Windows XP | Τέλος εποχής

, Windows XP | Τέλος εποχήςΑπό χθες Δευτέρα 30 Ιουνίου η Microsoft σταμάτησε την διάθεση Windows XP στα καταστήματα και τους μεγάλους κατασκευαστές υπολογιστών, παρά τις αντιδράσεις ενός μεγάλου ποσοστού χρηστών που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Ωστόσο η Microsoft θα συνεχίσει την διάθεση των Windows XP σε μικρότερα καταστήματα, ενώ η πιο light έκδοση των XP που προορίζεται για υπολογιστές χαμηλού κόστους θα συνεχίσει να διατίθεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Εκστρατεία για τη σωτηρία των Windows XP μέσω της συγκέντρωσης υπογραφών πραγματοποιήθηκε στο μεταξύ στον ενημερωτικό δικτυακό τόπο InfoWorld, με πρωτοβουλία μιας ομάδας χρηστών που απαιτούσε παράταση μέχρι την εμφάνιση της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος, Windows 7.

Ένα μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού υποστηρίζει πως τα Windows Vista έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις και απαιτούν μηχανήματα με μεγάλη υπολογιστική ισχύ για να τρέξουν σωστά. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft ανακοίνωσε πως το ντεμπούτο τον Windows 7 θα πραγματοποιηθεί μέσα στο 2009.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostis

WINDOWS xp
( svista ta vista !!! )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.