Τέλος εποχής για Windows XP SP2, 2000 Professional και 2000 Server

Την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής υποστήριξης για τέσσερα προϊόντα της ανακοινώνει η Microsoft και καλεί τους χρήστες να προχωρήσουν στις απαραίτητες αναβαθμίσεις, προκειμένου να διασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία του λειτουργικού τους συστήματος. Η ανακοίνωση αυτή αφορά στα προϊόντα Windows XP Service Pack 2, Windows 2000 Server και Windows 2000 Professional, των οποίων η υποστήριξη λήγει στις 13 Ιουλίου 2010.

Οι χρήστες των λειτουργικών αυτών συστημάτων θα πρέπει μέχρι τις παραπάνω καταληκτικές ημερομηνίες να έχουν υλοποιήσει τις απαιτούμενες αναβαθμίσεις, ούτως ώστε να διασφαλίσουν ότι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την ολοκληρωμένη υποστήριξη για τα προϊόντα τους και τη σωστή ροή της λήψης ενημερώσεων, όπως προβλέπεται από την πολιτική Κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.

Οι αναβαθμίσεις στις οποίες πρέπει να προχωρήσουν οι χρήστες είναι οι εξής:
Windows XP Service Pack 2: αναβάθμιση σε Windows XP Service Pack 3 ή Windows Vista Service Pack 2 ή Windows 7
Windows Vista RTM: αναβάθμιση σε Windows Vista Service Pack 2 ή Windows 7
Windows 2000 Professional: αναβάθμιση σε Windows XP Service Pack 3 ή Windows Vista Service Pack 2 ή Windows 7
Windows 2000 Server: αναβάθμιση σε Windows Server 2008 ή Windows Server 2008 R2.

Σημειώνεται ότι τα service packs των Windows XP Service Pack 3 και Windows Vista Service Pack 2, διατίθενται δωρεάν από την ιστοσελίδα της Microsoft: www.microsoft.com/downloads

Η πολιτική Κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft καθορίζει τις συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές αναφορικά με τη διαθεσιμότητα της υποστήριξης ενός προϊόντος τη στιγμή της έκδοσης του και καθ’ όλης της διάρκεια της ζωής του. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://support.microsoft.com/lifecycle

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Software featured Windows

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα.