Acer Aspire P3, Με Windows 8 και οθόνη 11.6″

H Acer ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο Windows 8 tablet που θα αντικαταστήσει το W700 (TechblogTV) και θα ενσωματώνει οθόνη 11.6 ιντσών 1600×900 pixels και επεξεργαστή Intel Core i5 (Ivy Bridge). Το διαφορετικό έγκειται στην εξωτερική εμφάνιση του tablet και το κάλυμμα με το πληκτρολόγιο που παραπέμπει στο Microsoft Surface.

Acer Aspire P3, Acer Aspire P3, Με Windows 8 και οθόνη 11.6″

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex

Ηδη το μοντελο αυτο αλλα με full hd οθονη(1920χ1080) κυκλοφορει σε amazon de/uk εδω και πολυ καιρο με το πληκτρολογιο αλα Surface.
δεν βρησκω το λογο να παρει καποιος αυτο με την 1600χ900 αναλυση.

alex

Εδω
https://www.amazon.de/Acer-Iconia-W700-53334G12as-Tablet-PC-silber/dp/B00AWMRRP2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365575068&sr=8-1&keywords=acer+w700
Στην αρχη οταν κυκλοφορησε το μοντελο αυτο ηταν με το stand που το ακουμπουσες πανω το tablet και ειχε 3 usb 3.0 θυρες,και ξεχωριστο bt keyboard και τωρα το αλλαξε με το αλα Surface παραλλαγη του μοντελου.

alex

Τεσπα κατ εμε δεν εχει νοημα στην αλλαγη του ονοματος εφοσον η ιδια παραλλαγη κυκλοφορει με την αρχικη ονομασια W700 εδω και καιρο και μαλιστα οταν απεχουμε ενα διμηνο ακριβως απο την ανακοινωση της νεας γενιας επεξεργαστων της Intel τους Haswell.

opelastra99999

Υπάρχει και το Sony Vaio Duo Hybrid PC

makis88

Πολύ δύναμη η σειρά core της intel αλλά ρουφάει τη μπαταρία. Τι να το κάνεις το tablet να κρατάει 3ώρες!
Εμένα μ’αρέσει το vivo tab smart πάντως και νομίζω οτι η asus έχει φτιάξει μια ποιοτική λεπτή κατασκευή και σε καλύτερη τιμή απο τους ανταγωνιστές της… Με το κλασικό πρόβλημα της διαθεσιμότητας και της αργοπορίας που τη χαρακτηρίζει δυστυχώς.

Θεόδωρος

πολύ καλό tablet μπράβο!!

alex

@makis88.
Φιλε μου το συγκεκριμενο tablet της Asus το Vivo Smart κυκλοφορει κανονικα εδω και ενα διμηνο στο γερμανικο αμαζον στα 430 ευρω περιπου και οντως ειναι value for money windows 8 tablet.
Και στο αγγλικο αμαζον επισης απλως πιο ακριβο.
Και τα αλλα με εξαιρεση το Transformer Book κυκλοφορει ολη η γκαμα των windows 8 tablet η’ ultrabook της Asus εδω και ενα διμηνο εξισου.

dkef

@makis88 Η μπαταρια στο w700 κρατάει πάνω από 6 ώρες.. Και με κλειστά wi fi και bluetooth μπορεί να φτάσει και τις 8… Το ξέρω γιατί σου γράφω από ένα τέτειο…

makis88

@dkef το w700 με i3 ή i5? Σε reviews του surface pro πάντως που είναι το δημοφιλέστερο windows8 tablet και φοράει i5 πάντα στα – συγκαταλέγουν την αυτονομία που είναι γύρω στο 4ωρο. Έχω το ipad mini που κρατάει 10-12 ώρες χρήσης με wifi ανοιχτό και πάλι ξενερώνω όταν αδειάζει η μπαταρία και το βάζω για φόρτιση.
Απλά πιστεύω οτι έχει μεγαλύτερο νόημα να βγάζουν tablets με atom παρά με i5 για τον λόγο της αυτονομίας. Αν θες πολύ δύναμη πας σε laptop ή desktop γιατί έτσι και αλλιώς αν βάλεις το tablet να κάνει απαιτητικές διεργασίες θα γονατίσει η αυτονομία του και δεν έχει φτιαχτεί για να χρησιμοποιείται σαν βασικό επαγγελματικό μηχάνημα!
@alex και το Asus Vivobook S200 είναι καλό value σε ultrabook με touch με 468! Μπορεί να συμφέρει και απο το να πάρεις το vivotab smart + τα αξεσουάρ του (με χαλάει που το πληκτρολόγιο του είναι bluetooth και δεν κουμπώνει)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.