yellowday, Ηλεκτρονική υπηρεσία αγορών

Η ηλεκτρονική υπηρεσία αγορών yellowday από τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς έχει προσφορές για όλους και για ό,τι ψάχνουν, στις καλύτερες τιμές, κάθε μέρα. Οι χρήστες απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία πλοήγησης είτε στο yellowday.gr από τον υπολογιστή ή το tablet τους είτε μέσα από την εφαρμογή.

yellowday για iOS
yellowday για Android

Αγοράζουν και μπορούν να εξαργυρώσουν τα ειδικά εκπτωτικά κουπόνια τους στη στιγμή μέσα από το κινητό, όπου κι αν βρίσκονται και παράλληλα μπορούν να κερδίσουν μοναδικά δώρα και εκπλήξεις! Για τις αγορές τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας, ενώ αν χρησιμοποιήσουν κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή τιμή.
Κατηγορίες προσφορών

yellowday application, yellowday, Ηλεκτρονική υπηρεσία αγορών

Στο yellowday οι χρήστες βρίσκουν προσφορές για:
• Είδη καθημερινότητας
• Διακοπές & Ταξίδια
• Διασκέδαση
• Shopping
• Ευεξία & Υγεία
• Αθλητισμό & Δραστηριότητες
• Παιδί

Επιβράβευση και Προνόμια
Οι χρήστες του yellowday επιβραβεύονται για κάθε τους αγορά με yellows και badges (“επαθλα”), που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ζήσουν αποκλειστικές εμπειρίες που εξασφαλίζει μόνο το yellowday.

yellowday application, yellowday, Ηλεκτρονική υπηρεσία αγορών

Επιπλέον, απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια:
• Εντοπίζουν προσφορές κοντά τους πάνω στον χάρτη από το κινητό.
• Λαμβάνουν προσωποποιημένη ενημέρωση για προσφορές, συμπληρώνοντας τις προτιμήσεις στο προφίλ τους.
• Συγκεντρώνουν points και συμμετέχουν σε leaderboards, εξασφαλίζοντας μοναδικά δώρα.
• Αξιολογούν τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και “κάνουν like” στις προσφορές που τους αρέσουν, για να ξεχωρίζουν οι κορυφαίοι συνεργάτες του yellowday.
• Μοιράζονται την εμπειρία yellowday με τους φίλους τους μέσω email, facebook & twitter.

Οι συνεργάτες του yellowday είναι προσεκτικά επιλεγμένοι και αποτελούνται από πολλά μεγάλα brands στο χώρο τους και αρκετά medium. Τα κριτήριά επιλογής είναι η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και η αξιοπιστία τους. Επιπλέον, για τους συνεργάτες του yellowday, έχει δημιουργηθεί ειδικό web site και εφαρμογή για κινητά ios & android, για να μπορούν να πραγματοποιούν online την εξαργύρωση των κουπονιών των πελατών τους, καθώς και τηλεφωνική υποστήριξη 24×7 για οτιδήποτε χρειαστούν.
 
Δ.Τ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dialteo

Τόση διαφήμιση και η εφαρμογή δεν δουλεύει σε Lollipop. Καμία αξιολόγηση στο play store έκαναν τον κόπο να διαβάσουν?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.