Windows Phone, Σύντομα File Manager και Apps στην microSD

Η Microsoft από ότι φαίνεται θα ικανοποιήσει τους χρήστες των Windows Phone που ζητούσαν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σε νέα έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της εταιρείας Windows Phone. Πιο συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα User Voice, η εταιρεία γνωστοποίησε ότι ολόκληρωσε την ανάπτυξη των συγκεκριμένων χαρακτηριστικών όπως για παράδειγμα την δυνατότητα αποθήκευσης εφαρμογών και συνημμένων στην κάρτα μνήμης microSD, καθώς και το “flick down” για το κλείσιμο των εφαρμογών, που υπάρχει στα Windows 8.

Επιπλέον, αναμένεται σε επόμενη έκδοση των Windows Phone (λογικά στα Windows Phone 8.1) να ενσωματώσει file manager/ file browser (built-in), και αυτό δείχνει ότι η εταιρεία έχει σκοπό να “ανοίξει” λίγο περισσότερο το λειτουργικό σύστημα της. Για να δούμε…

Windows Phone, Windows Phone, Σύντομα File Manager και Apps στην microSDWindows Phone, Windows Phone, Σύντομα File Manager και Apps στην microSD

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Conx

ωραία πραγματα!!! αναμένουμε 🙂

vangel

Επιβεβαιώθηκε ότι ο file manager και η εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα SD δεν θα γινουν. Προφανώς έγινε λάθος. Ευτυχώς δεν εγινε το ίδιο και με το κέντρο ειδοποιήσεων. Όπως και να έχει όμως μέχρι την άνοιξη μας περιμένουν πολλά και καλά πράγματα!!

Sotiris

Αφού έβαλε το χέρι της η νοκια ήταν αναμενόμενο !!!!!!! 🙂

Giorgos

Και μετα θελουν και ενοποιηση οι γκιοζηδες… Φορητη συσκευη χωρις file manager – browser ειναι συσκευη του 2003-2004. Δηλαδη τουβλο-παντοφλα-αχρηστη. Εννοειται οτι παντα εξαρταται και απο την χρηση που προοριζεται… Ελεος πια…

Ερωτηση επειδη δεν εχω wp…οταν σου στελνει καποιος ενα αρχειο με μπλε δοντι, που αποθηκευεται? Μπορεις μια φωτο ή word file να το ανοιξεις ή να το μοιραστεις με οποιο προγραμμα θελεις? Ή ειναι η κατασταση το ιδιο τραγικη με τα iphones???

paris1

Άκυρο παίδες δεν ισχύει.. Κάποιο λάθος προφανώς έκαναν που τα έβαλε ως completed αλλά τα ξανα άλλαξε..

Darth

@Giorgos τα περισσότερα πράγματα είναι iphone style

John

Επιβεβαιωνω οτι ειπαν οι @Darth & @paris1 δεν ισχυει κατι τετοιο, τουλαχιστον οχι ακομα. @Giorgos Δυστυχως η κατασταση ειναι αρκετα χαοδης με αυτα τα πραγματα και σε iPhone και WP (Εχω και τα 2 ετσι για την ιστορια, ενα iPhone 4S και ενα Lumia 925)

vlasis

Πάντως, αν δώσουν τη δυνατότητα αποθήκευσης εφαρμογών σε SD, εμείς οι κάτοχοι HTC8S θα σωθούμε. Αμήν και πότε…

Giorgos

Ευχαριστω για τις απαντησεις! Απογοητευση με λιγα λογια για οσους απο εμας ζηταμε περισσοτερη παραμετροποιηση και γενικα “περισσοτερα” απο μια συσκευη που δεν ειναι απλα για να κανεις κλησεις…. Τελος παντων, δεν ανησυχω… Νομιζω ειναι μονοδρομος και τα iOS και τα wp να “ανοιξουν” καποια στιγμη στο μελλον… Εως τοτε android, που εαν σκεφτει κανεις οτι εκανα προχτες extract με file manager τις επαφες του κινητου μου, και τις εστειλα με bluetooth στον υπολογιστη ή οτι μπορω και αποθηκευω ενα σωρο αρχεια της δουλειας μου για μετεπειτα χρηση, συγχρονισμο και διαμοιρασμο, αυτο μου φτανει. Και να μην ξεχασω τους υποτοτλους srt που απλα τους μετονομαζω στο κινητο και μετα σε τρενο ή γενικοτερα σε αλλες διαδρομες, βλεπω και καμια ταινια…. Α και τα αρχεια powerpoint εχω τρεις office viewers, αλλα τελικα μονο ο τεταρτος δουλευε και απεικονιζε σωστα τα γραφηματα…. Ελα παλι? Τι ειπαμε οτι ειναι ενοποιηση? Smartphone? 64bit? 2014? Μπααα εδω αποτελει ειδηση ο file manager…. Το αστειο ειναι οτι το ΝΟΚΙΑ 7700 που ειχα εκανε τα περισσοτερα απο τα σημερινα ΝΟΚΙΑ, 6-7 χρονια πριν… Εμπρος πισω λοιπον…. Και για να κλεισω τον κυκλο κακιας… Απο τη λιγη εμπειρια που εχω με wp και με την περισσοτερη στα win8(.1),… Συνέχεια »

bgfd5

Μπα. Εχω δοκιμασει εδω και καιρο file manager σε beta στα wp, χρησιμοποιω και επι καιρο file manager στο android και εχω συσκευες με cyanogenmod. Να πω οτι υπερ μεγαλοποιειτε τα πραγματα? Οπως και με το “κεντρο ειδοποιησεων”. Οι επαφες και οι σελιδοδεικτες συγχρονιζονται αψογα. Ποιο ειναι το προβλημα? Δεν χρειαστηκα file manager ουτε βελτιωθηκε τιποτα με αυτο. Ο,τι εκανα και πριν το εκανα μεσα απο τις εφαρμογες. Delete? Move? κανενα προβλημα. Θες κατι παραπανω? Συνδεεις το κινητο στο pc και βλεπεις την SD και κανεις ο,τι θελεις εκει (που δεν γινεται με το iphone. Παρεμπιπτοντως foul (you foul? because) στην cyanogenmod που δεν εχει το msc mode πλεον στο USB). Με το Phone storage στα 8 GDR3 δεν υπαρχει κανενα θεμα και ουτε χρειαζεται ο εξωτερικος file manager. Στην τελικη, πας απο εφαρμογη σε εφαρμογη τοσο γρηγορα και απλα που ειναι αδιανοητο στις περισσοτερες android συσκευες και αυτο το αγνοουν οι γκρινιαρηδες που θεωρουν οτι η συσκευη πρεπει να κανει οτι και το pc τους. Κοινως, μεχρι να παω απο το internet στο music hub και να σβησω ενα αρχειο μουσικης δεν θα προλαβαινα καν να το ψαξω με file manager στο android στο nexus 5. Φυσικα δεν ειναι… Συνέχεια »

nikmour

@bgfd5 άχρηστους samba servrers??? ΜΗ σε ακούσει ο darth!
Εννοείτε ότι συμφωνώ με όλα όσα είπες.

jon

bgdf5 +1

iceman

-file manager,
-ποσοστο μπαταριας,
-τα πλακακια να ενημερωνονται σε πραγματικο χρονο,
-ενα ποιοτικο music player και video player, τυπου wmp με υποστηριξη ac3,mkv,flv,
-notification bar/page(wi-fi,bluetooth,π.χ.-notification led,
-μεταφορα απο την οθονη κλειδωματος σε αναπαντητες-μηνυματα,
-αγορα εφαρμογων μεσω τηλ. λογαριασμου,
-υποστηριξη usb on the go,
-αφομειωση των εφαρμογων της nokia μεσα στο λειτουργικο των wp, (π.χ. nokia camera 5-38mp φωτο στο 1020, βλεπεις στις εικονες μονο τις 5mp….

Nikolas

Ουτε καν file manager δεν με διευκολινει καθολου μα καθολου! Τον θεωρω πολυ εκτος για windows phone, δεν με απασχολει. Τα windows phone ειναι μπροστα απλα.

vag21

συγνωμη ρε παιδια αλλα χωρις file manager δεν υπαρχει και λογος να εχει και τοσο καλη καμερα.

τι να το κανω να εχω 100 φωτο ανακατες και 20 βιντεο χυμα?

οντως αυτο το κινητο με γυρισε 5-6 χρονια πισω,το νοκια n86 που ειχα εκανε πιο χρησιμα πραγματα.

τωρα εχω το nokia lumia 820.

ξερει εστω κανεις απο καμια εφαρμογη να κατεβασουμε κανα δωρεαν αξιοπρεπη file manager?
ή εστω εσυ πως ταξινομειτε τα βιντεο και τις φωτο σας μεσα στο κινητο και οχι στο pc σας?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.