Η Λάρισα υποδέχεται τα Media Markt

, Η Λάρισα υποδέχεται τα Media MarktΗ είσοδος της MediaMarkt στην αγορά της Λάρισας αποτελεί σημείο σταθμό-ορόσημο στο επιχειρηματικό πλάνο ανάπτυξής της στην Ελλάδα. Το νέο υπερκατάστημα συνολικής επιφάνειας 4.500τ.μ, βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza στο 4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Αθηνών και ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, στις 8 το πρωί.

Με την προσθήκη του νέου καταστήματος, συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης του δικτύου της Media Markt στην Ελλάδα, το οποίο περιλαμβάνει πέντε επιπλέον καταστήματα, τέσσερα εκ των οποίων στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Patric Vogel, Διευθύνων Σύμβουλος και CEO της Media Saturn Ελλάς με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Media Markt στη Λάρισα δήλωσε: «Η συμπλήρωση δύο χρόνων επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά δεν μπορεί παρά να μας δημιουργεί ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα πορεία μας και να μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Η δραστηριοποίησή μας στην αγορά της Λάρισας αποτελεί για μας μια ιδιαίτερα σημαντική πρόκληση, είμαστε όμως απόλυτα πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, αξίες που μας καθιέρωσαν ως τη Νο 1 σε πωλήσεις αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη».

Με την προσθήκη και του έκτου καταστήματος, το προσωπικό που απασχολεί πλέον η Media Markt στην Ελλάδα ξεπερνάει τα 700 άτομα. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Vogel πρόσθεσε: «Στη Media Markt είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας στους όποιους άλλωστε βασίζεται, σε μεγάλο βαθμό, η επιτυχημένη πορεία μας στην ελληνική αγορά».

Η Media Markt ιδρύθηκε το 1979 από τέσσερις επιχειρηματίες, που άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα στο Μόναχο της Γερμανίας. Για πρώτη φορά όλα τα ηλεκτρονικά αγαθά, από πλυντήρια ρούχων έως τηλεοράσεις και δίσκους, πωλούνταν σε ένα κατάστημα. Όλα τα προϊόντα ήταν επώνυμα και παρουσιάζονταν σε μεγάλη ποικιλία. Ήδη από τότε εισήχθη η “εγγύηση κατώτατης τιμής”.

Η πλειοψηφία των μετοχών της Media Markt ανήκει στη METRO Group, μια εταιρία εισηγμένη στο Γερμανικό Χρηματιστήριο. Με κύκλο εργασιών 15,1 δισεκατομμύρια ευρώ και περισσότερους από 45.000 εργαζόμενους στο τέλος του 2006, ο όμιλος Media-Saturn είναι Νο 1 σε πωλήσεις στην Ευρώπη, στο χώρο του λιανικού εμπορίου ηλεκτρικών ειδών. Η επιτυχία των δυο μεγάλων εταιρειών Media Markt και Saturn, βασίζεται στον συνδυασμό: επιλογή προϊόντων σε χαμηλές τιμές, κατάλληλο προσωπικό, μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση, ιδιαίτερη διαφημιστική παρουσία και αποκεντρωμένη οργανωτική δομή. Ο εκάστοτε διευθυντής καταστήματος είναι υπεύθυνος για την επιλογή των προϊόντων στο κατάστημα του, καθώς και για την τιμολογιακή πολιτική αυτών, το προσωπικό και τις ενέργειες Marketing. Ο όμιλος διαθέτει περίπου 700 καταστήματα σε 15 χώρες της Ευρώπης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet MediaMarkt

MediaMarkt: Personal Video Shopping για 1η φορά στην Ελλάδα

Για 1η φορά στην Ελλάδα, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας σαν να είστε σε φυσικό κατάστημα από όπου κι αν βρίσκεστε.

Business MediaMarkt

Τα MediaMarkt βαθμολογούνται με 0 στο skroutz

Ένα περίεργο “ρεκόρ” κατέκτησαν τα καταστήματα MediaMarkt, καθώς στην ιστοσελίδα skroutz βαθμολογούνται με… 0 αστέρια.

Tablets Black Friday 2017 iPad Pro MediaMarkt

Black Friday 2017: iPad Pro 9.7 256GB WiFi τιμή 599 ευρώ

Το iPad Pro 9.7″ WiFi με χωρητικότητα 256GB και τιμή 599 ευρώ προσφέρουν σε Black Friday τα MediaMarkt. Πρόκειται συγκεκριμένα για το μοντέλο σε χρώμα Space Grey με την συγκεκριμένη τιμή να παίζει 130 ευρώ κάτω από την χαμηλότερη που μπορείτε να το βρείτε αλλού.

Smartphones iPhone 4 MediaMarkt Smartphones

iPhone 4 8GB στα MediaMarkt με τιμή 299 ευρώ

Ανακοινώθηκε στις 7 Ιουνίου του 2010 και κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου του ίδιου χρόνου, σήμερα 3 χρόνια μετά και η πιο φτηνή τιμή που μπορείς να βρεις το iPhone 4 8GB για να το αποκτήσεις είναι 299 ευρώ και μόνο για το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στα MediaMarkt. Ποιο άλλο smartphone κοστίζει λίγο κάτω από τα […]