ΧΕ iPhone App, Αποκλειστική pre-release δοκιμή της εφαρμογής

To Techblog κάνει ένα αποκλειστικό hands-on της νέας εφαρμογής της Χρυσής Ευκαιρίας λίγο προτού να κυκλοφορήσει αυτή μέσω του App Store. Η εφαρμογή για το iPhone εμφανίζεται ως πολλά υποσχόμενη και εκμεταλλεύεται στο έπακρο την μεγάλη βάση δεδομένων της Χρυσής Ευκαιρίας και του xe.gr.

O χρήστης έχει στη διάθεσή του περισσότερες από 600.000 αγγελίες, μπορεί να δημιουργήσει λίστες με τις αγγελίες που τον ενδιαφέρουν, να δει τις φωτογραφίες της κάθε αγγελίας σε κάθετη ή οριζόντια προβολή. Η επικοινωνία με όσους ανεβάζουν τις αγγελίες τους είναι εύκολη μέσα από το τηλέφωνο, η επιστροφή στην homepage γίνεται από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεστε μέσα στην εφαρμογή, εννοείται ότι μπορείτε να μοιραστείτε την κάθε αγγελία μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, να θέσει φίλτρα αναζήτησης και να κάνει scroll στις φωτογραφίες.

Ο χρήστης μπορεί να δει ακίνητα, αυτοκίνητα, εργασία, διάφορες μικρές αγγελίες και όλα όσα μπορεί να τον ενδιαφέρον στην άνεση της οθόνης του κινητού του.

Μας άρεσε πολύ η δυνατότητα να κάνουμε αναζήτηση σε όλα όσα είναι κοντά στο γεωγραφικό σημείο στο οποίο βρισκόμαστε, στοιχείο που μπορεί να φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο σε κάποιον που κάνει αναζήτηση κατοικίας για ενοικίαση, ενώ το app σας οδηγεί στο χάρτη στο σημείο που βρίσκεται εκείνο που σας ενδιαφέρει. Η εφαρμογή είναι γρήγορη και θα αποτελέσει έναν χρήσιμο βοηθό για όλες τις ανάγκες σας.

Η εφαρμογή θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο App Store.

, ΧΕ iPhone App, Αποκλειστική pre-release δοκιμή της εφαρμογής

, ΧΕ iPhone App, Αποκλειστική pre-release δοκιμή της εφαρμογής

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΘΑΝΑΣΗΣ

Πραγματικα πολυ ωραια και χρησιμη εφαρμογη!! Θα την κατεβαζα σιγουρα στο iPhone μου, αμα ειχα ενα 😉

kostis

μα την εχω ΗΔΗ στο ipod 4G μου εδω και αρκετο καιρο!

Vasilis

Για android θα βγει ;;

Γιάννης

Απλά μπράβο τους! Έκαναν φανταστική δουλειά..

Superuser

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότερες ελληνικές εφαρμογές βγαίνουν για ios ενώ οι περισότεροι χρήστες είναι android users
Είναι πιο εύκολη η δημιουργία τους;
Έχουν μεγαλύτερο κέρδος;

tainia

ωραίο αυτό με το χάρτη!!! 🙂

Theo Potouroglou

Καλημέρα σε όλους σας

@Kostis: Μέχρι τώρα είχαμε 2 apps το xe automoto & το xe property. Αυτή η εφαρμογή ουσιαστικά καταργεί τις 2 που προανέφερα, μιας και σε μια εφαρμογή έχουμε συμπεριλάβει αναζήτηση σε ΟΛΟ το xe.gr (automoto, property, jobs, και όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες)

@Vasilis: Ναι! Σε περίπου 15 ημέρες θα ακολουθήσει και η Android εφαρμογή 🙂

@Γιάννης: Σε ευχαριστούμε

@Superuser: Δεν υπάρχει κέρδος, μιας και το app μας είναι δωρεάν. Το γιατί κάθε εταιρεία επιλέγει να βγάλει πρώτα iOs app και μετά Android, είναι απλά θέμα στρατηγικής απόφασης (που περιλαμβάνει και branding, image, κτλ…). Πάντως υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις με το iOs που δεν γίνονται τόσο στο Android, όπως π.χ το feature που έχουμε με το που κουνάς το iphone να σε πηγαίνει στην homepage του app!

@tainia: Thx είναι όντως πολύ χρήσιμο. Επίσης χρήσιμο είναι η προβολή επάνω στον χάρτη των POIs (Points of Interest), ώστε να ξέρεις αν στο σπίτι που ψάχνεις, υπάρχει δίπλα, σχολείο, νοσοκομείο, πάρκο, κτλ

vagelis da

Μόλις βγει για android,τη συζητάμε…
πάντως είναι απορίας άξιο πως δεν έχει γινει αυτή η κίνησή έχω και χρόνια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Software Apple featured iOS

Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό WWDC της Apple – Αποκαλυπτήρια για το iOS 18

Φέτος, το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple θα πραγματοποιηθεί από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Φουντώνουν οι φήμες ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει το Baidu AI στην Κίνα

H Apple είναι σε συζητήσεις με την Google προκειμένου να υιοθετήσει το Gemini AI στην επερχόμενη έκδοση iOS 18.