Acer Iconia W700, Έχουμε την πρώτη επίσημη τιμή από Windows 8 tablet

Τόσες εβδομάδες αναρωτιόμασταν για το ποια θα είναι η τιμή που θα κυμανθούν τα αναμενόμενα Windows 8 tablets. Σήμερα παίρνουμε επίσημα μια πρώτη γέυση αν και όχι τόσο ενδεικτική μιας και το Acer Iconia W700 (TechblogTV) με την οθόνη 11.6 ιντσών και τη βάση στήριξης στη συσκευασία δεν θα λέγαμε ότι είναι ένα καθημερινό tablet.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Acer το Iconia W700 με το παρακάτω configuration θα κοστίζει 799.99 δολάρια Αμερικής και θα κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία που θα λανσαριστούν και τα ίδια τα Windows 8 (26 Οκτωβρίου):

Acer Iconia W700
• Οθόνη αφής 11.6 ίντσες
Intel Core i3 Ivy Bridge 1.8GHz
• 4GB RAM
• 64GB SSD
• 5 Megapixel κάμερα
• 1 Megapixel μπροστινή κάμερα
• USB 3.0
• micro HDMI

Το ίδιο μοντέλο με επεξεργαστή Intel Core i5 θα κοστίζει 999.99 δολάρια Αμερικής.
Πως τα βλέπετε τα πράγματα;

, Acer Iconia W700, Έχουμε την πρώτη επίσημη τιμή από Windows 8 tablet

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τακης

πανακριβα.

nikmour

Τα surface θα είναι πιο φτηνά. Η MS θα κάνει κάτι παρόμοιο με τα plans του xbox. Επίσης και τα lenovo θα είναι πιο φτηνά. Προσωπικά δεν έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων από acer.

Jester

Μη βιαζόμαστε να κρίνουμε…Μιλάμε για μοντέλο με δυνατότητες desktop και πλήρη έκδοση των windows. Οπότε αν τα βάλουμε κάτω: 200 ευρώ τουλάχιστον ο i3, καμιά 70αριά ο SSD, μαζί με τη RAM έχεις ήδη φτάσει τα 300. Και έχεις ακόμα να κοστολογήσεις οθόνη, μητρική με usb 3.0 κλπ. κλπ. Μην μπερδευόμαστε, δε μιλάμε για android tablets με exynos, μιλάμε για tablet που “κουβαλάει” όλες τις εφαρμογές γραφείου σας…

alex

Δεν είναι κακό, αν αναλογιστούμε ότι πάει να αντικαταστήσει τα laptops. Με πρόσθετα τα keyboard+mouse σου παρέχει ότι και το laptop (software και στο περίπου χρηστικότητα), ενώ χωρίς αυτά το έχεις σαν tablet. Πιστεύω για τον i3 η τιμή έπρεπε να ήταν 100 euro πιο κάτω.

sosimple

Αν ήταν με i5 και 128 giga ssd στα 800€ το αγόραζα. Έτσι είναι όντως πανάκριβο.

pandelis

δεν είναι κακή η τιμή μου αν αναλογιστεί κανείς ότι το ipad 3 64gb γύρω στα 700€…

anonym

Ελλαδα θα κοστίζει πάνω απο 755ευρώ

crzbrn

Η τιμή του μου φαίνεται λογική μη ξεχνάτε οτι μιλάμε ουσιαστικά για καινούριο είδος συσκευών, φαντάζομαι ότι αν κυκλοφορίσουν για κάποιο διάστημα και αρχίσει ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών, θα πέσουν και οι τιμές. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ο δίσκος. Θα τον ήθελα στα 128GB μιας και τα παιχνίδια πλέον θέλουν άπειρο χώρο.

Tzimakos

@Jester

Οταν λες δυνατοτητες deesktop τι εννοεις? Παιζει η καρτα γραφικων του αξιπρεπως ολα τα καινουργια παιχνιδια? εχει 1 tb σκληρο δισκο? Θα επαιρνες desktop με 11.6 ιντσες οθονη?

Με 800 ευρω ( γιατι οπως ξερουμε δολλαριο = ευρω ) εγω φτιαχνω desktop με πολυ καλυτερα εξαρτηματα και οθονη 24αρα ips..

Κακα τα ψεμματα, για tablet ειναι οχι απλως πανακριβο, αλλα εξωπραγματικα ακριβο, μονο στα ultrabooks δικιολογω μια τετοια τιμη, κι αυτο γιατι ειναι ακομα λιγα και φρεσκα..

Alan

Κοντράρει στα ίσα τα Ultrabooks. Είναι πολύ κοντά σε χαρακτηριστικά, πλην της οθόνης βέβαια, λίγο πιο ακριβά τα tablet όμως… Όπως είπαν και οι υπόλοιποι παραπάνω με λίγο ανταγωνισμό, ίσως και τύχη, θα πέσουν οι τιμές τους.

Conx

Φαντάζομαι όλοι κάπου τόσο τα περίμεναν.. Στα 700 ευρώ περίπου θα έρθει στην Ελλάδα οπότε είναι οκ… Laptop replacement είναι παιδιά.. Τι περιμένατε.. Με τη διαφορά ότι λειτουργεί και σαν tablet.. Αλλά είναι πολύ πολύ πιο χρηστικό… Και δεν είναι μόνο για να σερφαρεις στο ίντερνετ.. To ipad 64gb κάνει 700euro…Κάπου τόσο θα κυμανθούν οι τιμές στην αρχή..

junior

Acer το Iconia W700 δεν νομιζω τακη………πολυ ακριβο…….

Ιωάννης

Δε ξέρω σε πια χώρα απευθύνεται αλλά όταν στην Ελλάδα σύμφωνα με μια έρευνα αγοράζουμε τα ηλεκτρονικά κατά 18% παρα πάνω, φαντάζομαι πως η τιμή θα ανέβει αρκετά πιο πάνω!αλλά όπως και να χει νομίζω ότι είναι πάρα μα πάρα πολλά τα λεφτά ακόμη κι αν είναι και τούμπανο….

Jester

@ Tzimakos

Διάβασε όλο το comment μου…λέω συγκεκριμένα ότι κουβαλάει τις εφαρμογές γραφείου σας. Ναι δε θα έπαιρνα desktop με onboard κάρτα γραφικών της intel και χωρίς δίσκο. Αλλά σαν επαγγελματίας που περνά πολύ χρόνο δουλεύοντας στον υπολογιστή (για gaming έχω τις κονσολίτσες μου) εκτιμών πολύ μια πρόταση που μου επιτρέπει να κουβαλάω τις βασικές εφαρμογές μου σε μέγεθος μικρότερο από ultrabook.

χρηστος κ.

μάλλον θα περιμένω το surface…!!!

md03582

@Χρήστο Κ. συμφωνώ. Και εγώ για surface με βλέπω

alex

Εγω παντως τις τιμες μου φαινονται λογικες 799 δολαρια(620 ευρω περιπου)για i3 μοντελο και 999(770 ευρω περιπου) για το i5
Στην ουσια ειναι ενα υβριδικο tablet pc/ultrabook με full Windows 8
και στα χαρακτηριστικα του ειναι αρκετα δυνατο.
Εκτος αν θεωρειται οτι το new ipad 64 gb wifi-3G στα 800 ευρω φθηνο η’
το Asus Tranformer 700 με πληκτρολογιο επισης 700 ευρω παλι φθηνο.
Οπου και τα 2 ειναι αρκετα υποδεεστερα απο το συγκεκριμενο tablet pc της Acer.
Στο κατω-κατω της γραφης υπαρχει το εξωτερικο για αγορες σε πιο λογικα πλαισια απο το γνωστο καπελο στο Ελλαδισταν.
Λυσεις οικονομικες και πρακτικες υπαρχουν σημερα.

Goodys

Πολυ κακο για το τίποτα 800 ευρω!!! Μάλλον θα περιμένω το Surfice 2 γιατι κατι μου λέει ότι το ενα με τέτοιες τιμές(καπου τοσο θα κανει και εκεινο) θα κάνει απότομη βουτιά χωρίς αλεξίπτωτο 🙂

Οπότε καθαρίζει η μπουγαδα το Nexus tab το απορρίψαμε (λόγο τιμής που στην Ελλάδα θα ειναι απαράδεκτα υπερτιμολογιμενη 200 ευρω επρεπε να κάνει κανονικα) περιμένουμε να δούμε και το Surice αλλα μάλλον για IPad 4 με βλέπω που ειναι και εγγυημένο.

Καλη η προσπάθεια σου Microsoft αλλα η αγορα Tab ειναι σοβαρή υπόθεση και οι εποχές δεν ειναι για να πετάμε λεφτα σε πειράματα 🙂

manolis tsagkarakis

700 ευρώ για να μπαίνεις κυρίως στο ίντερνετ;;;; όχι ευχαριστώ, θα πάρω το φτηνιάρικο New iPad των 509 ευρώ καλύτερα!!!! (απίστευτο πάντως που το καρα-κλειδωμένο και πανάκριβο iPad θα είναι πλέον από τις φτηνές λύσεις!!!!)

Solon

Θα περιμένω υλοποιήσεις με Clover Trail. Οτιδήποτε άλλο είναι πέταμα χρημάτων για εντυπωσιασμό.

Alexboom

ακριβό είναι????? αυτό είναι στην ουσία υπολογιστής κανονικός!!! είναι tablet….ειναι book…είναι τα πάντα όλα, κι όμως διάβασα το τραγικότερο οτι θα πάει να πάρει κάποιος το ipad καλύτερα….ρε πόσο άσχετοι και κολλημένοι τεχνολογικά θα είστε ορισμένοι?? αυτό κάνει για 4 ipad, iasxetoi!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.