Dreamtab, 8ιντσο tablet για παιδιά από τις DreamWorks και Fuhu

Το κινηματογραφικό στούντιο DreamWorks σε συνεργασία με την Fuhu (τους δημιουργούς της σειράς Nabi) ανακοίνωσε ένα νέο tablet για παιδιά που τρέχει “Android” (αδιευκρίνηστη η έκδοση του) και διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 8 ιντσών. Η τιμή του Dreamtab δεν θα ξεπερνάει σύμφωνα με πληροφορίες τα 300 δολάρια. Ένα από τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ξεχωριστό είναι ότι φέρει την ίδια τεχνολογία stylus που χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες της DreamWorks στις ταινίες.

Το tablet θα παρέχει εφαρμογές με μαθήματα ζωγραφικής από τους animators της DreamWorks, ενώ διάφορες εφαρμογές θα παρέχουν πρωτότυπο περιεχόμενο που θα ανανεώνεται αυτόματα και συχνά.

Το Dreamtab αναμένεται να κυκλοφορήσει την ερχόμενη Άνοιξη ενώ λέγεται πως ετοιμάζεται και μία έκδοση με 12 ιντσών οθόνη που θα κυκλοφορήσει αργότερα.

Dreamtab, Dreamtab, 8ιντσο tablet για παιδιά από τις DreamWorks και FuhuDreamtab, Dreamtab, 8ιντσο tablet για παιδιά από τις DreamWorks και Fuhu

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Γραφιστες ενωθειτε! Ερχετε κατι καλο!:Ρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2014 MWC 2014 Sony

Sony SmartBand, διαθέσιμο τον Μάρτιο

Το νέο SmartBand της Sony, για το οποίο είχαμε ενημερωθεί στο παρελθόν, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Mάρτιο. Το νέο wearable της εταιρίας, το οποίο συνδεέται μέσω Bluetooth ή NFC με την συσκευή σας, παρακολουθεί τις αθλητικές σας δραστηριότητες, την κοινωνική σας αλληλεπίδραση και πολλά ακόμα. Επίσης, προσαρμόζεται σε λουράκια σιλικόνης διαφορετικών χρωμάτων και σαν […]

Business CES 2014

CES 2014: Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο Las Vegas

Η ετήσια έκθεση τεχνολογίας CES 2014 μπορεί να είναι πια παρελθόν η παρακαταθήκη όμως που μας άφησε σε τεχνολογικά καλούδια… ατελείωτη. Για τέσσερις ολόκληρες ημέρες (7-10 Ιανουαρίου) η ομάδα του Techblog σας κράτησε ενήμερους με όλες τις ανακοινώσεις σαν να ήσασταν εκεί και σε αυτό εδώ το άρθρο συγκεντρώσαμε τα άπαντα από τη CES.

Gear CES 2014 SmartWatches

Wearable Devices, Όσα είδαμε σχετικά με το νέο τεχνολογικό “trend” στην έκθεση CES 2014

H φετινή έκθεση CES (Consumer Electronics Show) που μόλις έκλεισε τις πύλες της αφορούσε κυρίως την “wearable” τεχνολογία. Οι εταιρίες παρουσίασαν κυρίως smart watches και smart wristbands, με διάφορες λειτουργίες και ποικιλία στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Computers CES 2014 ZOTAC

Zotac ZBOX 01520, Ένα PC σκέτη… σφαίρα

Η εταιρεία Zotac στην έκθεση CES 2014 έδειξε ένα mini PC που έχει αναμφισβήτητα ξεχωριστή εμφάνιση, αφού έχει το σχήμα μίας σφαίρας. To Zotac ZBOX 01520 βασίζεται σε επεξεργαστή Intel Core i3-4010U με συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz και μπορεί να εξοπλιστεί με αρθρώματα μνήμης SO-DIMM έως 16GB.