Martin Logan Preface | Το πρώτο βήμα

, Martin Logan Preface | Το πρώτο βήμαΗ Martin Logan με μία κίνηση ματ ανατρέπει τα δεδομένα, παρουσιάζοντας το Preface. Τώρα η ευκαιρία για κάθε μουσικόφιλο να αποκτήσει ένα Martin Logan είναι εδώ! Εξοπλίζοντάς το με το μεγάφωνο υψηλών ATF αλλά και τρία γούφερ των 6.5’’, το ηχείο αυτό εγγυάται ιδανική απόδοση σε όλο το μουσικό φάσμα, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στον ακροατή. Με απόκριση συχνότητας 35Hz-20KHz και τη μοναδική ανάλυση του ATF, το Preface ανταπεξέρχεται και στις πιο απαιτητικές ακροάσεις Home Cinema ή μουσικής και γίνεται ο πρόλογος του καλύτερου ήχου που μπορείτε να έχετε από έναν κατασκευαστή με τη φήμη της Martin Logan.

Martin Logan Preface
Ηχείο ηλ/δυναμικού τύπου με τρία woofer χαμηλής παραμόρφωσης 6.5’’
Μεγάφωνο υψηλών συχνοτήτων τεχνολογίας. ATF
Crossover ακρίβειας Vojtko
Ισχύς 200Watt
Ευαισθησία 92dB
Απόκριση συχνότητας 35Hz-20KHz
Διαθέσιμο σε χρώμα Μαύρο ή Dark Cherry
Στιβαρή κατασκευή βάρους 20,9Kgr
Λιανική τιμή με ΦΠΑ 1.980 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήχος CES 2018 Qualcomm

Qualcomm: Chipset για ασύρματα ακουστικά [CES 2018]

Ένα chipset με ενσωματωμένο Bluetooth για ασύρματα ακουστικά επέδειξε η Qualcomm στη CES 2018.

Ήχος Google Assistant LG

LG ThinQ: Το ηχείο με Google Assistant στη CES 2018

Το πρώτο της ηχείο με Google Assistant, το LG ThinQ θα παρουσιάσει επίσημα στη CES 2018 η LG.

Ήχος Bluetooth

Xelento Wireless: Αυτά είναι τα πιο ακριβά in-ear ακουστικά Bluetooth

Τα ακουστικά Xelento Wireless της Γερμανικής Beyerdynamic κοστίζουν 1.199 ευρώ και περιγράφονται από τους κατασκευαστές του ως ένα ηχητικό κόσμημα.

Ήχος

To MP3 φτάνει στο τέλος του

Τον θάνατο του MP3 προανήγγειλαν οι δημιουργοί της περιβόητης μορφής συμπίεσης μουσικών αρχείων. Το Fraunhofer Institute for Integrated Circuits, το οποίο είναι μέλος του γερμανικού σώματος έρευνας που εφηύρε την τεχνολογία, έχει τερματίσει την αδειοδότηση του προγράμματος για συγκεκριμένες πατέντες που σχετίζονται με το MP3, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την πρώτη παρουσίασή του.