Acer Iconia A3, Το 10ιντσο tablet στην IFA

Το νέο Android tablet της Acer, το οποίο θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση IFA θα τρέχει Android 4.2 και θα είναι εξοπλισμένο με έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex A7 στο 1,2 GHz. Η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 10 ιντσών με ανάλυση 1280×800 pixel, ενώ θα συνδυάζεται και με ηχεία με Dolby Digital Plus για να προσφέρει ικανοποιητικό ήχο.

Στο θέμα της συνδεσιμότητας θα έχει micro HDMI port και microSD, ενώ θα υπάρχει και μία κάμερα 5 Megapixel. Το μοντέλο με Wi-Fi θα έρθει σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική αρχής γενομένης από τον Οκτώβρη, ενώ αργότερα θα έρθει και έκδοση 3G. Η πρώτη έκδοση θα πωλείται έναντι 249 ευρώ και η έκδοση 3G θα κοστίζει 299 ευρώ.

Acer Iconia A3, Acer Iconia A3, Το 10ιντσο tablet στην IFA

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Συμεών

Σίγα την καινοτομία ίδιο το Α510 με μικρότερη συνχότητα στον Επεξεργαστή. Μετονομασία έκαναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Business IFA

Δεν θα γίνει φέτος η έκθεση IFA 2021 στο Βερολίνο

Η δύσκολη απόφαση της ακύρωσης της φετινής έκθεσης IFA στο Βερολίνο είναι πλέον οριστική, λόγω της πανδημίας.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Business featured IFA IFA 2020

IFA 2020: Η μεγάλη έκθεση τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί για 800 τυχερούς, το Techblog θα είναι εκεί!

Κανονικά θα γίνει η IFA 2020 ωστόσο στον χώρο θα έχουν πρόσβαση μόνο 1.000 άτομα τα οποία θα λάβουν μία ειδική πρόσκληση από την διοργάνωση.