Windows Phone Store, Το Windows Phone Marketplace αλλάζει όνομα

Η Microsoft προχωρά σε αλλαγή ονομασίας για το Windows Phone Marketplace, το οποίο πλέον θα ονομάζεται Windows Phone Store, ακολουθώντας το παράδειγμα της Google, η οποία είχε μετονομάσει το Android Market σε Google Play Store. Η είδηση προέκυψε μετά την παρουσίαση του ανανεωμένου Windows Phone Dev Center, το οποίο επίσης άλλαξε το όνομά του από το προηγούμενο App Hub.

Τα Windows 8 από τη μεριά τους έχουν το δικό τους Windows Store και η αλλαγή ονόματος για το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών για τα κινητά τηλέφωνα με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft δημιουργεί μία λογική αλληλουχία, επομένως δεν προκαλεί εντύπωση η αλλαγή ονομασίας.

, Windows Phone Store, Το Windows Phone Marketplace αλλάζει όνομα

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
altsakal

Οχι και “Android Marketplace”. ANDROID MARKET

Techfan

Άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows Phone Store

Windows και Windows Phone Stores, έφτασαν τα 500,000 apps

Τον χρόνο που μας πέρασε ο Joe Belfiore είχε κάνει την τολμηρή πρόβλεψη και είχε πει ότι “app gap” που υπάρχει μεταξύ των Windows Phone και άλλων πλατφορμών θα κλείσει μέσα στο 2014. Το 2014 φτάνει προς το τέλος του, αν και το κενό υπάρχει ακόμη, η Microsoft ανακοίνωσε τους νέους αριθμούς για να δείξει […]

Software Microsoft Windows Phone Store

Microsoft, βάζει τέλος στα ψεύτικα apps στα Windows Stores

Apple και Google έλυσαν το πρόβλημα με τις fake και παραπλανητικές εφαρμογές στα stores τους και τώρα που η δική της πλατφόρμα μεγαλώνει, ήρθε και η σειρά της Microsoft να το κάνει. Με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει επιτέλους το πρόβλημα των ψεύτικων εφαρμογών στα Windows και Windows Phone app stores.

Software Microsoft Windows Phone Store

Microsoft: πάνω από 300.000 apps στο Windows Phone Store

Η Microsoft σήμερα αποκάλυψε ότι το Windows Phone Store προσφέρει πάνω από 300.000 εφαρμογές, με εκατοντάδες νέες να εισάγονται στο store καθημερινά. Τον Δεκέμβριο του 2013, ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών ήταν 200.000 ενώ τον Απρίλιο του 2014 είχε φτάσει τις 250.000.

Software Windows Phone Store

Windows Phone store, ξεπέρασε τα 255,000 apps

Τον περασμένο Δεκέμβριο το Windows Phone store έφτασε να μετρά 200,000 εφαρμογές και παιχνίδια και τώρα σύμφωνα με αναφορές από την Αυστραλία, ξεπερνά τις 255,000 εφαρμογές. Ναι μεν ξεπέρασε τις 240.000 εφαρμογές που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το Amazon για το Android app store του, όμως σε σύγκριση με το Google Play ή το iOS […]