Sony NAS-E35HD | Σύστημα Hi-Fi με σκληρό δίσκο

, Sony NAS-E35HD | Σύστημα Hi-Fi με σκληρό δίσκοΤα νέα συστήματα Sony GIGA JUKE NAS-E35HD και NAS-SC55PKE, πιο ευέλικτα από ποτέ άλλοτε, σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε τη μουσική σας απλά, χωρίς να χρειάζεστε PC. Και τα δύο συστήματα διαθέτουν ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 80GB, υποστηρίζοντας αντιγραφή τραγουδιών από το ενσωματωμένο CD player στο σκληρό δίσκο με υψηλές ταχύτητες.

Επιπρόσθετα, τα νέα συστήματα διαθέτουν ραδιοφωνικό δέκτη και βάση (dock) για iPod, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε όλη την ψηφιακή σας μουσική συλλογή σε εξαιρετική ποιότητα και να την απολαμβάνετε όπου και αν βρίσκεστε, στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους.

Το σύστημα GIGA JUKE αποθηκεύει, χαρακτηρίζει και οργανώνει τη μουσική σας στον εσωτερικό του σκληρό δίσκο χρησιμοποιώντας αποκλειστικό «έξυπνο» λογισμικό. Όταν είστε έτοιμοι να μετακινηθείτε, είναι εύκολο να απελευθερώσετε τη μουσική σας: Το GIGA JUKE μπορεί να μεταφέρει τα αγαπημένα σας τραγούδια απευθείας στο WALKMAN player σας, το κινητό σας τηλέφωνο WALKMAN ή και σε άλλες φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής – χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη PC.

GIGA JUKE NAS-SC55PKE
Το NAS-SC55PKE είναι ένα πλήρες ηχοσύστημα πολλαπλών χώρων και διαθέτει δυνατότητα αποθήκευσης ως και 40.000 τραγουδιών (80GB), τα οποία μπορείτε να μεταφέρετε από CD με ταχύτητα ως και 16x. Η αντιγραφή ενός CD διαρκεί λιγότερο από 4 λεπτά. Το σύστημα μπορεί επίσης να μεταφέρει αρχεία σε φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής με ταχύτητα ως και 50x.

Χάρη στη δυνατότητα επιλογής συμβατότητας με τους τύπους αρχείων Linear PCM, MP3, Windows Media Audio και ATRAC, το σύστημα μπορεί να αποθηκεύσει μια μεγάλη μουσική συλλογή, ανεξάρτητα αν αυτή προέρχεται από CD, ραδιόφωνο, εξωτερικές πηγές όπως δίσκοι βινυλίου ή από κάποιον οικιακό υπολογιστή. Xάρη στην τεχνολογία αναγνώρισης μουσικής και τη βάση δεδομένων της Gracenote, η οποία περιέχει δεδομένα για περίπου 350.000 άλμπουμ, το σύστημα μπορεί να αναγνωρίσει και να αποδώσει αυτόματα τίτλους στα τραγούδια που μεταφέρετε σε αυτό. Η λειτουργία «αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος», όπως ονομάζεται, αναλύει ακόμα και τα τραγούδια που έχουν εγγραφεί από δίσκους βινυλίου ή από άλλες αναλογικές πηγές, και προσθέτει τις κατάλληλες ετικέτες (tags) για τον καλλιτέχνη και το τραγούδι, πραγματοποιώντας αναζήτηση στην ενσωματωμένη στη συσκευή βάση δεδομένων.

Εκτός από το να λειτουργεί ως «ψηφιακό τζουκ-μποξ», το GIGA JUKE NAS-SC55PKE μπορεί να μεταδίδει ασύρματα μουσική ως και σε πέντε μονάδες αναπαραγωγής (στη συσκευασία περιλαμβάνεται μια μονάδα αναπαραγωγής). Όπου και αν βρίσκεστε μέσα στο σπίτι σας, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην κεντρική μονάδα μέσω των ασύρματων μονάδων αναπαραγωγής, έχοντας τη δυνατότητα να ακούτε ακόμα και διαφορετικά τραγούδια σε κάθε μια από τις πέντε ζώνες. Στην περίπτωση που διοργανώνετε κάποιο πάρτι με τους φίλους σας, απλά πατήστε το κουμπί “Party Mode” ώστε κάθε μια από τις ασύρματες συσκευές αναπαραγωγής να παίζει την ίδια μουσική την ίδια στιγμή.

GIGA JUKE NAS-E35HD
Το NAS-E35HD είναι ένα αυτόνομο σύστημα, σχεδιασμένο για να κάνει προσιτή την τεχνολογία GIGA JUKE σε μια νέα γκάμα χρηστών. Εκτός από την εξαιρετικά προσιτή τιμή του, το NAS-E35HD είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Στο σκληρό του δίσκο, χωρητικότητας 80GB, μπορείτε να αποθηκεύσετε ως και 15.000 τραγούδια, αντιγράφοντάς τα από το ενσωματωμένο CD player με ταχύτητα ως και 4x – αντιγράφοντας δηλαδή ένα πλήρες CD διάρκειας μιας ώρας σε μόλις 15 λεπτά.

Η μουσική μπορεί να αποθηκευθεί με τη μορφή αρχείων MP3, ενώ στα αρχεία που μεταφέρετε στο σύστημα αποδίδονται αυτόματα τίτλοι χάρη στην προεγκατεστημένη τεχνολογία αναγνώρισης μουσικής και τη βάση δεδομένων της Gracenote, η οποία περιέχει δεδομένα για περίπου 350.000 άλμπουμ. Το σύστημα μπορεί επίσης να μεταφέρει μουσική με ταχύτητα ως και 10x σε συσκευές Walkman και MP3 players ή σε συσκευές αποθήκευσης δεδομένων USB.

Το σύστημα διαθέτει ακόμα ενσωματωμένο δέκτη FM/AM, μέσω του οποίου μπορείτε να εγγράφετε τις αγαπημένες σας ραδιοφωνικές εκπομπές, αναλογική είσοδο για εγγραφή ήχου από εξωτερικές πηγές και υποδοχή DMPORT στην οποία μπορείτε να συνδέσετε μια μεγάλη γκάμα φορητών συσκευών. Περιλαμβάνεται επίσης βάση (dock), η οποία σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το iPod σας μέσω της υποδοχής DMPORT του συστήματος.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.