Windows Phone 8.1, Έρχεται update για δημιουργία φακέλων με apps

Μέσα από ένα επόμενο “Windows Phone 8.1 update” οι χρήστες smartphones του λειτουργικού συστήματος της Microsoft θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν φακέλους και να αρχειοθετούν τις εφαρμογές τους όπως μπορούν να κάνουν όσοι χρησιμοποιούν iOS και Android συσκευές. Οι πληροφορίες προέρχονται μέσα από το site των Windows Phone και το update θα πρέπει να το περιμένουμε κάπου μέσα στο καλοκαίρι.

, Windows Phone 8.1, Έρχεται update για δημιουργία φακέλων με apps

, Windows Phone 8.1, Έρχεται update για δημιουργία φακέλων με apps

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Έχω ένα nokia lumia 925 και έχω την version 8. Ξέρουμε πότε έρχεται Ελλάδα το update 8.1 ??

tech21man

Δεν το χρησιμοποιησα ποτε, αλλα κατι αντιστοιχο υπηρχε σαν windows phone app απο τη samsung και αλλες εταιρειες. App folder η κατι τετοιο.

Επισης, υποομαδες σαν τα games ουτως η αλλως συγκεντρωναν ολα τα παιχνιδια σε ενα φακελο.

obi

Και σε Lumia υπάρχει το app για φακέλους, αλλά τέτοια apps ανοίγουν τα περιεχόμενα σε καινούρια οθόνη έχοντας βγει πρώτα από τη start screen.

Εδώ λέει ότι θα λειτουργεί διαφορετικά, μια και το feature θα είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό και το περιεχόμενο του φακέλου θα ανοίγει πάνω στην ίδια την αρχική οθόνη.
Δεν ξέρουμε αν τα περιεχόμενα στο φάκελο tiles θα λειτουργούν ως live tiles.
Και δεν ξέρουμε αν το feature θα δοθεί ανεξαρτήτως hardware, γιατί είχε ακουστεί ότι ίσως συνδυαστεί με τον επερχόμενο 3d χειρισμό ο οποίος έχει θα απαιτεί μάλλον νέο hardware σε οθοπνη κλπ.

Ano

Πότε θα γίνει το update se 8.1?

Θάνος

Παιδιά λίγο άκυρο αλλά ποιο πιστεύετε είναι το καλύτερο Windows Phone μέχρι τα 250€;

nikmour

Το θέα είναι αν εξακολουθήσουν να δουλεύουν τα Live tiles σε περιβάλλον φακέλλων. Η λειτουργικότητα των tiles είναι σημαντικότερη από το συμμάζεμα της start screen.

Apostolis Vlv

Παιδιά από ότι έχω καταλάβει αυτί (https://www.youtube.com/watch?v=tRVC4BKWaP8) έχει πέσει μέσα σε πολλά πράγματα. Σε κάποια φάση δείχνει πως θα λειτουργούν οι φάκελοι!

George

Φίλε @Παναγιώτης το optician official roll out του windows phone 8.1 μάλλον θα γίνει στις αρχές Ιουλίου. Χωρίς να είναι κάτι σίγουρο, πάντως είσαι τυχερός γιατί το 925 θα πάρει από τα πρώτα το update. Στην Φιλανδία σιγά σιγά κυκλοφορεί ως πιλοτικό πρόγραμμα για τα 925. Πάντως το 520 με windows phone 8.1 developer preview που έχω ΠΕΤΑΕΙ. Και η Cortana έχει το γέλιο της.

Τακης

οπως ρωτησε και ο Θανος πιο πανω…πιο WP μεχρι 250 αξιζει?

htc 8x? Lumia 925? μηπως αξιζει να περιμενω για 930.

δεν ειχα ποτε στα χερια μου wp αλλα αυτα που εχω δει και απο φιλους…μου αρεσουν πολυ!

a little help pls!

Apostolis Vlv

@Θανος αν θες WP θα πάρεις Nokia όπως όταν θες να πάρεις IOS θα πάρεις Apple(μακριά). Σου προτείνω το 925. Οθοναρα, κάμερα top, ποιότητα κατασκευής… Τα πάντα του είναι τέλεια αλλα να ξέρεις ανεβάζει θερμοκρασίες όταν βγάζεις βίντεο ή όταν παίζεις hard game. Αν τελικά μπορέσεις να ξεπεράσεις ελαφρός το budget 1020 χωρίς 2η σκέψη!!!

obi

Από 8xx σειρά και παπνω κάντε τις επιλογές σας ελεύθερα για μέχρι 250 €.
Άλλος θέλει οθόνη, άλλος μπαταρία κοκ.

obi

Και συγνώμη για το διπλό σχόλιο αλλά προτιμήστε Lumia
επειδή υ Nokia φρόντισε να κάνει δουλειά και να εξαλείψει κάποιες παιδικές ασθένειες λχ SMS 160 χαρακτήρων.

Θα πρότεινα οριακά το Lumia 925, αυτό που παρατηρώ καιρό είναι πως οι τιμές παίρνουν την ανιούσα συν τω χρόνω.
Διαφορετικά κάποιο από τα τελευταία μοντέλα της σειράς 6xx θα είναι επίσης αξιόλογο στα λεφτά του.

Θάνος

Ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα βοήθεια αλλά το 925 που είναι όντως πάρα πολύ καλό πάει 300αρι€ κάτι λίγο πιο κάτω; α και όπως σωστά λέει ο Αποστόλης πιο πάνω wp μόνο Nokia οπότε πείτε μου κάποιο της Nokia.
Ευχαριστώ και πάλι ✌

obi

Σε γνωστό site αναζήτησης τιμών το 925 πάει κοντά στα 260€.
Αυτό και είχα κατά νου όταν το πρότεινα.

nikos

@Θανος nokia lumia 1320 αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος(330ευρώ στο σκρουτζ), ή lumia 720.Παρόλα αυτά το 920 στο bestprice.gr έχει 250 ευρώ και το 925 260ευρώ οπότε είναι κοντά στο Budget σου…

nikos

Κώστα συγνώμη που γράγω ονόματα από sites αλλά προσπαθώ να βοηθήσω τον @θανος…

Haris M.

@Θανο το 1320 στο skroutz έχει 240€ περίπου και το 925 έχει περίπου 260€

Θάνος

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, δεν θέλω σε καμία περίπτωση 1320 λόγο μεγέθους οπότε κατευθύνομαι σε λουμια 925 ή σε κάποια άλλη αξιόλογη συσκευή που θα βγει μέχρι τέλος Ιουλίου.

βουλγαρης βαγγελης

8.1 για νοκια 1520 στην Ελλάδα έχουμε πληροφορία το ποτέ ενδέχεται να έρθει ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones featured Microsoft Windows Phone

Η Microsoft προτιμά το Android και δεν θα επαναφέρει τα Windows Phone

Στελέχη της Microsoft δήλωσαν ότι το Windows Phone OS δεν είναι προτεραιότητα και ότι για μικρές συσκευές θα χρησιμοποιούν το Android.

Smartphones Microsoft Windows Phone

Windows Phones: Το τέλος τους ήρθε λόγω των κατασκευαστών και των παρόχων κινητής

Ο Brandon Watson, πρώην Senior Director για τα Windows Phones, αρνείται τον ισχυρισμό των χρηστών πως για το τέλος της πλατφόρμας και των smartphone φταίνε οι εφαρμογές που δεν υπήρχαν στο store. Ο ίδιος εργάστηκε στη θέση αυτή από το 2010 μέχρι το 2012 και έχει μια διαφορετική άποψη πάνω στο τι φταίει για το […]

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 7.5

Σταδιακό τέλος υποστήριξης για τα Windows Phone 7 και 8

Ήταν γνωστό από καιρό πως οι ημέρες του Windows Phone λειτουργικού είναι μετρημένες. Η Microsoft έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πλέον όλες οι εκδόσεις της απλώς περιμένουν να… καταλήξουν στην λήθη.