Yapp, Ένα site που δημιουργεί για εσάς το app του event σας

Τέλος πια στα βαρετά events του Facebook ή τα dedicated sites για συνέδρια, γάμους και parties, αφού οι δημιουργοί μιας καινούριας εφαρμογής με την ονομασία Yapp θέλουν να τα αντικαταστήσουν όλα αυτά με apps. Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να χτίσουν μία εφαρμογή για το δικό τους event μέσα σε μερικά λεπτά επιλέγοντας το template της αρεσκείας τους.

Στη συνέχεια μπορούν να προσθέσουν βασικές πληροφορίες όπως διευθύνσεις, πρόγραμμα ή στην περίπτωση γάμων και συνεντεύξεων, βιογραφικές σελίδες. Τα apps που έχουν δημιουργηθεί επιτρέπουν στον καθένα που έχει προσκληθεί να κάνει chat ή να ανεβάσει φωτογραφίες, σχετικές με το συμβάν. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας με το event app, η εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί μπορεί να δημοσιευθεί σε κάποιο app store ή μέσω mobile web δωρεάν. Ωστόσο, σταδιακά το Yapp θα χρεώνει για την προσθήκη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών της εφαρμογής.

Γεγονός είναι πλέον το επίσημο λανσάρισμα του Yapp σε έκδοση beta στο https://www.yapp.us/.

, Yapp, Ένα site που δημιουργεί για εσάς το app του event σας

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris Grigoriadis

Καλο ακουγεται.

KonstantinosS

Πρωτότυπο μεν, αλλά έχουμε γεμίσει με υπηρεσίες για “ετοιματζίδικα” applications. Το χειρότερο είναι που κάποιοι νομίζουν ότι θα φτιάξουν μία εφαρμογή με τέτοια υπηρεσία και θα πλουτίσουν.

Αν χρησιμοποιούνται καθαρά για τους σκοπούς που φτιάχτηκαν είναι καλές υπηρεσίες. Επίσης θα πρέπει να διαβάζετε αναλυτικά τα Terms of Use, καθώς πολλές ανάλογες υπηρεσίες διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργιών των χρηστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.