Windows Phone Marketplace, 45.000 διαθέσιμες εφαρμογές

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι διαθέσιμες εφαρμογές στο Windows Phone Marketplace ξεπέρασαν τις 45.000. Σε σύγκριση με τα άλλα μεγάλα applications stores το App Store της Apple έχει πάνω από 500.000 εφαρμογές ενώ το Android Market σε πρόσφατους υπολογισμούς τον περασμένο Οκτώβριο είχε λίγο πάνω από 300.000-310.000 εφαρμογές.

, Windows Phone Marketplace, 45.000 διαθέσιμες εφαρμογές

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Ρε παιδιά κρίμα και από το blog περίμενα καλύτερη τοποθέτηση.
Ουκ εν τω πολλώ το ευ!!
Δηλαδή είναι αξιοημείωτο το νούμερο 500000 στο App Store, όταν με την τελευταία μόδα, οι άχρηστες εφαρμογές με τα πλασματικά reviews να είναι πρώτες στο Top 10?
Χίλιες φορές μια είδηση με τίτλο: “Πάνω από 1000 οι κατά κοινή αποδοχή χρήσιμες εφαρμογές του App Store.”

Γιωργος

και η κοινη αποδοχη ποια ειναι???
δεν υπαρχει… στην τελικη το συνολικο νουμερο ”κατι” λεει.

Μάριος

Κάποιος που έχει windows phone μπορεί να μας ενημερώσει μερικές γνωστές εφαρμογές που λείπουν κατα τη γνώμη του από το marketplace?;

Nickolas

Βρισκεται σε καλό δρόμο. Προσωπικά πάντως αν ήμουν developer θα προτιμούσα να έβγαζα εφαρμογή για ένα marketplace με μικρότερο αριθμό εφαρμογών, έχω την εντύπωση οτι για παραδειγμα στης apple το app store είναι πολυ δύσκολο να βρεις μια καλή εφαρμογη αν δεν γνωρίζεις ακριβώς το ονομά της και υπάρχουν πια τόσες πολλές που κάνουν περίπου το ίδιο πράγμα, που οι πραγματικά καλές εφαρμογές χάνονται μαζί με τις υπόλοιπες.

md03582

Εχω κ windows phone κ android. στο market των windows βρισκεις σχεδον τα παντα. εχει soundhound, δεν εχει shazam για ελλαδα, την δουλεια σου ομως την κανεις μια χαρα. Δεν εχει teamviewer, εχει cool remote. Δεν εχει viber, εχει tango. Δεν εχει αλλους browser, εχει ομως ie που ειναι πολυ καλος!! Εχει youtube (της htc καλυτερο απο την απλη εφαρμογη) εχει foursquare, photofunia, runkeeper,facebook, twitter, εχει trip advisor, τα wp παρεχουν ms office (πολυ καλυτερο απο τα αντιστοιχα docs, quickoffice, docs to go, κτλ), messenger και barcode scanner μεσω bing, και η htc παρεχει επισης πολλες κ χρησιμες εφαρμογες πχ πυξιδα, hub με καιρο, κτλ. Εχει σχεδον τα παντα εκτος απο skype και εφαρμογες e-banking τουλαχιστον για ελλαδα 🙁
δεν εχει τοσες εφαρμογες οσες το android η το appstore, αλλα αυτα που τουλαχιστον εγω χρησιμοποιω, τα εχει. Παντως δεν θεωρω το market λογο για να επιλεξεις λειτουργικο κ κατα συνεπεια κινητο. Επισης ο μυθος οτι το windows market δεν εχει εφαρμογες δεν ισχυει.

Λευτέρης

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πράγματι, οι αριθμοί των εφαρμογών στα διάφορα Stores-Marketplaces είναι εντυπωσιακοί και μπράβο σε όλους τους developers που ασχολούνται, εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες των συσκευών και προσφέρουν διαμάντια πολλές φορές.
ΑΛΛΑ δυστυχώς, διαπιστώνω ότι το App Store, συγκεκριμένα, κατακλύζεται και από δεκάδες σκουπίδια. Και ότι πλέον είναι επικίνδυνο και καταντά παράνομο αυτό που γίνεται με τις πλασματικές κριτικές! Προφανώς για λόγους αποφυγής δυσφήμισης του κάθε Store όχι μόνο δε γίνεται λόγος γι’ αυτά τα σκουπίδια, αλλά παίρνουν και άδεια να κυκλοφορούν και δε διαγράφονται μετά από reports κτλ. Όχι να διαγραφτούν γιατί είναι άχρηστα, αλλά γιατί χρησιμοποιούν λάθος, ας πούμε, κριτικές για να παραπλανήσουν τον υποψήφιο αγοραστή.
Και εδώ μπαίνει η απορία μου – ερώτηση.
Τι να το κάνω εγώ, που όλες αυτές οι εφαρμογές συμβάλλουν στην αύξηση του αριθμού των συνολικών apps? Δε θα ήταν καλύτερο αντί για 500000 Apps στο App Store να είχαμε σημαντικά λιγότερες και να απουσίαζαν όλες αυτές?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones featured Microsoft Windows Phone

Η Microsoft προτιμά το Android και δεν θα επαναφέρει τα Windows Phone

Στελέχη της Microsoft δήλωσαν ότι το Windows Phone OS δεν είναι προτεραιότητα και ότι για μικρές συσκευές θα χρησιμοποιούν το Android.

Smartphones Microsoft Windows Phone

Windows Phones: Το τέλος τους ήρθε λόγω των κατασκευαστών και των παρόχων κινητής

Ο Brandon Watson, πρώην Senior Director για τα Windows Phones, αρνείται τον ισχυρισμό των χρηστών πως για το τέλος της πλατφόρμας και των smartphone φταίνε οι εφαρμογές που δεν υπήρχαν στο store. Ο ίδιος εργάστηκε στη θέση αυτή από το 2010 μέχρι το 2012 και έχει μια διαφορετική άποψη πάνω στο τι φταίει για το […]

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 7.5

Σταδιακό τέλος υποστήριξης για τα Windows Phone 7 και 8

Ήταν γνωστό από καιρό πως οι ημέρες του Windows Phone λειτουργικού είναι μετρημένες. Η Microsoft έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πλέον όλες οι εκδόσεις της απλώς περιμένουν να… καταλήξουν στην λήθη.