Windows Phone 8.1, Φωτό από το notification center

Μία εικόνα του notification center του Windows Phone 8.1 σε μορφή tile διέρρευσε στο ίντερνετ, επιβεβαιώνοντας τα όσα ακούγονται ως φήμες ότι θα υπάρχει ένα κέντρο ειδοποιήσεων στην τελευταία εκδοχή του λειτουργικού συστήματος της Microsoft. To tile θα έχει ως ρόλο του να σας δείχνει πόσες ειδοποιήσεις έχετε και κάνοντας tap πάνω του να τις βλέπετε αναλυτικά.

Τα Tiles εξ’ ορισμού ενημερώνουν για ό,τι νέο στις αντίστοιχες εφαρμογές, αλλά πολλές φορές εάν ένα tile δεν είναι στην κεντρική οθόνη, μπορεί να χάσει κανείς μία ειδοποίηση, επομένως στο Windows Phone 8.1 update θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα προστεθεί ένα ξεχωριστό notification center.

Windows Phone 8.1, Windows Phone 8.1, Φωτό από το notification center

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xaris

Νομίζω ότι θα είναι πολύ χρήσιμο το notification center, μένει να το δούμε στην πράξη!

Βασιλης

Πιστευω οτι θα ηταν χρησιμο αλλα επισης πιστευω οτι ισως χαλουσε την αισθητικη των WINDOWS PHONES..Θα μοιαζει με τον ανταγωνισμο και αυτο δεν με ευχαριστει…Εχω ελπιδες πολλες στα WP ,οσο πανε μεγαλωνουν

Konstantinos

Δεν καταλαβαίνω τη λογική του notification center. λες και στα windows (μιας και μιλάμε για online ειδοποιήσεις) έχουμε κάτι αντίστοιχο που θα γίνει λειτουργικό και εκεί

Gentz

παιδια πολυ το ζητανε και η microsoft το εβαλε για να μην υπαρχουν γκρινιες …εμενα προσωπικα δεν θα μου φανει χρησιμο και αν ημουν microsoft πρωτα θα αλλαζα τις ρυθμισεις του ηχου και μετα αυτο αλλα ας περιμενουμε το GDR3 που θα το χει …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1: Τέλος η υποστήριξη από τη Microsoft

Η Microsoft δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή τα τελευταία χρόνια όσον αφορά στα smartphones, αλλά συνέχιζε να προσφέρει υποστήριξη στα μοντέλα που υπάρχουν στα χέρια των χρηστών της. Ωστόσο, η ίδια απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από τον τομέα αυτό.

Software Facebook Messenger Windows Phone 8

To Messenger σταματά να υποστηρίζει Windows Phone 8 & 8.1

Όπως έγινε με την εφαρμογή του Skype για Windows Phone 8 και 8.1, και το Facebook από τέλη Μαρτίου σταματά την υποστήριξη του Messenger για τις παραπάνω εκδόσεις του Mobile OS της Microsoft. Πρόσφατα ξεκίνησε την αποστολή emails σε όσους χρησιμοποιούν το Messenger, ενημερώνοντάς τους για την σχετική απόφαση.

News LG LG Smartphones LG Windows Phone Smartphones

LG: Νέα συσκευή δείχνει επιστροφή σε Windows Phone μετά από χρόνια

Εχθές γράφτηκε πως η HTC ίσως να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει συσκευή που θα τρέχει Windows 10, το λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ναυαρχίδα HTC One M9 ή κάποιο άλλο πιο οικονομικό μοντέλο smartphone. Φαίνεται ότι και η LG ετοιμάζει comeback.