Windows Phone Store, Ξεπέρασε τις 120.000 εφαρμογές

Μέσα από το επίσημο blog της Nokia έγινε γνωστό ότι οι διαθέσιμες εφαρμογές στο Windows Phone Store έχουν ξεπεράσει πλέον τις 120.000 εκ των οποίων οι 46 από αυτές αφορούν τις δημοφιλέστερες που μπορούμε να βρούμε είτε στο App Store είτε στο Google Play. Όσοι θέλετε να τσεκάρε αν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε τώρα στο κινητό σας είναι διαθέσιμες και στα Lumia κινητά (Windows Phone κινητά) μπορείτε να το κάνετε εδώ xyo.net/lumia.

, Windows Phone Store, Ξεπέρασε τις 120.000 εφαρμογές

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lefteris-crete

Μάλιστα…ωραία….
Να ρωτήσω εγώ κάτι που νομίζω τώρα τελευταία “καίει” πολλούς χρήστες windows phone….
Βασικά περίμενα να το δω και θέμα στο techblog και τίποτα,αφού Κώστα ετοιμαζόμουν να σου στείλω e-mail να σε ρωτήσω…
Εδώ και αρκετές μέρες δεν μπορώ να μπω στο marketplace.
Μου λέει για μια εφαρμογή refresh the marketplace να την κατεβάσω για να αναβαθμιστει,
Εγώ το έκανα και τίποτα..Τώρα ουτε καν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή.
Ενημερωτικά έχω htc trophy με mango 7.5.
Ξέρει κανείς τίποτα..???

spartan

Λευτερη καλησπερα ειχα και εγω αυτο το προβλημα και λυθηκε μονο με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.Απλα να ξερεις πριν το κανεις καλο θα ηταν να εχεις κανει ενα καλο μπακαπ.Μετα ξανακατεβασε την εφαρμογη refresh the marketplace και θα ανανεωθει κανονικα το windows store του κινητου σου.

lefteris-crete

Καλά το ψιλιάστηκα…..
Κακή την έβγαλε η microsoft με αυτό το σκηνικό,όσο την έχω σε εκτίμιση….μας τα χαλάει τώρα τελευταία….

Elias

Χαίρετε! Κι εγώ είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε htc Radar και Samsung Omnia W (της γυναίκας μου). Σε επικοινωνία με τη Microsoft δε μου έδωσαν κάποια σαφή απάντηση για ποιο λόγο “νεκρώσε” το marketplace και ούτε είχαν να μου προτείνουν κάτι με βεβαιότητα. Οι δύο επιλογές που μου έδωσαν ήταν: (1ον) να κάνω “hard reset” & (2ον) να το αφήσω μία ολόκληρη μέρα στην πρίζα με ανοιχτό μονίμως το Wi-Fi (αυτό “δούλεψε” σε κάποιον χρήστη). Δε δοκίμασα ακόμη τίποτα από τα δύο, περιμένω την αναβάθμιση σε 7.8 μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα. Εντύπωση μου κάνει ότι δεν πήρε διαστάσεις το θέμα και δεν αναφέρεται σχεδόν πουθενά σε τεχνολογικά blog-sites, ενώ είναι πολλοί οι χρήστες WP που έχουν ανάλογο πρόβλημα. Πάντως είναι ντροπή για τη Microsoft να μας “τιμωρεί” διπλά: ούτε αναβάθιση σε 8, ούτε μία εφαρμογή πλέον από το marketplace…

>> Spartan, μπορείς να μας πεις τι ακριβώς έκανες με περισσότερες λεπτομέρειες διότι τα 7.8 βλέπω να αργούν;! Ευχαριστώ!

LeGendGR

10 συσκευές βγάζει κλειστό λειτουργικό εχει και πάλι σκ@τ@ τα κάνει….

bill

Αν διαβασεις την περιγραφη στην εφαρμογη λεει πως υπαρχει πιθανοτητα να μην δουλεψει με την πρωτη φορα που τρεχεις το refresh αλλα απο οτι θυμαμαι γραφει να κανεις το ιδιο 30 λεπτα μετα και θα δουλεψει. Διαβασε την περιγραφη τεσπα και θα καταλαβεις τι να κανεις. Και εμενα δεν δουλεψε στην αρχη αλλα εκανα οτι ελεγε και ολα κομπλε. Ουτε εργοστασιακες ρυθμησεις ουτε τπτ.

Elias

Καλημέρα! Bill που είναι η περιγραφή στην εφαρμογή που λέει πως υπάρχει πιθανότητα να μην δουλέψει με την πρώτη φορά που τρέχεις το refresh κτλ.; Ευχαριστώ!

bill

οταν σε στελνει στο marketplace να κατεβασεις την εφαρμογη στο details μου εγραφε πληροφοριες τι να κανω για να δουλεψει. απο οτι θυμαμαι ελεγε πως αν δεν δουλεψει με την πρωτη τοτε κλεισε το κιν και ανοιξε το ξανα περιμενε για 30-60 λεπτα και μπες στο marketplace με το wifi ανοιχτο σε ολη την διαρκεια. μετα κανε uninstall την εφαρμογη. τωρα δεν ειμαι σιγουρος ακριβως για το πως εχει η διαδικασια γιατι εγω αυτο το εκανα αρχες σεπτεμβρη με το lg optimus 7
τωρα δηλαδη αυτο που λες για την περιγραφη δεν ξερω γιατι δεν σου λεει τπτ? η αν οταν την ετρεξες σου ελεγε κατι που δεν προσεξες. αν θες παντως μπες να δεις κανα ξενο site πχ xda-developers αν ανεφερουν καποια λυση

Elias

Τελικά τα κατάφερα και στα 2 κινητά! Επανεγκατάσταση το Markrtplace, restart, στην πρίζα για 10 λεπτά και πάλι restart… Βέβαια αυτά τα είχα κάνει και παλιότερα, δεν είχαν πιάσει, τώρα έπιασαν για άγνωστους λόγους… Πολύ ταλαιπωρία πάντως! Ευχαριστώ για τις υποδείξεις!

MARIA EMM

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ NOKIA LUMIA 610 ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ MARKETPLACE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.Μ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ WINDOWS LIVE ID ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝςΩ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows Phone Store

Windows και Windows Phone Stores, έφτασαν τα 500,000 apps

Τον χρόνο που μας πέρασε ο Joe Belfiore είχε κάνει την τολμηρή πρόβλεψη και είχε πει ότι “app gap” που υπάρχει μεταξύ των Windows Phone και άλλων πλατφορμών θα κλείσει μέσα στο 2014. Το 2014 φτάνει προς το τέλος του, αν και το κενό υπάρχει ακόμη, η Microsoft ανακοίνωσε τους νέους αριθμούς για να δείξει […]

Software Microsoft Windows Phone Store

Microsoft, βάζει τέλος στα ψεύτικα apps στα Windows Stores

Apple και Google έλυσαν το πρόβλημα με τις fake και παραπλανητικές εφαρμογές στα stores τους και τώρα που η δική της πλατφόρμα μεγαλώνει, ήρθε και η σειρά της Microsoft να το κάνει. Με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει επιτέλους το πρόβλημα των ψεύτικων εφαρμογών στα Windows και Windows Phone app stores.

Software Microsoft Windows Phone Store

Microsoft: πάνω από 300.000 apps στο Windows Phone Store

Η Microsoft σήμερα αποκάλυψε ότι το Windows Phone Store προσφέρει πάνω από 300.000 εφαρμογές, με εκατοντάδες νέες να εισάγονται στο store καθημερινά. Τον Δεκέμβριο του 2013, ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών ήταν 200.000 ενώ τον Απρίλιο του 2014 είχε φτάσει τις 250.000.

Software Windows Phone Store

Windows Phone store, ξεπέρασε τα 255,000 apps

Τον περασμένο Δεκέμβριο το Windows Phone store έφτασε να μετρά 200,000 εφαρμογές και παιχνίδια και τώρα σύμφωνα με αναφορές από την Αυστραλία, ξεπερνά τις 255,000 εφαρμογές. Ναι μεν ξεπέρασε τις 240.000 εφαρμογές που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το Amazon για το Android app store του, όμως σε σύγκριση με το Google Play ή το iOS […]