Acer Iconia Tab A100, Αβέβαιο το μέλλον του

Πριν λίγες μέρες εδώ στο Techblog είχαμε τις πρώτες φωτογραφίες του Acer Iconia Tab A500, το 10αρι tablet που πληροφορηθήκαμε πρόσφατα ότι θα πάρει την έκδοση Android 3.1 κάπου εκεί μέσα στον Ιούνιο. Σε αρκετούς άρεσε και το αγόρασαν ήδη, καθώς είναι από τα λίγα Android tablet με την εκδοση 3.0 που έφτασε στην χώρα μας και σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

, Acer Iconia Tab A100, Αβέβαιο το μέλλον του

Χθες πληροφορηθήκαμε από την Acer ότι ο μικρός αδελφός του, το Acer Iconia Tab A100 με την 7αρα οθόνη θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με την Acer θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του χρόνου, δηλαδή από Σεπτέμβρη και μετά. Δεν ανακοίωνσαν το λόγο τον οποίο τους ώθησε σε αυτή την απόφαση αλλά λογικά θέλουν πρώτα να δουν πως θα πάει ο μεγάλος αδερφός πρωτού κυκλοφορήσουν και δεύτερο tablet.

Πιστεύετε ότι αξίζει να αγοράσει κάποιος 7άρι tablet με Android Honeycomb;

Acer Iconia Tab A100
Λειτουργικό σύστημα: Android 3.0 Honeycomb
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2, 1GHz Dual-core
Μνήμη RAM: 512 MB
Οθόνη: 7.0 ιντσών, αφής, 600 x 1024 pixels, LCD, 16M χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, auto focus, LED flash
Δεύτερη κάμερα: 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 2.1, HDMI, micro USB, Dolby Mobile
Μπαταρία: 1530 mAh
Διαστάσεις: 195 x 117 x 13.1 χλστ.
Βάρος: 470 γρ.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosVolos

Mου αρεσει πολυ αυτο το ταμπλετ,κριμα!

Giannis

πιστεύω ότι για honeycomb είναι καλύτερη η 10άρα οθόνη.Πιο πολύ με χαλάει η μπαταρία,ειναι πολύ λίγα mah

Γιώργος Στείρος

Όχι δεν θα έπερνα 7αρι.

Ιωάννης Π.

Κρίμα γιατί 7άρι tablet θα ήταν το μόνο που θα έπαιρνα. και δεν υπαρχουν πολλά με Tegra 2

DarkPain

@Giannis
Χωρίς να είμαι σίγουρος καθώς η ετερεια δεν παρουσίασε τα επίσημα χαρακτηριστικά του στην σελίδα της,αν κρίνουμε βάση των άλλων tablet αλλά και από το “μεγάλο αδερφάκι” του που έχει ζευγάρι,δηλαδή 2Χ3260mAh μπαταρίες τότε και αυτό πρέπει να έχει 2Χ1530 mAh. Εντάξει κατά την γνώμη μου και αυτό είναι λίγο αν αναλογιστούμε ότι ο μεγάλος αδελφός του κρατάει το πολύ 7 ώρες με την διπλάσια+ μπαταριά ,όποτε λογικά αυτό πρέπει να κρατάει γύρω στις 4-5 ώρες το πολύ κατά την γνώμη μου……

Terry-Athens

Από εμφάνιση είναι αλλού αλλά και η οθόνη του δεν με χαλάει καθόλου!

Solon

Δεν θα έπερνα ποτέ 7άρι tablet. Πιστεύω πως είναι λάθος μέγεθος.

giannis

Καταρχάς δεν θα έπαιρνα τάμπλετ(εμένα και πιστεύω στους περισσότερους δεν χρειάζεται) αλλά αν έπαιρνα ναί θα έπαιρνα 7άρι και αν ήταν με honeycomb ακόμα καλύτερα

Γιώργος

να ρωτήσω κάτι τ είναι το 3g γιατί δεν έχω καταλάβει ????

DarkPain

@Γιώργος
Το 3G είναι τα αρχικά των λέξεων 3rd Generation και αποτελεί ένα γενικό όρο ο οποίος αναφέρεται στην τρίτη γενιά τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας. Ως γενιά χαρακτηρίζεται το σύνολο των ασύρματων τεχνολογιών που επιτρέπουν τη μετάδοση φωνής ή και δεδομένων στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Μεταξύ των τεχνολογιών αυτών είναι οι WCDMA, CDMA2000, UMTS και EDGE. Το WCDMA ή Wideband Code Multiple Division Access, έχει ήδη επιλεχθεί ως το “σύστημα” τρίτης γενιάς, που θα χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη, Ιαπωνία και στις ΗΠΑ.

Ένα λάθος που κάνουν αρκετοί και το ακούω πολύ συχνά είναι να μπερδεύουν το 3G με τις βίντεο-κλήσεις και να λένε εμένα το κινητό μου είναι 3G(επειδή έχει βίντεο-κλήσεις).
Ακόμη να σε πληροφορήσω ότι στην Αμερική έχουν και 4G το οποίο μπορεί να πιάσει ταχύτητες μέχρι 100 Mbit/sec έναντι των 3.84 Mbit/sec που πιάνει το 3G.
Και κάτι τελευταίο εντελώς πληροφοριακό,τα περισσότερα κινητά σου δίνουν την επιλογή να διαλέξεις εσύ ποια γενιά θέλεις να χρησιμοποιήσεις μεταξύ 2G-3G.

Περισσότερα μπορείς να δεις εδώ https://www.myphone.gr/library/article-37.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Gear Acer CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Acer Predator CG552X, X32, X38: Νέα 4K OLED και mini LED gaming monitors [CES 2020]

Την έκθεση CES 2020 επέλεξε η Acer για να παρουσιάσει τα νέα gaming monitors Predator. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το 55 ιντσών Acer Predator CG552X.