Τετάρτη
21/03/2012

Windows Phone Tango, Multitasking με 8 apps στο background

Σύμφωνα με το forum των XDA Developers, το τελευταίο update του λειτουργικού συστήματος των Windows Phone θα αυξάνει τις multitasking δυνατότητες των smartphones με την αύξηση των apps που δουλεύουν στο background από 5 που ήταν τώρα στις 8, λόγω της καλύτερης διαχείρισης που θα γίνεται στη μνήμη της συσκευής.

Άλλες βελτιώσεις του Windows Phone Tango θα αφορούν στον τρόπο αποστολής MMS, καλύτερη διαχείριση των επαφών SIM, διαφορετικές ειδοποιήσεις γεωγραφικού χαρακτήρα και πληροφορίες για την κατάσταση της μνήμης. Ένας μετρητής θα δειχνει πόση είναι η διαθέσιμη μνήμη, ενώ το update θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις Windows Phone συσκευές, βοηθώντας ιδιαίτερα εκείνες που δεν έχουν και τόσο εξελιγμένο hardware. H αρχή θα γίνει στην Κίνα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Windows Phone Tango, Multitasking με 8 apps στο background

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

  1. Ο/Η Γιώργος Τσ. λέει:

    Περίεργο μου φαίνεται όταν στο android μου (xperia neo v) τρέχουν πάντα περίπου 10-15 εφαρμογές χωρίς να τις ανοίξω εγώ…!

    Πάντως αυτή η κίνηση είναι καλή γιατί θα έχεις μεγάλη εξοικονόμιση ram και δεν θα χρειάζεται ισχυρά specs το κινητό για να τρέξει..Πχ ένα απλό/φθηνό κινητό με 256 mb ram θα είναι μια χαρά…

  2. Ο/Η Teo λέει:

    Αυτό με τις 8 εφαρμογές δεν ισχύει τελικά, είναι ένα tweak που έχει προσθέσει ο δημιουργός της ROM.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.