Magnat MC1: Ολοκληρωμένη ηχητική απόλαυση

, Magnat MC1: Ολοκληρωμένη ηχητική απόλαυσηΗ ΕΛΑΣΥΝ από το 1981 καλύπτει τις ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς σε συστήματα ήχου και εικόνας τόσο για τo αυτοκίνητο όσο και για το σπίτι. Σήμερα παρουσιάζει το ολοκληρωμένο ηχοσύστημα MC1 της Magnat. Το νέο MC1 (music center 1) της MAGNAT ήρθε να δώσει μία ποιοτική απάντηση σ’ αυτούς που αναζητούν μία ολοκληρωμένη λύση στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ηχοσυστήματος χωρίς συμβιβασμούς όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα.

Η ποιότητα του Magnat MC1 ξεκινά από την πρόσοψη (8mm αλουμινίου), το ποιοτικό πλήρες τηλεχειριστήριο και προχωράει στα ενδότερα και πιο ουσιώδη. Προενισχυτής λυχνίας, οδηγός CD και SACD της SANYO, BURRBROWN στο DAC, τοροειδής μετασχηματιστής, ραδιοφωνικός δέκτης FM/AM με 80 μνήμες, επάρκεια επίχρυσων εισόδων – εξόδων, είσοδο phono/mm και ισχύς εξόδου 2x60W/RMS στα 8 Ohm.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήχος CES 2018 Qualcomm

Qualcomm: Chipset για ασύρματα ακουστικά [CES 2018]

Ένα chipset με ενσωματωμένο Bluetooth για ασύρματα ακουστικά επέδειξε η Qualcomm στη CES 2018.

Ήχος Google Assistant LG

LG ThinQ: Το ηχείο με Google Assistant στη CES 2018

Το πρώτο της ηχείο με Google Assistant, το LG ThinQ θα παρουσιάσει επίσημα στη CES 2018 η LG.

Ήχος Bluetooth

Xelento Wireless: Αυτά είναι τα πιο ακριβά in-ear ακουστικά Bluetooth

Τα ακουστικά Xelento Wireless της Γερμανικής Beyerdynamic κοστίζουν 1.199 ευρώ και περιγράφονται από τους κατασκευαστές του ως ένα ηχητικό κόσμημα.

Ήχος

To MP3 φτάνει στο τέλος του

Τον θάνατο του MP3 προανήγγειλαν οι δημιουργοί της περιβόητης μορφής συμπίεσης μουσικών αρχείων. Το Fraunhofer Institute for Integrated Circuits, το οποίο είναι μέλος του γερμανικού σώματος έρευνας που εφηύρε την τεχνολογία, έχει τερματίσει την αδειοδότηση του προγράμματος για συγκεκριμένες πατέντες που σχετίζονται με το MP3, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την πρώτη παρουσίασή του.