YouTube: Έρχεται ειδική έκδοση για παιδιά 23 Φεβρουαρίου

Στις 23 Φεβρουαρίου η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια ειδική έκδοση του YouTube για παιδιά, το “YouTube Kids”. Αρχικά η εφαρμογή θα είναι μόνο για Android smartphones και tablets και θα ακολουθήσουν κι άλλες πλατφόρμες. Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της ομάδας του YouTube Kids, η Google είδε 200% αύξηση στην παρακολούθηση αυτού που ονομάζουμε οικογενειακού περιεχομένου μέσα σε έναν χρόνο.

Επομένως αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία του app το οποίο θα έχει αποκλειστικά περιεχόμενο φιλικό προς τα παιδιά.

Από μια φωτογραφία που διέρρευσε βλέπουμε ότι στην πάνω πλευρά του app υπάρχουν 5 σύμβολα, η τηλεόραση επιτρέπει στα παιδιά να δουν δημοφιλή προγράμματα, το σύμβολο του ραδιοφώνου τους επιτρέπει να δουν μουσικά βίντεο, η λάμπα είναι για βίντεο με εκπαιδευτικό χαρακτήρα ενώ τα κιάλια δείχνουν τα τιο δημοφιλή βίντεο.

Στην περίπτωση που τα παιδιά θα θελήσουν να δουν υλικό που είναι κυρίως για ενήλικες, η εφαρμογή δεν θα το επιτρέψει βγάζοντας το μήνυμα “Try something else”. Τέλος, οι γονείς μπορούν να ορίσουν τον χρόνο που επιτρέπουν στα παιδιά να βρίσκονται στο YouTube Kids, όταν περάσει ο χρόνος η εφαρμογή κλείνει και δεν ανοίγει αν δεν βάλεις κωδικό.

youtube kids, YouTube: Έρχεται ειδική έκδοση για παιδιά 23 Φεβρουαρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos

Γεια σας…Αν για 12 χρονων λεγετε παιδι να ρωτησω κατι…
Μπορουμε εκει να δουμε π.χ κωνσταντινου κ ελενης το καφε τις χαρας και τετοια και τραγουδια ?
ή μονο αυτα με την πεπα το γουρουνακι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.