Windows Phone 8.1, το πρώτο update βελτιώνει τη διάρκεια της μπαταρίας

Η Microsoft διαθέτει από σήμερα το πρώτο update του Windows Phone 8.1. Φυσικά μιλάμε για την Preview for Developers έκδοση που αφορά μόνο στους developers για να μπορέσουν να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους. Είναι minor update το οποίο δεν φέρνει σημαντικές αλλαγές αλλά διορθώνει κάποια bugs και βελτιώνει τη διάρκεια της μπαταρίας.

Το Windows Phone 8.1 Preview είναι διαθέσιμο από τα μέσα Απριλίου για τους developers ενώ η ευρεία κυκλοφορία του θα ξεκινήσει από 24 Ιουνίου.

Το Windows Phone 8.1 είναι πλέον επίσημο – δείτε τι αλλάζει

, Windows Phone 8.1, το πρώτο update βελτιώνει τη διάρκεια της μπαταρίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
momo

Ακομα με την πριζα στον ωμο ειμαι….(Ativ S)

alexandros

Εμένα μετά το update η αλήθεια είναι ότι κρατάει περισσότερο η μπαταριά (lumia 1020) από τις 11 το πρωί μέχρι τώρα κάνοντας κάποια τηλεφωνήματα , wifi ανοιχτό , messenger , κτλ και είναι τώρα στο 82% !!!! Μεγάλη διαφορά δηλαδή !!! Αλλά για άγνωστο λόγο με έχει πετάξει έξω 2-3 φορές ο IE

Κώστας Βλαχάκης

momo, Το σχόλιο του μήνα! 😉

Αντρέας

Αντε και ένα καλό νέο για αυτούς που έχουν lumia παντόφλες

lumia

παιδες εγω απενεργοπιησα το gps και βελτιωθηκε αρκετα η κατασταση με την μπαταρια ..ελπιζω με αυτο το update να γυρισει στα παλια στανταρνς. lumia 820

momo

@Κωστας…τι να πω σοβαρα τωρα εγω δεν εχω δει διαφορα στην μπαταρια,αλλα οτι ειναι ποιο smooth ειναι και δεν κρασαρει ποτε ο εξπλορερ που το εκανε πριν..

Μιχαλης

Η cortana καταναλώνει πολλή μπαταρία αλλά μου εχει φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις . Της λέω θύμισε μου να κάνω αυτό όταν πάω σε ενα συγκεκριμένο μέρος και μόλις είμαι εκεί το καταλαβαίνει και μου πετάει ειδοποίηση . Με την ενημέρωση θα πάρει λίγες μέρες να δώ αποτελέσματα στην μπαταρία

nikmour

Γεια σου ρε Αντρέα που θα μεγαλώσει τώρα και ο αντιχειρας σου.

tech21man

Ρε momo οκ, δεν το δουλευω gps ολη μερα, ουτε ολη μερα wi-fi αλλα αρκετη μουσικη, τηλεφωνα παρα πολλα, καμια ταινια, απλα παιχνιδια και μου βγαζει 1,5 μερα ευκολα. Με πιο minimal χρηση, εχω βγαλει 3!

Καποιες εφαρμογες (moli player pro, απλα φανταστικο) κατεβαζουν πιο γρηγορα την μπαταρια και απο το να παιζεις asphalt 8 ολη μερα παντως!

Το εβαλα το update, δεν ειδα καμια διαφορα παντως.

sokinfragoul

LUMIA 1520.καλα θα ειναι να περιμενετε για αυτην την αναβαθμιση μαλλον μου μειωσε την διαρκεια μπαταριας παρα την αυξησε.(ξεχαστε ΝΟΤΕ 3 κτλ ΤΟ 1520 με normal χρηση παει ανετα δυο μερες μα πολυ ανετα )

Γιώργος Κ.

Συγνώμη ρε παιδιά; Να κάνω μιαν ερώτηση; Έχετε πάρει κάποια αναβάθμιση; Γιατί εγώ πάω στην ενημέρωση τηλεφώνου και δε βγάζει κάτι. Κάτοχος lumia 820, cosmote

tech21man

Αν δεν εχεις “γραφτει” στο preview for developers, ειναι λογικο, ουσιαστικα περιμενεις τις επισημες αναβαθμισεις που εξαρτωνται απο κατασκευαστη και παροχο και αργουν παραπανω.

momo

@tech21man δεν ξερω φιλε μπορει να ειναι μονο το δικο μου αλλα εγω μονο τσαταρω σερφαρω κλπ τιποτα βαρυ παιχνιδια δεν εχω καθολου….

Γιώργος Κ.

Τα έκανα όλα τα βήματα το κινητό έχει κάνει 3 επανεκκινήσεις και τώρα είναι στην τέταρτη κι έχει κολλήσει εδώ και μισή ώρα η οθόνη εκεί που δείχνει τους τροχαλίες. Μάλλον δεν…

Γιώργος Ξυραφιάδης

Τα Τηλ.windows 8 θα αναβαθμιστούν σε 8.1?

Γιώργος Κ.

συνονόματε όλα τα w8 κινητά θα πάρουν το 8.1

ironmanmark40

κατεβασαμε σε ενα lumia 1020 την wp8.1 dev pr, εχθες. εμφανισε κατευθειαν την νεα εκδοση (αφου δεν ειχαμε περασει την προηγουμενη), την κατεβασε κανονικα, και πριν τις “τροχαλιες” εβγαλε μια μπλε οθονη με μηνυμα λαθους και οτι η εγκατασταση διακοπηκε! τα “χρειαστηκαμε” βεβαιως, αλλα μετα απο κανα 10λεπτο λεω, “δε κανουμε ενα soft reset να δουμε τι θα γινει;”, το κανω (κατω ενταση + κουμπι on-off) κανει επανεκινηση και βγαζει κανονικα τις τροχαλιες…. μετα απο κανα τεταρτο ολοκληρωνει την εγκατασταση και το 1020 δουλευει μια χαρα, (εκτος απο ενα κρασαρισμα στην καμερα των wp), με ενα σημαντικο μειονεκτημα ομως , που υποτιθεται οτι διορθωθηκε με αυτο το update…., την μπαταρια! μετα απο δυο πληρης αποφορτισεις και φορτιση με απλη χρηση δεν βγαζει ουτε την μιση μερα! τωρα και εγω δεν ξερω να βοηθησω παραπανω, (κατοχος nokia 808), το παληκαρι! ξερετε εαν το προβλημα ειναι λογω του οτι κολησε στην εγκατασταση ή λογω της dev preview εκδοσης; καθε βοηθεια-γνωμη-λυση δεκτη!

hercules

Καλησπερα σε ολους. Διαβαζω οτι ολοι εχετε αναβαθμισει. Ρε παιδια στη δικια μου συσκευη λεει οτι ειμαι στην εκδοση lumia black, και οταν παω να πατησω ελεγχος για να ενημερωσω μου λεει οτι δεν υπαρχουν νεες ενημερωσεις και οτι εχω την τελευταια. Η συσκευη μου ειναι το1020 αν αυτο βοηθαει. Ευχαριστω προκαταβολικα αν ασχοληθει κανεις 🙂

sotiris

Δεν ξέρω για σας εγω πάντως είδα μεγάλη βελτίωση στο 620.καλύτερα και από πριν,το μυστικό είναι να μην τρέχουν εφαρμογές στο παρασκήνιο μόνο οι απαραίτητες,να απεγκαταστηστε εφαρμογές για μπαταρία,στα 8.1 είναι άχρηστες και καταναλώνουν πολύ γρήγορα τη μπαταρία.

ironmanmark40

Υπαρχει εδω και λιγες ωρες διαθεσιμη νεα εκδοση της wp 8.1 developer preview. Εκδοση 8.10.12393.890. Οσοι εχετε εγραφει στο app studio της ms και εχετε εγκαταστησει τη εφαρμογη prewiew for developers απο το store(@ hercules, ετσι θα σου εμφανιστει,πληρη βιντεο πως στο you tube), αλλιως εαν την τρεχετε ειδη καντε αναζητηση για ενημερωσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.