Yahoo Axis, Μια διαφορετική πρόταση στον πόλεμο των Browsers

H Yahoo είχε καιρό να μας απασχολήσει στο θέμα της καινοτομίας, αλλά τώρα τάραξε τα νερά στον πόλεμο των browsers, με την παρουσίαση μιας ενδιαφέρουσας εναλλακτικής μεθόδου σερφαρίσματος του Web, τον Axis Browser, τον οποίο προσφέρει για διάφορες συσκευές.

Το κύριο χαρακτηριστικό του Axis είναι η ταχύτητα και ο διαδραστικός τρόπος παρουσίασης των αποτελεσμάτων, καθώς στο πεδίο όπου συμπληρώνετε αυτό που ψάχνετε, ανοίγει μια σειρά από παράθυρα για να δείτε την προεπισκόπηση των ιστοσελίδων που σας ενδιαφέρουν. Το πρόγραμμα θυμάται ποιο είναι το tab που βλέπατε τελευταία και θα σας το παρουσιάσει στο αντίστοιχο πρόγραμμα του Axis σε άλλη συσκευή, έτσι ώστε να συνεχίσετε το ψάξιμο από εκεί που το είχατε αφήσει.

, Yahoo Axis, Μια διαφορετική πρόταση στον πόλεμο των Browsers

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
babinos

μια χαρα !!

george

ωραίο αλλά στην αναζήτηση για Ελληνικά sites έχει πρόβλημα!!!

basilhszafeiropoulos

Για το iPad δεν υπάρχει ακόμη κάτι στο appstore

GREG

Για αναζήτηση θα χρησιμοποιεί Yahoo και όχι Google

Ben

@GREG
Για την ακρίβεια, για αναζήτηση χρησιμοποιεί Bing…

babinos

brob παιδες!! το κατεβασα το έκανα install και πουθενα το προγραμμα … αφαντο σαν να μην μπηκε ποτε στο pc δουλεβει για windows 7 η μας δουλευει??

babinos

για android oχι ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business yahoo

H Yahoo βάζει τέλος στην προσπάθεια να ανταγωνιστεί Google και Meta

Η Yahoo αναμένεται να απολύσει το 20% του συνολικού προσωπικού της στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της λειτουργίας του ομίλου.

Internet Hackers yahoo

Οι hackers προτίμησαν να μιμούνται το Yahoo

Μία έρευνα που παρουσίασε η Check Point Research έδειξε ότι οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο προτιμούν να μιμούνται το Yahoo στις απόπειρές τους να εξαπατήσουν χρήστες του διαδικτύου.