Electro Wolrd | 4o κατάστημα στα Βριλήσσια

, Electro Wolrd | 4o κατάστημα στα ΒριλήσσιαΗ νέα αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ELECTRO WORLD του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου DSGi, άνοιξε το τρίτο κατά σειρά κατάστημα στην Αθήνα και τέταρτο, συνολικά, στην Ελλάδα. Το υπερσύγχρονο κατάστημα που βρίσκεται στα Βριλήσσια, Λεωφ. Πεντέλης 57, αποτελεί σημαντική
επένδυση του Ομίλου DSGi στην ελληνική αγορά. Στόχος είναι η συμβολή στην ουσιαστική τόνωση της οικονομίας της ευρύτερης περιοχής, αλλά και στην εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου καταστήματος τελέστηκαν χθες παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, της τοπικής αυτοδιοίκησης, στενών συνεργατών του Ομίλου DSGi και τοπικών φορέων επιχειρηματικότητας. Η εθιμοτυπική κοπή της κορδέλας έγινε από την βουλευτή Β’ Αθηνών κα Κατερίνα Παπακώστα, τον Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Κωνσταντίνο Ιωαννίδη και τον Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, ενώ ακολούθησε cocktail και μια ευφάνταστη περιήγηση στους χώρους του καταστήματος από ομάδα χορευτών.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου DSGi, Fernando de Vicente δήλωσε: «Η διαρκώς εντεινόμενη παρουσία της ELECTRO WORLD στην Ελλάδα αποδεικνύει τη δέσμευση μας προς την ελληνική αγορά και παράλληλα την στρατηγική σημασία που κατέχει η χώρα στην μακροπρόθεσμη στρατηγική του Ομίλου DSGi, ως αφετηρία για περαιτέρω ανάπτυξη στα Βαλκάνια, την Κύπρο και την υπόλοιπη νοτιοανατολική Ευρώπη. Κινούμαστε βάσει στρατηγικού σχεδιασμού, με βασικούς άξονες την ισχυροποίηση του Ομίλου με την ανάπτυξη νέων υποκαταστημάτων Mega και την επέκταση του δικτύου καταστημάτων franchise. Οι ρυθμοί μας είναι αναμφίβολα γοργοί, όπως άλλωστε και οι εξελίξεις στον κλάδο».

Σε μια έκταση 3.500 τετραγωνικών μέτρων, το νέο κατάστημα ELECTRO WORLD στα Βριλήσσια και το έμπειρο προσωπικό του προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και λευκών οικιακών συσκευών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nmpardakis

To μαγαζάκι αυτό είναι κοντά στο σπίτι μου και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Μεσα σε τρεις μέρες, δουλευαν μέρα νύχτα, κατάφεραν να το στήσουν και να ανοίξει κάνοντας τα εγκαίνια του.

Ευχομαι καλή αρχή στον κο. de Vicente αν και τα είπαμε και απο κοντα. 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Electroworld Kotsovolos Saturn

Καλλιστεία Τεχνολογίας, Τα κορίτσια των φυλλαδίων

Περπατώντας σήμερα στην Καλλιθέα βρήκα ένα φυλλάδιο των καταστημάτων Κωτσόβολος. Δυστυχώς δεν αφήνουν συχνά στην περιοχή μου και σήμερα ήταν ευκαιρία να δω τις προσφορές που έχει αυτή την εβδομάδα η αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Το μάτι μου έπεσε στα δυο γυμνόστηθα (παραλίγο) κορίτσια που διανθίζουν το εικαστικό του φυλλαδίου και αμέσως μου ήρθε […]

Μικρά νέα Electroworld

Εγκαίνια ElectroWorld, Οδηγίες για φτάσεις πρώτος στο LG και το PS3

Πριν ελάχιστα λεπτά επέστρεψα από το pre-openning του καταστήματος Electro World στη Λ. Συγγρού (απέναντι από το Saturn). Αύριο το πρωί είναι η πρώτη ημέρα λειτουργίας του και ήδη έχει βγει το φυλλάδιο με τις προσφορές. Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε όσους έχουν βάλει στο μάτι το laptop της LG με τα 299 και το […]

Μικρά νέα Electroworld

Electro World, Εγκαίνια με ή χωρίς γάντια του μποξ

Μόλις τώρα έπεσε στα χέρια μου το φυλλάδιο με τις προσφορές του νέου καταστήματος της Electro World στην Λ. Συγγρού 257-259 απέναντι ακριβώς από το Saturn! Από μεθαύριο Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 9:00 το πρωί και για δύο ημέρες τα Electro World σκοτώνουν κανονικά τις τιμές σε μερικά προϊόντα που βρήκα ενδιαφέροντα. Έχουμε λοιπόν και εδώ […]

Καταστήματα Electroworld Kotsovolos

GPS RYE | Βραβεύονται από το περιοδικό Computer για Όλους

Το βραβείο του καλύτερου και πληρέστερου ελληνικού χάρτη απένειμε η συντακτική ομάδα του περιοδικού Computer για Όλους στην Creative Image, εταιρεία χαρτογράφησης του οδικού δικτύου Ελλάδας, και συγκεκριμένα στη γεωγραφική της βάση NaviGreece_2008.03. Τον ελληνικό χάρτη διαθέτουν οι συσκευές πλοήγησης RYE, που πωλούνται αποκλειστικά από τα καταστήματα Κωτσόβολος και Electro World.