Ainol Novo Spark 9, Έρχεται στη Cyta με τιμή 229 ευρώ

Μετά το Ainol Novo 7 Rainbow με τιμή 69 ευρώ η Cyta φέρνει το τετραπύρηνο μοντέλο tablet Ainol Novo Spark 9 χρονισμένο στο 1.5GHz με μνήμη RAM 2GB, οθόνη 9.7 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 2048×1536 pixels, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 5 Megapixel και Android 4.1 Jelly Bean στην τιμή των 229 ευρώ.

To Ainol Novo Spark 9 διαθέτει δεύτερη μπροστινή κάμερα 2 Megapixel, micro USB, HDMI, μπαταρία 10000 mAh και έχει πρόσβαση στο Google Play. Ζυγίζει 642 γρ. και έχει πάχος 10.6 χλστ.

Ainol Novo Spark 9 τιμή 229 ευρώ, Ainol Novo Spark 9, Έρχεται στη Cyta με τιμή 229 ευρώ

Ainol Novo Spark 9 τιμή 229 ευρώ, Ainol Novo Spark 9, Έρχεται στη Cyta με τιμή 229 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

πανεμορφοοοοο και πολυ καλη τιμη!!!

manolis

πω πω ταμπλετάρααααααααααααααααα!!!!!
τσάμπααααααα!!!

μπράβο στην Cyta!!!

Dimos

Οκ, δεν θα έπερνα tablet αλλά μετά από αυτό μάλλον θα πάρω..Και θα είναι αυτό!

Jacob

παρα το ότι δεν εχω λεφτα για ξοδεμα. Παρα το ότι δεν θεωρω τα tablet και πολυ χρησιμα. Τουτο ‘δω με ταυτην την τιμή… με εβαλε σε σκεψεις

dimitris

τα σιχαινομαι τα tablet αλλα αυτο παραειναι καλο για τοσο φθηνο!!!κ πανς απο ολα 10αρα οθονη!

Darth

μπα φυσιολογική τιμή στην Ελλάδα μπορώ να πω έχω μείνει με ανοιχτό στόμα έξω κάνει κάπου στα 190 ευρώ 230 είναι οκ για εδώ πέρα αν χρειαζόμουνα tablet δεν θα το σκεφτόμουνα και πολύ

Mestos

Το συγκεκριμένο τάμπλετ το αγόρασα πριν 1 μήνα στα 170€ και έχω να πω, ότι πετάει…οθόνη εκπληκτικής φωτεινότητας και ευκρίνειας, ικανοποιητική αυτονομία με μέση χρήση, στιβαρό στο χέρι και ποιοτικά υλικά κατασκευής. Βέβαια, θα μπορούσε να έχει καλύτερη ποιότητα υλικών, όμως ας μην είμαστε πλεονέκτες, προσφέρει πολλά για λίγα χρήματα που κοστίζει (δεδομένων των χαρακτηριστικών) και θα ικανοποιήσει όποιον προβεί στην αγορά του.

dimitris

κωστα πως γινεται να ειναι τοσο φθηνο???τι παιζει με 3g??μονο wi-fi?

filipgrk

Το tablet φυσάει . Ετοιμάζομαι να πουλήσω το Asus TF300T για να πάρω αυτό !

lefteris

Και εγώ κάτοχος του παραπάνω τάμπλετ και πραγματικά αν δεν μου το είχε φέρει φιλαράκι από Κίνα με φουλ περιφερειακά (θήκες, ζελατίνες, USB OTG καλώδια και λοιπά) στα 165 ευρώ το έπαιρνα άνετα από Ελλάδα σε αυτή τη τιμή !!!! Πολύ καλά χαρακτηριστικά γρήγορο φανταστική ανάλυση οθόνης και φωτεινότητα, πραγματικά για έμενα δεν του λείπει τίποτα σε σχέση με άλλα πιο επώνυμα με διπλάσια τιμή. A και μην ξεχνάμε και την υποστήριξη από το community !!!

Μερκούριος Μπαϊράμης

Κώστα παρ’ το για hands on για να το πάρουμε κι εμείς μετά. Φαίνεται φοβερό για τα λεφτά του!

Michelangelos

Τώρα που το φέρνει η Cyta τι παίζει με την εγγύηση? Πιθανές βλάβες κτλ θα τα αναλάβει η Cyta ή θα τα στέλνει κίνα για να επικσευαστούν? Και πόσα χρόνια θα είναι η εγγύηση?

spyros

Kαλο φαινεται.Θυμιζει Ipad 1 στο ολο σουλουπι του.Πολυ καλη η τιμη του.

Γιώργος Π.

Κώστα γνωριζεις αν δέχεται καρτα μνημης;

dimitris

hands on!!!!

chris9

Ρε παιδιά τ λέτε αξίζει να δώσω το nexus 7 για αυτό τ ταμπλετ συγγνώμη αν είμαι λίγο off topic

ANTONIS

ΗΑΝDS ONNNNNNN.

roecb

Καλησπερα παιδια…το εχω κι εγω το ταμπλετ εδω και κανα μηνα, αγορασμενο απο το internet…σε αυτα τα λεφτα μου ειχε βγει κι εμενα μαζι με τα μεταφορικα και νομιζω οτι τα αξιζει με το παραπανω…το μονο αρνητικο ειναι η οχι πολυ καλη κεραια του wifi, που τυχαινει σε απομακρυσμενα σημεια απο το router στο σπιτι, να μην πιανει, την στιγμη που τα κινητα πιανουν κανονικα…κατα τα αλλα φυσαει…

drinos

Παιδία, το συγκεκριμένο tablet είναι μεγαλη μούφα το είχα και εγώ και τρόμαξα να το πουλήσω. εκνευριστικά αργό για Τετραπυρινο και 2gb ram, το μοναδικό ας πούμε.. που αξιζε ήταν ότι κατάφερνε να πάιξει κάνα δύο παιχνίδια με καλά γραφικα.. αλλα και σ’αυτά αργούσε να τα ανοίξει.
Επίσης….λέει πως εχει οθόνη Retina.. αυτή δεν ειναι Retina..αυτή ειναι Ρετσίνα..! Το WiFi του είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Το touch του είναι για κλάματα και δεν υπακόυει καθόλου.. σου ‘ρχεται να το πετάξεις απο το παράθυρο ώρες-ώρες, όταν το πούλησα να φανταστείτε από τα νεύρα μου με τη μούφα που είχα πήγα και πήρα το iPad4 το οποίο είναι εκτός σύγκρισης από όλα τα Τablets και το έχω καταχαριστηθει..η Νύχτα με τη Μέρα..

tolkιen

Ε ρε @drinos με ξενερωσες και μολις ετοιμαζομουνα να το παραγγειλω.
Αν μπορει ο Κωστας να κανει ενα βιντεακι γι’ αυτο το tablet να δουμε ολοι μας τι λεει και κατα πόσο ειναι καλο το wifi και πως ανταπροκρινετε στα games και στην αφη. Thanks.

george e.

στο skroutz απο αλλα κατ/τα εχει 249

george e.

Οσο αφορα το wifi πραγματι οι πρωτες φουρνιες ειχαν προβλημα. Δεν ξερω αν το βελτιωσαν υστερα. Οφειλοταν στο αλουμινενιο πλαισιο που εκοβε το σημα. Καποιοι ανοιγαν δυο τρυπουλες στα ακρα του πλαισιου για να το βελτιωσουν.

sotos

Μεταξύ σοβαρού και αστείου σε προηγούμενο άρθρο όπου προ 2-3 μηνών αναγραφόταν για ένα αλλο tablet της ainol που θα έφερνε η cyta έγραφα:” Φέρε Cyta μία ναυαρχίδα, το βάζεις σε τιμή κράχτη και φέρνεις όλον τον κόσμο στα καταστήματα σου”.
Το έγραφα ορμώμενος ένα low specs (έχει γεμισει η αγορά) Tablet που έφερε εδώ και λίγες ημέρες.
Λόγω του γεγονότος ότι εισάγω από διάφορες χώρες σε όλον τον κόσμο και έχω εικόνα γις τις τιμές της Κίνας και στο κομμάτι της τεχνολογίας σας λες ξεκαθαρα πως 186€ τιμή προ ΦΠΑ είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ! Θα κάνει το μεγάλο ΜΠΑΜ η cyta! Αρκεί να μπορεί να το υποστηρίξει (εγγύηση, service κλπ) Για την εγγύηση βάσει νόμου είναι υποχρεωμένη να παρέχει 1 έτος. Στα χαρτιά. Το θέμα είναι να το κάνει στην πράξη!

MikeG

εχω αυτο το ταμπλετ εδω και 3 μερες και το μόνο που εχω να πω είναι ότι δεν μπορω να ξεκολλησω απο πανω του απλα κορυφαιο!!!

steliow

Παιδια επειδή αρκετοί ψηθήκαμε για αγορά του συγκεκριμένου tablet και το σχόλιο του drinos μας απογοήτευσε τελείος…ποια είναι η γνώμη αυτόν που το έχουν; συμφωνω ότι δεν συγκρίνεται με ένα Ipad “τριπλάσιας τιμής” αλλά για τα λεφτά του κάνει δουλειά ή θα το μετατρέψουμε σε ξύλο κοπής?

Mestos πόσο κόστισε τελική τιμή με μεταφορικά και πόσο καιρό περιπου έκανε να έρθει;

roecb

Παιδια, οπως ειπα και πιο πανω, εγω εχω προβλημα μονο με το wifi…δεν μου κολλαει καθολου, αλλα δεν εχουμε λογο να μην πιστεψουμε τον drinos, οποτε αυτο που μπορω να σκεφτω ειναι η διαφορα ποιοτητας απο παρτιδα σε παρτιδα, πραγμα οχι απιθανο για κινεζικα προιοντα. Εγω το πηρα απο το ainol-novo.com και σε 2 εβδομαδες (περιμενα οτι θα εκανε περισσοτερο απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου με αγορες απο Ασια) ηταν εδω…

giannistso

δεν εχει μαλλον bluetooth!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???

James

Πολύ καλή οθόνη, πρόβλημα σοβαρό με το wifi τουλάχιστον στις πρώτες παρτίδες, και βεβάιως σε καμία περίπτωση δεν είναι χρονισμένο στο 1,5Gz. αλλά στο 1Gz που βέβαια μπορείς να το πειράξεις μέχρι το 1,2Ghz και να παίζει αποδεκτά αλλά σίγουρα βάζοντας πειραγμένη ROM για να το ευχαριστηθείς… Θα το έπαιρνα από CYTA μόνο αν μου αναλάμβανε το after service, αλλιώς κατευθείαν από Κινα 50€ φθηνότερα.

sotos

Και τα Pipo είναι κορυφαία μηχανήματα (δεν έρχονται στην Ελλάδα) με τιμές στα 180 δολλάρια για τα κορυφαία μοντέλα. Το θέμα είναι εάν σου χαλάσει ή κολλήσει ή οτιδήποτε άλλο ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; Για αυτό πάρτο από εδώ δώσε και μερικά ευρώ παραπάνω. Και εάν σου χαλάσει η εταιρεία όσο και να θέλει να αποφύγει η εταιρεία δεν θα κάνει τον ………κινέζο!

Mestos

@steliow, Το τάμπλετ το αγόρασα απο το merimobiles και μου κόστισε 170 €. Το συγκεκριμένο κατάστημα όπως και άλλα δεν έχουν επιπρόσθετα μεταφορικά έξοδα, καθώς συμπεριλαμβάνονται στην τιμή. Τώρα, όσον αφορά στην παράδοση στο σπίτι μου, έγινε σε 21 μέρες με Singapore Post.

drinos

Παιδία..το tablet όταν το είχα αγοράσει ήταν από τις τελευταίες παρτίδες το οποίο ήταν αναβαθμισμένο..και υποτίθεται πως δε θα είχε πρόβλημα με το WiFi. Έτσι όπως διαβάζετε τα χαρακτηριστικά του πράγματι είναι πολύ ψαρωτικά.. αλλά στην πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται καθόλου σε αυτά που λέει. Έτσι την πάτησα κι εγώ..και μάλιστα το αγόρασα από Ελλάδα και είχα δύο χρόνια εγγύηση αντικατάστασης απο το μαγαζί (ειλικρινά ήταν το μοναδικό πράγμα που με βοήθησε να το πουλήσω,διαφορετικά θα έκλεγα τωρα τα χρήματα).
Είναι σκέτη μούφα.. άσε που πανω στο 10’λεπτο έκαιγε απο πίσω και ίδρωναν οι παλάμες μου.
Εγώ ντρεπόμουν που το είχα. Είναι κρίμα να δώσετε για Ainol ~200€..προσθέστε κι άλλα λίγα και πάρτε κανένα iPad2 μεταχειρισμένο. Τώρα.. όσοι το έχετε αγοράσει και σας αρέσει..μάλλον κοροιδεύετε τον εαυτό σας.. πως είναι δήθεν γρήγορο.

Μερκούριος Μπαϊράμης

@drinos
Φίλε βλέπω, πως 3 άτομα που έχουν το tablet παραπάνω, λένε τα καλύτερα λόγια, πέραν του προβλήματος του wifi. Οποιοδήποτε τετραπύρηνο smartphone που έχω πιάσει στα χέρια μου ζεσταίνεται, μετά από λίγη ώρα χρήσης. Μας λες ότι η οθόνη είναι ρετσίνα, αλλά δεν μας το δικαιολογείς. Η οθόνη του ipad 2, που προτείνεις, με 132 ppi, τι είναι δηλαδή? Σίγουρα το touch του θα είναι σε μεγάλο βαθμό καλύτερο, σίγουρα η χρήση του θα είναι απροβλημάτιστη λόγω λογισμικού, αλλά μιλάμε για ένα tablet 2έτιας που κοστίζει 400 ευρώ καινούριο στο σκρουτζ. Βασικά δεν νοείται σύγκριση γιατί μιλάμε για 2 διαφορετικά λογισμικά. Τώρα πιστεύω πως είσαι λίγο υπερβολικός. Ίσως έπεσες σε προβληματική συσκευή, τα ainol είναι από τα ποιοτικότερα κινέζικα tablet που κυκλοφορούν. Εγώ θα περιμένω να κυκλοφορήσει ευρέως πρώτα για να πάρω κι άλλες γνώμες και αν είναι θετικές θα το αποκτήσω κι εγώ.

babis

Επειδή είμαι κάτοχος του παραπάνω Tablet μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Το έχω περίπου 2 μήνες (το αγόρασα από το εξωτερικό) και δεν μου έχει βγάλει κανένα προβλημα. Το προτίνω στους φίλους θέλουν να το αγοράσουν.
Φίλε drino πολλές κακίες λες για το συγκεκριμένο tablet και δυο μέρες το πολεμάς!!!!!
Μπράβο στην Cyta για την οικονομική λύση που προτίνει στην αγορά του tablet!!!!

drinos

Δεν είμαι υπερβολικος..αλλά μάλλον..ίσως πιο απαιτητικός.
Η οθόνη του έχει τραγικά χαμηλή φωτεινότητα σε σχέση με άλλα tablets πράγμα το όποιο σε κουράζει στα μάτια..βγάζει κάτι το μίζερο. Προτείνω το iPad 2 γιατι μεταχειρισμένο παίζει στα ίδια χρήματα περίπου.Μπορει να μην έχει τα ίδια ppi αλλά και αυτό που τα έχει νομίζεις πως τα κατάλαβαίνεις..? Σίγουρα όμως θα το ευχαριστηθείς σίγουρα περισσότερο…και αν θές κάτι ακόμη καλύτερο παρε το iPad3 που έχει πραγματική οθονή Retina.
Εγώ σας τα λέω αυτά για νας προφυλάξω μην τη πατήσετε σαν και μένα.

Μερκούριος Μπαϊράμης

@drinos
Μάλλον κολλημένος με την apple είσαι φίλε. Κανείς δεν περιμένει να δώσει 200 ευρώ και να έχει το καλύτερο tablet της αγοράς. Είναι πολύ πιθανόν το ipad 2 να έχει πιο φωτεινή οθόνη από το ainol, συμφωνώ. Βέβαια 2 παιδιά πιο πάνω, κάτοχοι του συγκεκριμένου, μιλάνε για εκπληκτικής φωτεινότητας και ευκρίνειας οθόνη. Αλλά σου ξαναλέω ότι είναι άτοπο να συγκρίνουμε κάτι καινούριο με android, μ’ ένα μεταχειρισμένο ios tablet 2ετίας(και πάλι ακριβότερο). Εδώ πάντως: youtube.com/watch?v=Z81IINtmU2M φαίνεται η υπέροχη του ipad4 ακόμα και σ’ αυτό το βίντεο, που είναι χαμηλής ανάλυσης και από μακριά. Αλλά μιλάμε για το ipad4! Πάντως το παιδάκι δεν βλέπω να έχει κανένα πρόβλημα με το touch της συσκευής.

drinos

@Merkourie Bairami.
Καλά..καλά….πάρ’το εσύ και θα με θυμηθείς μετα απο καμιά βδομάδα που θα το έχεις και θα θες να το πουλήσεις και δε θα μπορείς… θα λες Ainol και θα σου λένε θα προτιμήσουμε τελικά κάποια πιο επώνυμη εταιρία γιατι την Ainol δεν την εμπιστευόμαστε.
Κολλημένος με την Apple δεν είμαι μαλλόν εσύ εισαι κολλημένος με την Ainol, έχουν περάσει πολλά Αndroid απο τα χέρια μου και αυτά που λέω δε τα λεω στον αέρα. (Κινητό να καταλάβεις έχω το S3 που πραγματικά είναι αστέρι και είναι πραγματικό τετραπύρινο) Αλλά αφού το θες τόσο πολύ πάρ’το….και κάποια στιγμή θα’ρθεις στα λόγια μου.

Mestos

Νομίζω το θέμα ξεφεύγει από απλή ανταλλαγή απόψεων σε αντιπαράθεση άνευ ουσιαστικών επιχειρημάτων. Το συγκεκριμένο τάμπλετ, κοστίζει λιγότερο απο 200 € και σου δίνει πολλαπλάσια των όσων ζητάει. Δε νομίζω οποιοσδήποτε να θεωρεί, πως με 200 € θα αγοράσει αντίστοιχης ποιότητας με την Apple προϊόν (εφόσον τη θεωρήσουμε ως κορυφή στα ταμπλετ). Κατ’ αρχάς, η δική μου συσκευή, δεν έχει θέμα με το Wi-Fi, καθώς η εμβέλειά του είναι υπεράνω προσδοκιών. Κατά δεύτερον, είναι αλήθεια, ότι θερμαίνεται περισσότερο από άλλες συσκευές, χωρίς όμως να καταντά ενοχλητικό ή ανέφικτο στο να το κρατήσεις, φοβούμενος μη σου κάψει τα χέρια. Ο επεξεργαστής του είναι χρονισμένος στο 1,1 GHz, όμως υπάρχει δυνατότητα να υπερχονιστεί εώς τα 1,3 GHz, αυτό βέβαια δεν υποδηλώνει σε καμια περίπτωση, ότι το τάμπλετ είναι αργό, κάθε άλλο, οποιοδήποτε χαμηλό σκόρ στα εκάστοτε benchmarks, συμβαίνει επειδή η οθόνη του έχει υπερ-υψήλη ανάλυση, οπότε είναι λογικό το χαμηλό σκορ. Σε παιχνίδια και εφαρμογές δεν φαίνεται οποιαδήποτε καθυστέρηση, εξάλλου δεν θα τρέξουμε και προγράμματα rendering στο τάμπλετ, ας είμαστε ολίγον τι ρεαλιστές. Συνεχίζω λέγοντας, ότι η οθόνη του είναι εξαιρετικά φωτεινή και παράλληλα διαυγής και ευκρινής. Επίσης, ένα πλεονέκτημα που χρήζει αναφοράς είναι η ύπαρξη θύρας HDMI και η θύρα OTG.… Συνέχεια »

Μερκούριος Μπαϊράμης

@drinos
Ντάξει φίλε δεν είσαι κολλημένος με την apple, είσαι κολλημένος γενικά με την επωνυμία όπως η πλειονότητα των Ελλήνων. Αν έχει προβλήματα το tablet, όπως το wifi ή άλλα θέματα δεν θα το προτιμήσω, αν δεν έχει το βρίσκω την καλύτερη πρόταση στα ~200 ευρώ. Σιγά να μην είμαι κολλημένος με την ainol έλεος. Παρατήρησα σχόλια χρηστών στο site της εταιρείας, ή κάποιου saler δεν ξέρω, το ainol-novo.com και βλέπω ότι στην αρχή όλοι παραπονιούνται για το wifi, αλλά στα πρόσφατα σχόλια όλοι είναι ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

@drinos
Φιλε νομιζω οτι θες τα παντα απο ενα ταμπλετ και καλα κανεις. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι πηγες και αγορασες ενα ταμπλετ των 200 ευρω, ενω ηθελες χαρακτηριστικα ipad…Με 200ευρω εννοειτε οτι θα εχει τα θεματα του. Γιατι προσπαθεις να μας πεισεις να παρουμε ipad2 μεταχειρισμενο 2 ετων χωρις εγγυηση????

ΜΑΝΩΛΗΣ79

@drinos
ΑΑΑΑ….κατι ακομη…Ειμαι κατοχος S3…προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το κινητο χωλαινει λογο μικρης RAM…Να αρχισω να λεω ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ ΑΠΟΟΟ ΤΟΟΟ S3!!!!!!!!!

thanasis

παιδια να σας ρωτησω, γνωριζει κανεις την αυτονομια της συσκευης και γενικα την “αντοχη” της μπαταριας??

kostis

hands onnnnnnnnnn το αξιζει αυτο το τουμπανο Υ.Γ. αριστη τιμη

James

thanasis Η αυτονομία είναι πολύ καλή λόγω μπαταρίας 10000 δε θα έχεις κανένα πρόβλήμα. Η οθόνη που λένε πιο πάνω τα παιδιά είναι πολύ καλή ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Αν δε θεωρούσα το wifi αδύναμο για τα δεδομένα μου θα το είχα πάρει σίγοπυρα όχι 250 αλλά γύρω στα 180 €. Το θέμα με τον επεξεργαστή χρονισμένο στο 1Ghz λύνεται με set cpu app, όπως και η απόκριση sto touch που βελτιώνεται αρκετά με αλλαγή ROM. Μια βόλτα στο slateandroid.com οπωσδήποτε αν το πάρεις.

Manos

Θα μας κάνεις κανένα hands-on Κώστα; Έτσι για να δούμε αν αξίζει η Κινεζιά…

Νικος

Έχω το αντίστοιχο κινέζικο και δυστυχώς το wifi δεν παλεύεται με τίποτα.
Πρέπει να είναι πολύ κοντά στη κεραία για να πιάσει σήμα και είναι εκνευριστικό.

Κατά τα άλλα πετάει …και είναι κρίμα το wifi να είναι άχρηστο.

Υ.Γ Αν κάποιος έχει βγάλει κάποια άκρη με το wifi ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους.

Νίκος Μ.

Πέρασε του το τελευταίο firmware Novo9-Spark-LX-20130422v1 (2013.05.07) το οποίο θα βρείς εδώ https://www.ainol.com/plugin.php?identifier=ainol&module=download και θα δείς βελτίωση στο WiFi

maria

Καλησπέρα,
Έχω το ταμπλετ εδώ και μια βδομάδα και σήμερα ξαφνικά δε μου ανοίγει με τπτ το Google play
μπορεί να διορθωθεί αυτό; Αν κάποιος γνωρίζει κάτι…

Αριστοτέλης

Καλησπέρα, έχω το τάμπλετ απο το Μάιο. Οταν δούλευε ολα πήγαιναν καλά. Τον τελευταίο μήνα λόγω μικροκολλημάτων, σε δύο επανεκκινήσεις, επανήλθε από μόνο του σε εργοστασιακή ρύθμιση χάνοντας όλα τα δεδομένα μου. Σήμερα απλά κόλλησε και αρνείται να φορτώσει το android! Ειναι κολλημένο στο αρχικό σήμα της ainol για πάνω από δύο ώρες. Και δυστυχώς δεν ξέρω πως να κάνω hard reboot. Ααα, και οι εφαρμογες που είχα βάλει, ήταν γενικά απλά μαθησιακά παιχνίδια που χρησιμοποιώ στη δουλειά μου (είμαι εργοθεραπευτής για παιδιά με ειδικες μαθησιακές ανάγκες) που σημαίνει οτι δεν είχα ιδιαίτερες απαιτήσεις απο την ταμπλέτα. Αυτά, και συγγνώμη αν έγινα κουραστικός…

manolis

παιδιά αυτό που άκουσα είναι ότι υπάρχει ένα update firmware που λύνει τα πάντα.
Αν δεν καταφέρνει κάποιος θα πρέπει να μιλήσει με το κατάστημα που του το πούλησε.

alex

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.