Acer Iconia A500 Tablet, Το φέρνουν τα Multirama με τιμή 499 ευρώ

Τα καταστήματα Multirama ποτέ δεν τα “χόνεψα” μου βγάζουν κάτι το απρόσιτο, το “πλαστικοποιημένο” παρ’ όλα αυτά πρέπει να παραδεχθώ ότι στις gadgetιές είναι και πρώτα! Πειραματίζονται και φέρνουν διάφορες συσκευές τεχνολογίες και αυτό με ενθουσιάζει! Πρόσφατα με τη βοήθεια ενός φίλου, ανακάλυψα ότι έχει στη λίστα με τα “κατόπιν παραγγελίας” το tablet Acer Iconia A500.

Με 499 ευρώ τα Multirama θα φέρουν το Acer Iconia A500 με οθόνη 10.1 ιντσών 1280×800 pixels, επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2, μνήμη RAM 1GB, λειτουργικό σύστημα Android 3.0 Honeycomb, δύο κάμερες 5 Megapixel (HD) και 2 Megapixels (βίντεοκλήσεις), έξοδο HDMI, Wi-Fi, Bluetooth, mini USB, USB, 3G(?) και κάρτα μνήμης micro SD 16GB. Πόσο είπες ότι κοστίζει το πιο οικονομικό iPad 2;

, Acer Iconia A500 Tablet, Το φέρνουν τα Multirama με τιμή 499 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
axel

αν και θα ήθελα ένα hands on έτσι για το τυπικό της υπόθεσης, αν το postαρες πριν 7 μέρες, θα το θεωρούσα πρωταπριλιάτικο

Στέφανος Κουντ.

Μπράβο τους!!!! Αντε να φέρνει και κανείς εναλλακτικά προϊόντα… που μπορούμε να τα αγοράσουμε μόνο απο το Εξωτερικό 🙁
Να περιμένουμε κανένα HandOn Review?

Evangelia Tr

Καλημέρα!
Θέλω εδώ και καιρό να πάρω ένα σωστό και καλό tablet και τελευταία στιγμή το αναβάλλω, για καλή μου τύχη τελικά!
Το Acer αυτό μου φαίνεται πάρα πολύ καλό, έχει όλα όσα χρειάζομαι! Λόγω του ότι παίζω αρκετά παιχνίδια με flash,όμως, θα ήθελα να υποστηρίζεται από το Tablet που θα αγοράσω. Πόσο αποδοτικό, λοιπόν, είναι το flash στο Honeycomb? Αναμένω απάντησή σας για να τρέξω 🙂

Εγώ πάντως δεν θα ξεχάσω όταν σπούδαζα στην Καλαμάτα και η συγκεκριμένη αλυσίδα έφερε πρώτη ένα eee της asus και έβλεπες τιμή στο σταντ 1200.00€ μηλαμε είχαν πεθάνει στα γέλια. . . φαίνεται έχουν βάλει μυαλό μετά από χρόνια

Marios Basileiou

Θα συμφωνησω μαζι σου Κωστα και αν μπορουσα θα ελεγα περισσοτερα για το εν λογω καταστημα αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας!!!
Τουλαχιστον αρχισαν να φερνουν επιτελους καμια ταμπλετα !!!Και με το καλο μετα το Πασχα να φερουν ολοι στην Ελλαδα ολες τις ταμπλετες:P

Panagiotis G.

Αν και θα ήθελα ένα tablet με Honeycomb αυτό της Acer δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά.

crist35

Έχει 3G τελικά δεν μπορώ να καταλάβω. Σε άλλα λεει εχει και σε άλλα οχι

Solon

Αν έχει και 3g με 500 € (τι 499 και p@p@RI£$) τότε είναι εξαιραιτική η τιμή του.
Ωστόσο επειδή είναι ACER θα ήθελα να μάθω τι βάρος έχει και πόσο φωτεινή είναι η οθόνη του.

Solon

O.k. Μόλις το τσέκαρα. Στην περιγραφή του προϊόντος αναφέρει πως δεν έχει WWAN δηαλδή 3g ούτε GPS. Από την άλλη λέει ότι έχει 32Gb Rom (!) μάλλον SD memory θέλει να πει και βάρος μόλις 700 γρ! Έχει αρχίσει να μου αρέσει.

Nasos K

Θα εχουμε hands-on;

Δημήτρης

Όταν λέει κατόπιν παραγγελίες τι εννοεί ? Σε τι βάθος ορίζοντα μιλάμε ? Γιατί αν μιλάμε για 10-20 μέρες είναι καλά … Αν μιλάμε για καλό Καλοκαίρι – Σεπτέμβριο … μέχρι τότε ελπίζω να έχω βρει IPAD 2 …

Giorgos

το tegra zone ειναι καλυτερο απο το tegra 2

Paris

το tegra zone είναι απλά ένα πρόγραμμα
https://market.android.com/details?id=com.nvidia.tegrazone

vasilis.

εγω παντως τα λατρευω τα multirama.
εχει κατι τρελες ιντερνετικες προσφορες που στο πλαισιο ας πουμε δεν εχω δει ποτε.
καλα πλαισιο,δεν υπαρχει,υπερκοστολογημενες ολες οι γκατζετιες και τα xbox παιχνιδια.

Ben

@Evangelia Tr
Δεν θα έχει υποστήριξη out of the box για flash. Θα το υποστηρίζει κανονικά, αλλά πρέπει πρώτα η Adobe να βγάλει επίσημα τον Flash Player 10.2 για το Honeycomb.

Σήμερα ξεκίνησαν τα preorders στο US με τιμή $449.99, όπερ σημαίνει ότι η τιμή του Multirama είναι αρκετά τσιμπημένη, αν συμπεριλάβεις και την ισοτιμία $/€.
Περιμένετε να το φέρει και κανένας άλλος…

Ben

*RUMOR*: Ετοιμαστείτε για LG Nexus 3 με Tegra 3 κατά τα Χριστούγεννα…

Paris

*RUMOR*: lg ή motorola, αλλά μάλλον lg λόγο και του nexus pad.

alex

Πολύ ακριβό ας σκεφτείς πως στις usa κοστίζει μόλις 300 ευρώ (450usd στα bestbuy),θα περιμένουμε και τις τιμές τις Asus αν και η λογική λέει πως οι τιμές θα πέσουν μετά το καλοκαίρι όταν και η αγορά γεμίσει με tablets..

zak91

Παιδιά έχω μια απορία.Τα tablets που είναι wi-fi only, με εξωτερικό 3g modem δε θα μπορούν να συνδεθούν στο ίντερνετ; Πιστεύω θα είναι πιο οικονομικό να πάρει κάποιος έκδοση wi-fi only και να πάρει κι ένα εξωτερικό modem,αν δεν έχει πρόβλημα να κουβαλάει ένα στικάκι μαζί του.

Λουφάκης Ιωάννης

Σημερα πηγα και το ειδα στο Multirama. Η τιμη 499 Ευρω . Αρκετα καλη κατασκευη θα ελεγα πιο εμπιστοσυνης απο τι iPad2. Η οθονη παρα πολυ καλη. Δεν ρωτησα εαν εχει 3g. Eκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εχει για αλλαγη display και πληκτρολογιο ενα σωρο γλωσσες μεταξυ των οποιων Τουρκικα και Αλβανικα αλλα οχι Ελληνικα. Μου ειπαν οτι η αντιπρωσοπεια εδω εχει φτιαξει Ελληνικη υποστηριξη για το πληκτρολογειο

tom

Katarxas sorry gia ta greeklish alla grafw apo ypologisth me linux

Loipon exw mia aporia…TI KALYTERO EXOUN TA MOTOROLA XOOM KAI TO SAMSUNG 10.1(an eksereseis tin 8mp kamera tou deuterou) ?? enw to Acer Iconia kai tin idia analisi exei kai pio elafri einai( apo to Motorola Zoom) kai kaliteris piotitas ( apo to 10ari tablet tis Samsung) alla pera apo auta exei kai thura USB ….Ti diladi epeidi einai motorola kai samsung preepi na to xrewnoun 100 me 300 euro parapano?? min trelathoume ki olas aloste kai h Acer mas exei apodiksi poso aksiopisti einai :))

Νίκος

Κρίμα γιατί την προηγούμενη βδομάδα ήμουν Αμερική και δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα.. με 315 ευρώ θα τσίμπαγα κανά δυο… 🙁

Nikos

ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ 7ΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΩΤΙΜΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ android 3.1 Τ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ??

Δημήτρης Αντωνόγλου

To έχω εδώ και ένα μήνα. Tο αγόρασα κυρίως για web browsing, ανάγνωση pdf και comics σε μορφή cbr. Οι εντυπώσεις μου είναι παραπάνω από θετικές.

+
+Γρήγορο και responsive
+Οθόνη με καλύ φωτεινότητα και γωνία θέασης
+Άψογη εμπειρία WEB με Flash και τον Dolphin HD
+32gb Χωρητικότητα
+USB Port
+HDMI out Port
+Υποδοχή κάρτας SD (+32 gb)
+2MP front, 5MP back camera
+GPS


-Βάρος (περίπου 100 γραμμάρια βαρύτερο από ipad2)
-Οθόνη με αρκετό Glare και ορατό grid σε κάποιες περιπτώσεις (μαύρα πλάνα)
-Ορισμένες εφαρμογές δεν κάνουν scale στη μεγάλη οθόνη (σχεδιασμένες για κινητά)
-Δεν έχει GPRS

kostas

Γεία σας, να σε ρωτησω Δημήτρη(Αντωνόγλου), στα θετικά γράφεις GPS εγώ το κοίταξα και δεν έχει GPS. Και ακόμα θα ήθελα να μου πεεί κάπιος αν μπορω να του συνδέσω εξωτερικό GPS.

GtcTurbo

Καλησπερα, υπαρχει usb adapter wifi για το A500 ?

GtcTurbo

Μπορω να πω οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος με το wifi για αυτο ρωταω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.