Acer Iconia Tab A510, Ετοιμάζει τετραπύρηνο Tegra 3 Android tablet

Πάμε όλοι Tegra 3. Αυτό θα είναι το σύνθημα στα Android tablets μέσα στο 2012. Lenovo (με Γιάννη Πάριο) και HTC λέγεται ότι έχουν το πρώτο τους τετραπύρηνο tablet στα σκαριά, η ASUS το παρουσίασε ήδη και είναι το Transformer Prime, έξω από το χωρό δεν πρόκειται να μείνει η Acer και ετοιμάζει το Iconia Tab Α510.

Το Acer Iconia Tab A510 Wi-Fi only (και το A511 Wi-Fi και 3G) αναμένεται να ανακοινωθεί στην ετήσια έκθεση CES 2012 στο Λας Βέγκας και θα έρχονται με οθόνη αφής 10.1 ιντσών 1280×800 pixels και φυσικά με τον τετραπύρηνο (πενταπύρηνο συγκεκριμένα) επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3. Λογικά πάντα αναμένεται να τρέχει την έκδοση Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

, Acer Iconia Tab A510, Ετοιμάζει τετραπύρηνο Tegra 3 Android tablet

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostis

Βλεπω πολυ μεγαλη στηριξη στην Nvidia

Αντώνης M.

Δυνατό tablet κι αυτό, αλλα αν θέλει να νικήσει, θα πρέπει να βγει με ίδια (το λιγότερο) χαρακτηριστικά όπως το Lenovo – Πάριος edition.

tom not

Να μας πληροφορησει καποιος πιο ειδικος σε αυτα τα θεματα και εμας τους ασχετους. Οι εταιριες θα αρχισουν να χρησιμουποιουν πενταπυρηνους επεξεργαστες για λογους εντυπωσιασμου ή πράγματι μας χρειαζεται τετοια δυναμη? Μου φαινεται λιγο υπερβολικο σε φορητη συσκευη να εχουμε επεξεργαστικη ισχυ μεγαλυτερη και απο κανονικο υπολογιστη.

bec

οι τετραπυρινοι θα υποδεχθούν τους παπύρινους με λιγότερη κατανάλωση λόγω μικρότερού μεγέθους(28 νανομετρα) και καλύτερης διαχείρισης ενεργείας.Θα έχουν πλήρη next gen γραφικά και οι αγορά σοβαρού λογισμικού θα ακολουθήσει την αρχιτεκτονική τους,ναι καλό είναι,ειδικα στα tablets με τις μεγάλες μπαταρίες. Έχω την αίσθηση οτι οι μπαταρίες δεν εξελίσσονται λόγω άλλων βιομηχανιών όπως του πετρελαίου γκουχ γκουχ…

Solon

Μεγάλε τι εννοείς όταν λες παπύρινους; 🙂 LOOOL!!!
Τεσπα ελπίζω η ACER να προσέξει αυτή τη φορά το θέμα το βάρους. Η δεύτερη γενιά Android tablets πρέπει να ζυγίζει κάτω από 600 γρ.

bec

οχταπυρινους, αυτόματη διόρθωση

Stam

Ειμαι περιεργος να δω με την αυτονομια της μπαταριας τι θα γινεται , με τετοια τερατα επεξεργαστες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.