρχη και δεν θα ξανασερβιρει τεχνολογια 15ετιας με μικροβελτιωσεις!Οτι εκανε με τα windows phone δηλαδη.Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο οσο smooth και να ειναι το ui και γενικα η εμπειρια χρησης ενος wp κινητου μπροστα σε ενα δυνατο android τηλεφωνο θυμιζει dumbphone!Πολλες ελλειψεις για την ωρα.Συμφωνω οτι ειναι καινουριο λογισμικο κλπ κλπ οποτε μιλαμε οταν…παλιωσει!Για την ωρα ειναι πολυ πισω.

md03582

tony cool μαλλον δεν εχεις ασχοληθει πολυ με windows phone. ελπιζω να μην εβαλες συμμετοχη στον διαγωνισμο για το dumbphone nokia lumia 800 που αυτη τη στιγμη μετρα 2.355 συμμετοχες. Αν εβαλες και τυχει και κερδισεις, θα σου στειλω τα στοιχεια μου να το δωσεις σε εμενα

WP7DF

το ποστ του fallen angel παιζει να ειναι οτι πιο fail εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο
αλλα το πιο fail απο ολα ειναι οτι δεν θα χρειαστουν 2 χρονια να φτασουν τα markets των αλλων
απλα λολ

windows=μιλαμε για την μεγαλυτερη αγορα με τους περισσοτερους developers

Tony Cool

md03582 μαθε να διαβαζεις πιο ψυχραιμα τα σχολια.Ειπα οτι θυμιζει dumbphone σε σχεση με ενα high end android smartphone και οχι οτι ειναι.Αν δε μπορεις να παραδεχτεις οτι τα wp τηλεφωνα ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ εχουν πολλες ελλειψεις σε σχεση με τα αντιστοιχα android καλο θα ειναι να σταματησουμε τωρα την κουβεντα και να το ψαξεις λιγο.Οπως και εγω θα ημουν τουλαχιστον στενομυαλος αν δεν παραδεχομουν οτι ειναι ενα πολυ ελπιδοφορο λογισμικο και οτι η ms εκανε μεγαλη μαγκια που ”ξηλωσε” τα windows mobile και ξεκινησε μια προσπαθεια from the scratch με τα wp(οχι πως την επαιρνε να μην το κανει βεβαια,αλλα λεμε τωρα…).Και ηδη ειπα πως ελπιζω να κανει κατι αντιστοιχο και με τα windows 8 για τα pc και tablets.

WP7DF

*θα χρειαστουν

Tasos Spanos

Ήδη developers εργάζονται πυρετωδώς για να κάνουν εφαρμογές για τα 8. 90% έχουν γενικά τα Windows μερίδιο στην αγορά ποιος developer δεν νοιάζεται να φτιάξει εφαρμογές γι αυτό το ποσοστό; Δεν θα τρέχουν μονό σε Tablet. Σ όλους τους υπολογιστές. Σαν τιμή τα Tablet 600 και άνω αναμένονται.
Μπαταρία όντως υπάρχει θέμα. Δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη όπως στα λαπτοπ αλλά αναμένω να δω πως θα τα φτιάξουν ώστε να μην καταναλώνουν όταν είναι κλειστή η οθόνη γιατί Android και Ios δουλεύουν με άλλη φιλοσοφία.

fallen angel

“windows=μιλαμε για την μεγαλυτερη αγορα με τους περισσοτερους developers”
απο που το συμπερανες αυτο WP7DF?απ τα κανονικα windows 7?αυτο κι αν ειναι fail post…
τα win8 σε tablet θα τρεχουν οχι σε intel,αλλα σε arm=θα πρεπει να φτιαξουν νεες εφαρμογες…αρα το windows market αρχιζει απ το 0 ….το ποσο χρονο θα τους παρει να φτασουν το android-ios market ο χρονος θα δειξει

“τα τωρινα ταμπλετ ειναι κατα την γνωμη μου απατη προς τον καταναλωτη. ειναι πανακριβα για αυτα που παρεχουν και δεν κανουν τιποτα παραπανω απο το smartphone μου των 4,3 ιντσων, ουτε μια λειτουργια παραπανω, απλα εχουν μεγαλυτερη οθονη.”
Εχεις tablet?μαλον οχι…ναι κανουν οτι κανουν και τα smartphones,αλλα τι αλλο περιμενεις να κανεις με ενα tablet?compille σε android source????

Aς βγουν με το καλο και τοτε βλεπουμε,μακαρι να γινουν γρηγορα τα καλυτερα
Αλλα θα τους παρει χρονο να γινουν τοσο καλα οσο τα σημερινα tablet και να φτασουν σε αριθμο τις τωρινες εφαρμογες των αντιπαλων τους

WP7DF

@tony cool

μα τα high end ανδροιδ κινητα να χανουν απο dumbphones lol

https://www.youtube.com/watch?v=kQjGe53zw6w&feature=player_embedded

Tony Cool

@fallen angel
Επειδη δεν το επιασα,αμφιβαλλεις οτι τα windows εχουν πανω απο το 90% της παγκοσμιας αγορας;

md03582

tony cool μαλλον δεν εχεις ασχοληθει οσο θα επρεπε με τα windows phone για να εχεις ολοκληρωμενη γνωμη. εγω ξαπλα στο κρεβατι μου ειμαι και διαβαζω πολυ ηρεμος ολα τα σχολια. τα windows phone εχουν ελαχιστες ελλειψεις, χρησιμοποιω καθημερινα κινητο android (htc desire hd) και wp (htc 7 trophy) και οι ελλειψεις των wp ειναι ελαχιστες. μαλιστα στην καθημερινοτητα ειναι πολυ πιο βολικα με καλυτερο mail account management, social network management, πιο ακριβες πληκτρολογιο και ειναι πολυ πιο smooth. Ψαξτο εσυ λιγο καλυτερα και ας τελειωσουμε οπως λες κι εσυ την κουβεντα εδω 🙂

WP7DF

https://news.softpedia.com/news/Windows-8-Tablets-in-the-Pipeline-Intel-CEO-Confirms-247744.shtml

κα αυτα εδω τι ειναι?

οσο το τι να κανει ενα Tablet δεν ξερω
να τρεχει το MS Office μηπως?

fallen angel

Tony Cool
δεν ειπα οτι δεν εχουν το 80-90% της αγορας
ειπα οτι για τα νεα win8 πρεπει να φτιαξουν απ την αρχη εφαρμογες
και φυσικα συμφωνω μαζι σου οτι τα wp εινα ακομα πολυ πισω απ το android,ios

Tony Cool

@md03582 εχεις δικιο οτι πρεπει να σταματησει εδω η κουβεντα γιατι αμα δει παλι τα off topic ο cVlachakis θα βγαλει σπυρια.Απλα να σου πω οτι δουλευα το trophy καθημερινα για ενα 2μηνο(οταν το εβαλε η voda 200 euro) και του φορεσα και το mango.Eχει διαφορα το ”εχει ελαχιστες ελλειψεις για τις αναγκες του md03582” και το ”εχει ελαχιστες ελλειψεις σε σχεση με τον ανταγωνισμο”.Το πρωτο μπορεις να το ισχυριστεις ανετα,το δευτερο ειναι τουλαχιστον αστειο.Μπορουμε να γεμισουμε 2 σελιδες με τα disadvantages(και hardware και software),ενω τα ”πλεονεκτηματα” των wp ειναι καθαρα εικαστικα και κατα συνεπεια υποκειμενικα.

md03582

tony cool θες να κλεισει η κουβεντα αλλα δεν βοηθας… το “αστειο” που χρησιμοποιησες δεν το σχολιαζω, απλα αν δεν θες αψιμαχιες να προσεχεις τι λεξεις χρησιμοποιεις. με ποια μειονεκτηματα θα γεμισεις 2 σελιδες???? αοριστολογιες… περιμενω να τις γραψεις. και σε hardware?? τα wp δε χρειαζονται 2πυρηνο, πως αλλιως να το πουμε???? οταν χρειαστουν τα wp διπυρηνο, τα android θα εχουν ηδη ανεμιστηρα.

fallen angel δεν εχω ταμπλετ γιατι το θεωρω αχρηστο, το λες και μονος σου! “ναι κανουν οτι κανουν και τα smartphones,αλλα τι αλλο περιμενεις να κανεις με ενα tablet?” αρα αν εχεις smartphone, σου ειναι αχρηστο!!

Tony Cool

Md03582 απευθυνσου στον cVlachakis για δημιουργια post για το ποιο ειναι το καλυτερο mobile λογισμικο καθως αυτο εδω αφορα τα win 8.Αν και η γνωμη μου ειναι πως ενα τετοιο αρθρο θα ειναι πολυ αδικο για τα wp γιατι ειναι το πιο καινουριο λογισμικο και παρα πολυ πισω απο τα υπολοιπα,μην τα ξαναλεμε,ακομα και ο ceo της ms θα το παραδεχοτανε!!!Αν τωρα εσυ δεν μπορεις να το καταλαβεις με τιποτα μπες σε κανα site τυπου gsmarena που απαριθμει αναλυτικα advantages/disadvantages.Απλα να θυμασαι πως αν μια ελλειψη δεν αφορα τις δικες σου αναγκες δεν σημαινει πως δεν ειναι μειονεκτημα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

md03582

Tony cool το θεμα με τα wp εσυ το ξεκινησες κ δε λες να σταματησεις. Ο ceo ΘΑ το παραδεχοτανε!! Οτι ναναι αερολογιες εντυπωσιασμου!! Οσον αφορα τα μειονεκτηματα δεν εχεις αναφερει ουτε ενα. Οχι μην τα ξαναλεμε, μη τα ξαναλες! Δεν συμφωνησα μαζι σου, οποτε δεν τα ξαναλεμε.. εγω κ εσυ ειμαστε οι καταναλωτες, οποτε εγω κ εσυ φτιαχνουμε τις αναγκες. Εσυ θεωρεις μειονεκτημα το bluetooth στα wp, εγω μειονεκτημα το lag του android ακομα κ σε διπυρηνα, προβλημα που μονοπυρηνο wp δεν το εχει. Στις ειρωνιες σου δεν απαντω

Tony Cool

Μου ηρθε η θεια φωτιση!Ζητω τα windows phone,το καλυτερο λογισμικο ολων των εποχων!Ζητω το εθνος!Κατω το android με τα ψευτοκαλουδια του που μας ριχνει σταχτη στα ματια!Πως ζουσα στο σκοταδι τοσο καιρο;Παω να μοιρασω το φως της αληθειας και σε αλλα blogs με nickname illuminatedtroll_wp7.5.
Υ.γ.: Ζητω!

Silender

κακία: για να έχεις lag πρέπει να έχεις και κανα wallpaper(live και μη) και κανα εφεδάκι και καμιά διαφάνεια κλπ… 😉

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Τα Windows 8 θα κανουν τα crapdroid και ios να μοιαζουν παιχνιδια της fisher price

Voyager13

@md03582
Αν και τελείως off topic να σου πω ότι υπάρχουν εφαρμογές για iPad που δεν υπάρχουν για iPhone . Το ποιές είναι και τι κάνουν δεν είναι του παρόντος. Επειδή πρώτα πήρα iPad και μετά iPhone ναι αξίζει τα χρήματα του 100% με το έχεις δει λίγο κάποιου φίλου σου δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Τα tablets είναι το μέλλον αφού κάνουν τα βασικότερα πράγματα που κάνει κάποιος με PC με μεγαλύτερη ευελιξία , ταχύτητα και ευκολία. Εγώ το laptop και το κινητό σπάνια τα ανοίγω όταν είμαι σπίτι ότι θέλω το κάνω με το iPad.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Internet Explorer 10 Internet Explorer 9 Microsoft

Microsoft: Τέλος η υποστήριξη Windows 8, Internet Explorer 8, 9 και 10

Από σήμερα η Microsoft σταματά την υποστήριξη των Windows 8 και παλαιότερων εκδόσεων του Internet Explorer. Οι χρήστες των Windows 8 που δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 και όσοι δεν έχουν Internet Explorer 11 δεν θα έχουν πρόσβαση σε patches και updates για να κρατήσουν το software ασφαλές.

News Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows XP: Ξεπερνούν τα Windows 8 και χωρίς υποστήριξη από τη Microsoft

Πέρσι τέτοια εποχή, για την ακρίβεια 8 Απριλίου, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη των Windows XP και Office 2003, δηλαδή σταματά το λανσάρισμα των updates. Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να πείσει τους χρήστες να φύγουν από τα XP και να πάνε στα νεότερα Windows 8 ή 8.1.

Tablets Windows 8

7ιντσο Windows 8.1 tablet με τιμή 65 δολάρια Αμερικής

Ανακοινώθηκε tablet με λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 και τιμή 65 δολάρια Αμερικής. Πρόκειται για το μοντέλο Emdoor EM-I8170 με οθόνη αφής 7 ιντσών ανάλυσης 1024×600 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστη Intel Z3735G (Bay Trail), μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB.