H Nokia αποκαλύπτει τις προσθήκες των Windows Phone 7.8

Η Nokia αποκάλυψε τις προσθήκες που θα περιλαμβάνει το επερχόμενο update των ήδη υπαρχόντων Windows Phone 7.5 συσκευών της. Πέραν από την αλλαγή της αρχικής οθόνης που όλοι γνωρίζαμε, η φιλανδική εταιρεία φαίνεται να παρέχει για ακόμα μια φορά περισσότερα στη κατηγορία, ανταμείβοντας όσους προτίμησαν δίκες της συσκευές Windows Phone.

Αναβαθμίσεις από τη Microsoft:
• Νέα αρχική οθόνη με με χώρο για περισσότερα Live Tiles (διαφόρων μεγεθών)
• Επιλογή της εικόνας Bing της ημέρας ως φόντο του κλειδώματος οθόνης
• Επιλογή κλειδώματος για παιδιά
• 20 νέα χρώματα για τα πλακίδια (Live Tiles)

Αναβαθμίσεις από τη Nokia:
• Αποστολή και λήψη αρχείων μέσω Bluetooth (για αρχεία χωρίς DRM)
• Επεξεργασία φωτογραφιών μέσω του Cinemagraph
• Αναβαθμισμένοι φακοί φωτογραφικής κάμερας, με επιλογή αφαίρεσης ανεπιθύμητων στοιχείων
• Αναβάθμιση της εφαρμογής μεταφοράς επαφών
• Αναβάθμιση της εφαρμογής διαμοίρασης επαφών (sharing)
• Προσθήκη της εφαρμογής δημιουργίας ήχου κλήσης

Αναμένουμε την ανακοίνωση περί του πότε θα διατεθεί το εν λόγω update αλλά και τον τρόπο διάθεσής του. Να υπενθυμίσουμε πως η αναβάθμιση αναφέρεται στα Nokia Lumia 610, Lumia 710, Lumia 800 και Lumia 900.

, H Nokia αποκαλύπτει τις προσθήκες των Windows Phone 7.8

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Αυτά είναι…ναι ρρ νοκια..

marvel

άντε επιτέλους

Αλεξης

Παρακαλώ να εξηγηθεί στα φινλανδικά πως ενα software update μπορεί να αναβαθμίσει το φακό της κάμερας!!!!! :-D!!!

Demis

• Αποστολή και λήψη αρχείων μέσω Bluetooth (για αρχεία χωρίς DRM)

δλδ όχι τραγούδια κλπ να φανταστώ……….. ε άπατη θα πάει λειτουργία…….

στο android που χρειάστηκε να στείλω καμία 30 35 φορές ήταν αρχεία apk (δλδ εφαρμογές) μερικά τραγούδια κάποια αρχεία για flasharisma(zip) κλπ μόνο κάνα δύο φόρες φοτο………

symmetryboy

Αλεξη το μπερδεμα εγινε στη μεταφραση… Nokia lenses ονομαζεται το συνολο φωτογραφικων εφαρμογων της nokia: https://www.noknok.tv/2012/11/06/discover-the-unique-nokia-lenses-for-windows-phone-8-camera/

Nickolas

Αν παρατηρήσει κανείς περισσότερες λειτουργίες θα δώσει η Nokia παρά η ίδια η Microsoft, μπράβο που θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις παλαιότερες συσκευές. Στην ουσία λοιπόν αν εξαιρέσεις τις εφαρμογές και παιχνίδια που θα τρέχουν μόνο στα wp8 δε θα υπάρχουν για την ώρα και τόσες πολλές διαφορές με τα 7.8
@Demis
Αρχεία χωρίς DRM εννοεί κυρίως τα τραγούδια, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάς έτσι κι αλλιώς δεν είναι κλειδωμένα. Παλαιότερα όταν αγόραζες τραγούδια από το itunes για παράδειγμα ήταν κλειδωμένα, τώρα πια όμως ούτε το itunes βάζει DRM στα mp3 οπότε μπορείς άνετα να τα μοιραστείς και να τα ανταλλάξεις μέσω bluetooth.

Teo

Αυτό ισχύει και στα Windows 8..δηλαδή τα περί DRM ?

Nickolas

@Teo
Ναι ισχύουν αλλά έτσι κι αλλιώς τώρα πια απ’ ότι γνωρίζω καμία εταιρεία δεν κλειδώνει τα mp3 οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Παντως αν εννοείς τα κανονικά windows 8 και όχι windows phone 8 υπάρχουν mp3 players που παίζουν κανονικά και κλειδωμένα αρχεία .

Νikos

Μπράβο ρε Nokia που πουλάς τους καταναλωτές σου. Σε 7,8? Δηλαδή τα 610,800,900 θα μείνουν στο ράφι.Παιδιά έλεγα να πάρω το lumia 820, αλλά 550 ευρώ και να είναι όλο πίσω πλαστικό είναι κοροϊδία μεγάλη.Και μετά και αυτά θα αναβαθμιστούν σε 8,8?? i phone 4s τελικά, αφού η Nokia μάλλον μας δουλεύει.

panos13

Συμφωνώ Nokia τέλος. Έχω το Lumia 900 και για ποιον λόγο για παράδειγμα να το κρατήσω με τα 7.8 και να μην το πουλήσω και να πάρω το 8s στα ίδια λεφτά και λιγότερα? Μέτα από πρόσφατη επίσης εμπειρία μου με το service με το οποίο ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ για να βγάλω άκρη, είπα Nokia ποτέ ξανά. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα WP αλλά πλέον στρέφομαι σε htc,samsung wp.

Αλεξης

@symmetry boy Το καταλαβα αλλα ημουν σε humorous mode 🙂

Oldboy

η ΝΟΚΙΑ προσφατα σε leaked παρουσιαση μιλησε για αλλο ενα update μετα το 7.8

Κώστας Βλαχάκης

Oldboy, Πες μας περισσότερα…

Notis

Μια χαρούλα, το 900 το βρίσκεις απο 310 σε ιντερνετικα μαγαζια. και με την αναβάθμιση θα είναι σουπερ

Teo

@Nickolas Ευχαριστω φιλος.. 😉

Νικοσ

Σιγνομι ξερι κανένας με το omnia 7 θα αναβαθμιστι παρακαλο.

Oldboy

Κωστα εδω το ειχα διαβασει:
: https://www.wpcentral.com/new-nokia-document-hints-post-windows-phone-78-update-and-more

Οπως και να χει οι αγοραστες wp 7 δεν πρεπει να χουν παραπονο.
2+ χρονια updates στο OS τους και τις συσκευες τους.

Για την ιστορια η wp 7.8 unlocked συσκευη μου στελνει κανονικοτατα αρχεια μεσω bluettoth εδω και κανα χρονο (εχει και micro sd ε 😛 )

Νικος ναι η συσκευη σου θα αναβαθμιστει κανονικα μεσω zune οταν γινει το update διαθεσιμο.

george

Oldboy μπραβο βασικα το κειμενο λεει οτι οφου γινει η αναβαθμιση στα 7.8 περιμενουμε και αλλη
7.Χ αλλα με τιποτα 8.0 παντος αν γινει θα χαρω πολυ.

md03582

Με το θέμα του wifi αραγε τι θα γίνει? θα το πάρουμε το update όπως τα 8αρια?

https://www.wpcentral.com/first-ota-update-windows-phone-8-os-now-live-htc-8x

(“keep wifi alive” feature)

John

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

makis88

@panos13 όταν λες
“Συμφωνώ Nokia τέλος. Έχω το Lumia 900 και για ποιον λόγο για παράδειγμα να το κρατήσω με τα 7.8 και να μην το πουλήσω και να πάρω το 8s στα ίδια λεφτά και λιγότερα? Μέτα από πρόσφατη επίσης εμπειρία μου με το service με το οποίο ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ για να βγάλω άκρη, είπα Nokia ποτέ ξανά. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα WP αλλά πλέον στρέφομαι σε htc,samsung wp.”

Τι ακριβώς εννοείς? Τουλάχιστον η nokia θα δώσει και μερικά έξτρα εκτός απο το 7.8 που είναι δουλειά της microsoft. Τα αντίστοιχα htc wp7.5 ούτε που ξαναακούστηκαν μετά την παρουσίαση τους. Ούτε εκείνα ούτε τα samsung θα πάρουν wp8 αλλά δεν θα πάρουν και τίποτα παραπάνω απο την 7.8 αντίθετα με τα lumia wp7. Άσε που θα έρθει και άλλο update μετά το 7.8 απ’ότι φαίνεται. Ήδη ετοιμάζονται μοντέλα με 7.8 out of the box με χαμηλότερα χαρακτηριστικά.

Lefteris-Crete

Ρε παιδιά, κανένα νέο για το αγαπημένο μου trophy…??

Oldboy

To trophy θα παρει και αυτο το 7.8 μολις διατεθει επισημα( αλλιως και τωρα πας σε 7.8 με. custom rom απο xda)

για το wi fi υπαρχει application που κανει το ιδιο πραμα

Νikos

Όσο και να το κάνεις windows phone 8 δεν θα πάρουν. Και η Nokia μαζί με την microsoft μας δουλεύουν κανονικότατα. Θα αγοράσω δηλ. το 900 που πραγματικά είναι τρομερό, θα δώσω 600 ευρώ και θα περιμένω πότε η Nokia ή η microsoft θα μας δώσουν update? Και από ότι έχω δει και το 820 που τελικά ήθελα να πάρω δεν αξίζει τα λεφτά του. Φωτογραφίες μέτριες, video το ίδιο, 217 ppi και πλαστικό το πίσω μέρος και 550 ευρώ. Για ποιο λόγο?

makis88

@Νikos απο 308.39 € κοστίζει στο skroutz το 900… όχι 600! Με 600 παίρνεις 2! 😛
To 820 είναι όντως ακριβό.. Αν είχε HD οθόνη θα ήταν πιο οκ στα λεφτά του αλλά όποιος βιάζεται πάντα πληρώνει κάτι παραπάνω… To Lumia 800 πάλι στα 214 είναι πολύ τίμια πρόταση για ένα τόσο όμορφο και καλοκατασκευασμένο κινητό… Δεν είναι το παν το νουμεράκι της έκδοσης αφού στο μάτι του τελικού χρήστη 7.8 και 8 δεν θα έχουν τρελή διαφορά.. Δεν είναι και όλοι καμένοι όσοι θέλουν ένα καλό smartphone να τρέχουν τις εφαρμογές τους και να σερφάρει smooth χωρίς να κρασάρει και να σου σπάει τα νεύρα.

giannis

Εχεις απόλυτο δίκαιο… Έχω μια βδομάδα το λουμια 800 και πραγματικα εδωσα 220 ευρώ και πιστεύω ότι πήρα ένα κινητό διπλασιας αξίας.. Είναι ότι πιο σμουθ υπαρχει και θα πάρει και αναβάθμιση πιστεύω πως είναι το καλύτερο deal σε αυτά τα λεφτα.. Ο browser είναι απλά απίστευτος (ανοίγει πιο γρήγορα το techblog από το σ2 του πατερα μου)… Το μονο που ίσως σας απασχολήσει είναι η έλλειψη εφαρμογών και ότι το κατάστημα είναι πολύ ακριβο κατά αλλά είναι απλά κορυφαίο.

ntinos!

αιντε να δουμε ποτε θα ερθει και αυτη η πολυποθιτη αναβαθμιση..

Νikos

@makis88 Εγώ μίλησα για τιμή από γνωστά εμπορικά μαγαζιά για το 900. Και όσο αναφορά για τις διαφορές το είπες και μόνος σου. Στο μάτι δεν θα έχουν διαφορά,αλλά αυτό που με φοβίζει και τελικά δεν το αγοράζω(ήμουν έτοιμος να το πάρω) είναι για τις μελλοντικές αναβαθμίσεις αν μπορεί να τις δεχτεί και να τις πάρει. Νομίζω όχι , και θα αφορούν αποκλειστικά windows phone 8. Μόνο και μόνο όμως που το 900 κυκλοφορεί σχεδόν χρόνο και σου λέει ότι δεν θα αναβαθμιστεί σε windows phone 8 , είναι λίγο κοροϊδία και καταλαβαίνει κανείς την πολιτική της Nokia.Είναι προσωπική μου άποψη όμως.Και προς θεού δεν είπα ότι είναι καμένος κανένας,απλά λέω ότι για τα χρήματα που πουλάει η Nokia τα κινητά της τουλάχιστον τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν τα αξίζουν. Όλοι περιμένουν μία αναβάθμιση για τα άλλα lumia και αυτή θα την πάρουν πετσοκομμένη.

keysmith

Τραγικό το “ξεκλείδωτο” BT να το δίνει η ΝΟΚΙΑ και όχι η M$. Τι να πείς; Και τώρα κάποιοι ψήνεστε να πάρετε WP 8 μετά από αυτά?!? Μαύρο σε αυτό το λειτουργικό από μενα! Δεν είναι αν είναι καλό η ομαλό το scrolling στα εικονίδια κτλ, είναι ότι τόλμησαν και σου αφαίρεσαν κεκτημένα πολλών ετών πίσω (όπως να στέλνεις ringtones με BT να έχεις usb storage mode). Λίγο μοιαλό φαίνεται βέβαια να βάλαν με τα WP8 (ξεκλείδωσαν πχ το BT) αλλα δεν είναι αρκετό για μενα.. Για μένα ή θα το κάνουν Android/wm 6.5 το λειτουργικό ή “μαύρο”. Δεν μπορεί ένα τηλέφωνο/λειτουργικό να λέγεται “smart” και ηλιθιοδώς να σου αφαιρεί λειτουργίες (με σκοπό η εταιρία που το βγάζει να οικονομάει περισσότερα). Δεν είναι smart αυτό, αυτό είναι dumy.. Η άποψή μου. Πάντως η Νοκια παρά το “άκυρο” και “πούλημα” που έφαγε από την MS, το προσπάθησε όσο μπόρεσε (που ΜΟΛΙΣ κυκλοφόρησε το 800 της είπε η MS δεν αναβαθμίζεται) . Μπράβο της λοιπόν. Θα ήθελα από γινάτι να βγάλει και κανα android να “πουλήσει” και αυτή λιγο την Microsoft ή έστω να φτιάξει λιγο το symbian και ότι άλλο της έμεινε από τα παλιά. Η αφοσίωση της σε αυτή την… Συνέχεια »

makis88

To wp8 είναι ένα ισχυρό λειτουργικό πλέον κατα τη γνώμη μου! Έχει τον kernel των windows8, υποστηρίζει πολλόυς πυρήνες και αναλύσεις οθονών, directX, mass storage, κάρτες μνήμης, usb on the go και πολλά άλλα που δεν υπήρχαν και στο ios μετά απο πολύ περισσότερο καιρό δεν υπάρχουν. Πλέον με το τελευταίο update δεν έχει και το θέμα με το wifi που κλείνει όταν κλειδώνεις το τηλέφωνο που υπήρχε στο παρελθόν. Υποστηρίζει live apps που τρέχουν στο background σε αντίθεση με παλιότερα. Το store του έχει το top50 των εφαρμογών των ios και android (κακά τα ψέματα αλλά δεν κατεβάζει-χρησιμοποιεί κανεις ουτε καν 50 εφαρμογες στο τηλεφωνο του σε πραγματικες συνθήκες). Το market πλέον έχει πάνω απο 100.000 εφαρμογές, δεν είναι ούτε 10.000 ούτε 20.000 όπως στην αντίστοιχη περίοδο που έκανε το ξεκίνημα το wp7 οπου έλλειπαν σχεδόν τα πάντα απο εφαρμογές και δυνατότητες λειτουργικού. Στο επόμενο update έρχεται και notification center απ ότι φαίνεται που είναι μια έλλειψη αυτή τη στιγμή. Και σε συνδυασμό με την ταχύτητα και τη φρεσάδα που έχει σαν ιδέα-δεν μοιάζει με κανένα άλλο- δεν πιστεύω οτι υστερεί απέναντι στον ανταγωνισμό. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η έλλειψη mid range και low end συσκευών για την ώρα… Συνέχεια »

Πέτρος Π

@makis88 +10000!! Ακριβώς έτσι είναι! Προσωπικά πιστεύω οτι θα τα πάνε εξαιρετικά τα WP8, ειδικά τα HTC 8X και 8S, είναι άψογα!

makis

Μία ερώτηση επειδή είμαι άσχετος με WPs. Οι εφαργογές για τα WP8 τρέχουν στην 7.5;
Γιατί και εγώ ψήνομαι με ένα 200 και κάτι ψηλά να δοκιμάσω το 800 που μου αρέσει πάρα πολύ.

Viva

Σέβομαι το Techblog γιατί παρουσιάζει αντικειμενικά τα WP (και στις παρουσιάσεις και στα άρθρα)…όχι όπως ένα Ελληνικό Forum που η ειρωνεία και η αντιπάθεια τους, απέναντι στα WP κάνει bam από μακριά..

Μονο εδώ πλέον και μακριά από ερασιτέχνες με διαφημίσεις 😛

Nickolas

@makis
Αυτό θα εξαρτηθεί από τους developers των εφαρμογών, επειδή τα wp8 μόλις βγήκαν και φαντάζομαι δε θα θέλουν να χάσουν τους χρήστες των τωρινών κινητών, ότι εφαρμογές βγαίνουν θα βγαίνουν και για wp7.5 , πιο βαριές εφαρμογές όμως και παιχνίδια που θα θέλουν να εκμεταλευτούν την ισχύ των wp8 δε θα τρέχουν στα 7.5
Για παράδειγμα το Angry Birds Space και Star Wars βγήκαν ήδη για wp8 αλλά ετοιμάζεται και wp7.5 έκδοση.

oldboy

ετοιμαζεται?
Εχουν κυκλοφορησει και τα 2!

makis88

@Nickolas οι εφαρμογές για 7.5 θα τρέχουν στα 8, το ανάποδο δεν θα γίνεται οπότε λόγω και διαφοράς στο hardware λογικό είναι κάποιες απαιτητικές να μην τρέξουν στα 7.5 και λόγω specs… όπως γινόταν άλλωστε και με το skype στο 610 που είχε 256ram ακόμα και μεταξύ συσκευών με ίδιο λειτουργικό. Αλλά γενικά μου φαίνεται πιο λογικό για κάποιον που δίνει μια εφαρμογή να την δίνει για 7.5 και να τρέχει κανονικά και στα 8 για να πιάσει μεγαλύτερη βάση χρηστών παρά το αντίθετο αν δεν υπάρχει θέμα με τις ελάχιστες απαιτήσεις.

texnologion_GR

Πραγματικά τα κινητά wp είναι το κάτι άλλο…το πόσο smooth είναι το πόσο γρήγορα κάνουν load μια σελίδα στο διαδίκτυο το πόσο εύχρηστο είναι το Zune το ποσό γρήγορα χειρίζονται και διαχειρίζονται τα κοινωνικά δίκτυα άλλα και τις λειτουργιές του είναι άξιο θαυμασμού. Έχω το trophy και πραγματικά 2 χρονιά τώρα δεν βρίσκω λόγο να το αντικαταστήσω με κανένα άλλο . Οκ μου λείπει η μεγάλη οθόνη άλλα 2 χρονιά τώρα ποτέ δεν κράσαρε πάντα σφαιράτο και πάντα διαθέσιμες οι λειτουργιές του . Για μένα είναι το μέλλον εάν γίνει λίγο ποιο free όπως δείχνει και η τάση της ms η επομένη γενιά wp θα είναι ότι καλύτερο . Κανένα άλλο λογισμικό σε τηλέφωνο δεν ήταν τόσο πλήρες και τόσο bug free στην πρώτη του κυκλοφορία . Το marketing είναι λίγο χάλια αλλά εάν έχουν μυαλό όλα διορθώνονται …και πρέπει να κατεβάσουν τις τιμές επίσης. Για όσους επίσης λένε ότι μεγάλο λάθος που δεν πήγε η nokia στο android να σας πω ότι το android ποτέ δεν ήταν έτοιμο ώστε να μπει σε nokia κινητό …ποτέ μια εταιρία φιλοσοφίας νοκια δεν θα έβαζε ένα τόσο κατακερματισμένο και bug-full os στα κινητά της …. και το άκουσα από στόμα το οποίο… Συνέχεια »

oldboy

για οσους δεν μπορουν να περιμενουν
Βγηκε το 7.8 για lumia 800/610 στο navifirm.

kostis

πια εκδοση να κατεβασω για 800 και πως το εγκαθιστω;

Oldboy

Μεσω Navifirm ειτε με Nokia Care Suite.

ΔΕΝ προτεινεται σε αρχαριους χρηστες το παραπανω και καλο θα ειναι να περιμενεις να διατεθει μεσω Zune αν δεν ξερεις τι θα κανεις.

sakis

Παιδιά έχω εδω και μια εβδομάδα το 610 και είμαι πολύ ευχαριστημένος οταν αναβαθμιστεί σε 7.5 θα μπορώ να στέλνω και να με στέλνουν τραγούδια ; και αν μπορώ να κανω συχρονισμο το Zune μέσο wi-fi

Νikos

https://www.youtube.com/watch?v=Kuz7cvG3hxo
Οι φωτογραφίες του lumia 820. Αφού η Nokia χάλασε και τις φωτογραφίες της, τότε δεν ε΄χει τύχη. Το συγκεκριμένο μοντέλο που τόσο πολύ μου άρεσε ούτε αξιόλογες φωτογραφίες βγάζει για τα 8 mp που έχει. Δεν νομίζω ότι αξίζει τα 550 ευρώ, αφού τελικά αν ψάξετε έχει πολλές ελλείψεις.

nikolas05

παντα μπροστα η Nokia σε οτι κανει, για αλη μια φορα μπραβο ρε Nokia γουσταρω ηλικρινα οτι βγαζει απο θεμα σχεδιασμου μοντελων και δυνατοτητων!

nikolas05

και βλεπω κατι σχολια εδω μεσα του τυπου “χαλια λογισμικο μαυρο απο εμενα και τετοια” ε τι να κανουμε υπαρχουν και οι κολλημενοι iphonakides… αλα καποιες αλες εταιριες πανε μπροστα!

τασος

Γεια σας, παιδιά εγώ είχα το χπερια μινι και το χπερια νεο V και ημουν απίστευτα ευχαριστημένος με το λογισμικό μεχρι που βγήκε μια αναβάθμιση και μου διελυσε τα κινητα. ετσι δοκιμασα το λουμια 800 και περιμενα παρα πολλα απο το λογισμικο του. Γνωριζοντας απο κοντα πλεον και χωρις κανενα κωλλυμα ή ιδιαιτερη συμπαθεια σε καποιο λογισμικο θα πω στους υποψηφιους χρηστες των windows….απο μακρια και αγαπημενοι! δεν μπορω να καταλαβω ακομα πως ειναι δυνατον το 2013 να μην εχεις ελευθερια να στειλεις κατι με bluetooth ή να κανεις ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας να βαλεις δευτερευουσες εφαρμογες ή να κλεινει το wifι και το skype μολις κλεινει το κινητο. επισης δεν ενημερωνει αν εχω ανοιχτο bluetooth ή gps και γενικοτερα οποιοδηποτε αναγκαιο notification που θα επρεπε να βλεπω ανα πασα στιγμή στην επιφάνεια μου. πραγματικά απογοητευτηκα γιατι επιφανειακα φαινοταν να ειναι απιστευτο το λογισμικο. υστερα απο εμπειρια 2 μονο ετων με τετοιου τυπου κινητα αποφασισα οτι το καλυτερο ειναι android λογισμικο αλλα μονο αν συνδυαζεται απο καλη συσκευη και οχι σαν αυτες που προειπα (που επικαλουνται καμερα 5mp για να πουλησουν και ουσιαστικα ειναι δεν ειναι…..1 pixel) συγνωμη για τα πολλα λογια αλλα καπου επρεπε να τα πω….:) p.s.… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.